Vaše MTB avanture (foto)
Postavljeno 10 November 2010 - 08:39 PM
Jedan takav topic sam več otvorio na jednom drugom forumu ... ali nije bilo baš nekog odziva. Nadam se da neče biti i ovde tako.
Nekomu bi to služilo samo da iz fotelja pogleda 'dobru' fotku ... a možda bi neko drug dobio ideju kuda sa bajkom naslednji vikend ili možda samo stimulaciju da ide na bajk za par sati na lokalno furko..
Znam da je baš sada za večinu to kraj sezone .. ali mislim da ne idu svi bajkeri na 'zimsko spavanje' zar ne?
Postavljeno 10 November 2010 - 08:50 PM
Postavljeno 10 November 2010 - 10:07 PM
Postavljeno 11 November 2010 - 09:04 AM
meni se baš sviđa tema... samo šteta što sa vožnji uvek izostane poneko fotkanje, jer kad odem da vozim zaboravim na to pa se tek posle setim da sam nešta zaboravio... al bilo je prilika za neke mnogo dobre fotke, al neka, ubuduće ću da se potrudim da ovekovečim neke trenutke sa vožnji
Covece okaci par fotki sto te je slikao Milan i resen problem
Postavljeno 11 November 2010 - 02:39 PM
...i nas nekoliko je došlo do ideje da se ta pećina može iskoristiti na krajnje zabavan način. Da se kroz nju vozi bajs
Postavljeno 13 November 2010 - 08:25 PM
@Zmajche: to nije takmičenje
Mislim da nije teško na turu uzet sa sobom digiča ... i nadam se da čete i ostali okačit koju fotku u ovaj topic.
Spust sa visine preko 2500m ... uhvatili 'poslednji voz' .. sada je gore sneg ...
Postavljeno 14 November 2010 - 08:07 AM
U večoj resoluciji nemam uploadane. Imam nešto vrlo starih fotka na picasi (KLIK) ali su rekli da se ne može downloudat u 'naravnoj' resoluciji (2M) ..
Možda moram ja šta podesit v svojom profilu ..
Postavljeno 14 November 2010 - 06:59 PM
Ali da se vratimo na temu, Schpytzyo standardno postavlja fenomenalne slike i snimke, nblexel je takodje postavio prelepe, tako da ja ne zelim da svojim "profi" slikama kvarim ljudima utisak, ali zato nestrpljivo cekam da neko postavi slike ovog ranga! =D> =D> =D>
Postavljeno 14 November 2010 - 07:30 PM
Evo ovako izgleda pogled na Novi Sad sa najviše tačke staze. Za mene - jedan od najboljih mesta u okolini!
ova mi je jedna od omiljenih
i moja malenkost
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika