Obaveza do bolje polovine. Nešto na izi ... gravel tura.
Veliki Javornik iznad Cerknice.
Bezkrajna šuma na usponu i spustu ... onda povratak gore/dole preko največeg vojnog poligona kod nas (Poček)....
Postavljeno 15 August 2022 - 05:51 PM
Obaveza do bolje polovine. Nešto na izi ... gravel tura.
Veliki Javornik iznad Cerknice.
Bezkrajna šuma na usponu i spustu ... onda povratak gore/dole preko največeg vojnog poligona kod nas (Poček)....
Postavljeno 16 August 2022 - 08:14 PM
Postavljeno 21 August 2022 - 07:12 AM
Zbog nestabilnog vremena samo lokani obilazak ...
Na vrhu jednog brda me iznenadila nova dečija kućica, ležaljka na drvetu, drvenih klupa i stolica .. i još par stvari ..
Postavljeno 22 August 2022 - 07:32 PM
Zbog zaista nepredvidivog vremena, opet samo lokalni obilazak. Išao sam i na brdo, gde je harao pre par dana požar ..na sreću bez većih posledica.. 'Preživeo' sam i dva pljuska (čitaj -> ostao sam potpuno suv), pošto sam bio u šumi ..
Postavljeno 24 August 2022 - 05:22 PM
Zbog nestabilnog vremena samo lokani obilazak ...
Na vrhu jednog brda me iznenadila nova dečija kućica, ležaljka na drvetu, drvenih klupa i stolica .. i još par stvari ..
Svaka čast ovdašnjem planinarskom društvu na ovome, iako se sam ne slažem sa ovim neozbiljnim zahvatima u prirodi.
Postavljeno 24 August 2022 - 06:50 PM
Postavljeno 24 August 2022 - 06:56 PM
Gde je ovo? Prelepo
Fotke 1-5 .. 8km istočno od LJ (Debenji vrh, Grmadnik)
Fotke 7-8 Lj (fotkano sa Golovca na povratku u grad)
Zadnja fotka je naše najmarkantnije ''sisato'' brdo u SLO (Šmarna gora)
Postavljeno 27 August 2022 - 08:15 PM
Danas malo duža xc tura. Sa vozom do Kamnika ... tamo napravio ''produžen'' krug po planinama oko Tuhinjska doline ..
Za povratak u LJ sam imao priremljenu trasu po stazama u šumi ... ali pošto me je uhvatila kiša, sam se vračao po najkrači varianti (lokalni sporedni-putevi)
Postavljeno 28 August 2022 - 11:26 AM
Postavljeno 03 September 2022 - 07:48 PM
Bez posebnih ideja za danas..
i otišao sam da prođem dosadu ''radnom akcijom'' na lokalnim stazama, pošto je poslednja oluja ostavila dosta oborenog drveća iza sebe.
Skoro 1,30h čistog rada/testerisanja i skidanja drveča sa staza.
Postavljeno 04 September 2022 - 02:25 PM
Postavljeno 06 September 2022 - 05:18 PM
Postavljeno 10 September 2022 - 03:36 PM
Još jedno lokalno brdo odmah pored kuče.
Olska Gora.
Opet u šumu sa žagom ...--> čiščenje staza. (skoro 2h čistog rada)
Postavljeno 13 September 2022 - 06:58 PM
Direkt sa posla na voz za Kamnik.
Povratak kuči po šumama, stazama i kolovozima.
Postavljeno 18 September 2022 - 04:46 PM
Posle 5 dana kiše i poplava ... s time da je juče iznad 1500m zapao prvi sneg. Po večini gravel tura po lokalnim brdima. Usput i malo čiščenje staza (s time, da danas to nije bio prioritet).
Postavljeno 20 September 2022 - 07:24 PM
Odmah sa posla direkt u šumu na ''radničku akciju'' ..
Opet sam potpuno aktivirao jedno staro i zaboravljeno lovačko stazo (120vm spusta)... posla za više od 1.30h .. radio do tame.
Nešto malo mog posla na fotkama.
Postavljeno 02 October 2022 - 08:27 PM
Posle pauze od više od nedelju dana zbog vremenskih neprilika (kiša, oluje, poplave) .. samo na lokalno brdo.
Staze još uvek mokre.
0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika