Vikend, od Pozege, do Uzica preko Lunovog sela do brane/jezera Vrutci.
Prelep dan, za pdalanje .....
Prelepe slike. Nestvarno lepo izgleda Srbija "juzno". Ima se sta videti, za razliku od severa. Prelepo.
Postavljeno 06 May 2024 - 11:46 AM
Prelepe slike. Nestvarno lepo izgleda Srbija "juzno". Ima se sta videti, za razliku od severa. Prelepo.
Jeste prelepo, ali i na severu ima lepih predela za pedalanje ..... Fruska Gora, nisam bio odavno ali kazu da su napravili i novih staza, Palic ...........
Postavljeno 06 May 2024 - 12:19 PM
Jeste prelepo, ali i na severu ima lepih predela za pedalanje ..... Fruska Gora, nisam bio odavno ali kazu da su napravili i novih staza, Palic ...........
Postavljeno 06 May 2024 - 12:37 PM
Nazalost mi na Severu Frusku i ne zovemo sever, jer iznad je pustinja. Obicne njive od Fruske Gore do Madjarske, prva lepota se javlja u Sopronu na granici Madjarske i Austrije. Vozio sam tuda "sto puta". Znaci tuga, nepregledne njive i monotonija. Kad vidim slike iz Srbije, van AP Vojvodine, zazalim sto nisam juznije
Postavljeno 06 May 2024 - 12:41 PM
Onda jedan vikend ajde kod nas pa idemo Kablarz Jelica, Dragacevo da pedalamo da vidis sta je uzivancija
Postavljeno 11 May 2024 - 06:51 PM
Vozom u Rakek. Povratak kuči sa biciklom.
Par večih planina na putu: Slivnica, Avšnik, Novaška Gora, Smrekovec.
Postavljeno 12 May 2024 - 01:14 PM
Postavljeno 13 May 2024 - 07:41 PM
Postavljeno 14 May 2024 - 06:32 AM
Nije valjda da si propustio priliku da se sjuriš bajsom niz zaletište! Pa zar ti to nije palo na pamet?Schwarzwald - drugi put
Ovog puta baza na jezeru Titisee. Vožnja po okolini i penjanje na najviši vrh ( Feldberg 1493 m )
Jedan od retkih sportova koje pratim su skijaški skokovi, tako da mi je bila veoma ineteresantna poseta skakaonici u Neustadt-u na kojoj se do skoro održavao svetski kup. Skakaonica je tako napravljena da može da joj se pristupi u podnožju, na sredini i na zaletištu. Ono što je posebno neobično je da nije zabranjen izlazak na samu stazu i zaletište. Stoji napomena da se izlazi na vlastitu odgovornost ali nema zabrane. Zaista je zanimljivo sedeti na stepenicama na kojima sede skakači pre nego što se otisnu u provaliju
Postavljeno 14 May 2024 - 10:15 AM
Prelepooooooooooooo
Samo je zalosno, sto kad nas i dalje ima smeca po prirodi
Suma je totalno devastirana, najvise po meni neplanskom secom, zalosno je, sto je to uobicanjena slika planina u Srbiji.
Otpad ruzi ove slike, nisam ni primetio kada sam objavio, da sam video...ne bih ni postavio.
Mislim da je otpad lokalizovan na tom mestu i potice od Prvomajskog uranka...opet neki vajni ljubitelji prirode na sopstven nacin...
Postavljeno 14 May 2024 - 11:15 AM
Suma je totalno devastirana, najvise po meni neplanskom secom, zalosno je, sto je to uobicanjena slika planina u Srbiji.
Otpad ruzi ove slike, nisam ni primetio kada sam objavio, da sam video...ne bih ni postavio.
Mislim da je otpad lokalizovan na tom mestu i potice od Prvomajskog uranka...opet neki vajni ljubitelji prirode na sopstven nacin...
Nazalost
Postavljeno 14 May 2024 - 11:26 AM
Toliko smo navikli na smeće da ga i ne primećujemo!
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ne znam, da ne bude da pljujem nasu prelepu Srbiju, ali mislim da nigde nema smeca kao kod nas. Cesto idem po planinama bajsem, moram reci da sve manje ali i dalje smeca koje kuda ima
Postavljeno 25 May 2024 - 05:32 PM
Vozom do Ribnice.
Mala gora (Sv. Ana) .... Istraživanje staza i šumskih puteva ...
Morao sam da prekinem/skratim obilazak zbog iznenadnog dolaska oluje ... na sreću ostao sam suv.
Postavljeno 25 May 2024 - 05:58 PM
Koliko je to km ? Na ovoj turi a i inače ?
Na ovoj turi i ruti je bilo 86km/2350vm ...
Zbog ''zaje*a'' na poslednjem spustu sam skratio turu .. na njemu sam izgubio previše vremena i snage. Staza je nestala usred spusta.. i morao sam nekako da se izvučem iz one ''vukoje*ine'' ...
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika