Ovaj put sam počeo direkt od kuče ... više ili manje lokalno. Polhograjsko hribovje. U jednu stranu sam profurao skoro 25km dugo grebensko prečenje. Na povratku sam 'pokupio' sve najbolje spustove koji su mi bili na putu.
Vaše MTB avanture (foto)
Postavljeno 30 August 2021 - 07:46 AM
Za vikend bio na Tri Strane Kopa - vreme za poželeti, magla, kiša, blato do kolena Inicijalni cilj mi je bio da odvezem ceo Pančić maraton ali s obzirom na količinu blata sam dosta kasnio u odnosu na ove momke (i devojke!) koji voze baš ozbiljno pa su me preuzmerili na kraću rutu tako da sam odvezao 37 umesto planiranih 47km, međutim s obzirom na uslove na stazi ja sam zadovoljan, verovatno bih izdržao i ostatak pošto je to čak uglavnom i makadam/asfalt koji je mnogo lakši od blata ali dobro, ostaje za sledeću priliku.
Ovo gde je oko mene samo magla je Pančićev vrh, verujte mi na reč
Postavljeno 03 September 2021 - 06:29 AM
Ovaj put iznad Solčave bez žene, tako da sam odbajkao onošto sam prošli put propustio ... 2 spusta sa planine Grohot.
Postavljeno 04 September 2021 - 05:43 PM
Nacionalni park Sutjeska
Day 2-Trnovacko jezero, Prijevor, Perucica...
Moja licna preporuka za sve ljubitelje MTB i prirodnih lepota.
Vredi svakog potrosenog atoma, drmusanja, guranja, preskakanja, ma...treba doziveti...
Postavljeno 08 September 2021 - 07:44 PM
Danas nisam bio sam zbog toga više xc tura .. moglo bi se i sa gravelom ..
Polhograjsko hribovje, sa najvišim vrhom Pasja ravan.
... opet, svako selo svoju crkvu ...
Postavljeno 09 September 2021 - 03:52 PM
Opet sa suprugo ... Ovaj put na najvišu planinu u Ljubljanskoj opštini. Janče.
Kad su bile zbog korone zatvorene opštinske granice, istočnije od ovde kao nisi smio
Postavljeno 10 September 2021 - 07:44 PM
Danas sam moju odveo po beskonačni šumi Pokljuke. Ok, malo je psovala na usponu i spustu sa Lipance (moja greška, mislio sam da če biti za nju to lakše), ali je zbog toga na 100% uživala na Zajamniki, jednoj najfotogeničnoj planini u Sloveniji.
Na Lipanci dobili upozorenje da smo sa bajkom u prekršaju, zabranjenoj coni Nacionalnog Parka, na sreču bez kazni.
Postavljeno 10 September 2021 - 09:49 PM
Zašto ne može biciklom u nacionalni park, koje je objašnjenje?Danas sam moju odveo po beskonačni šumi Pokljuke. Ok, malo je psovala na usponu i spustu sa Lipance (moja greška, mislio sam da če biti za nju to lakše), ali je zbog toga na 100% uživala na Zajamniki, jednoj najfotogeničnoj planini u Sloveniji.
Na Lipanci dobili upozorenje da smo sa bajkom u prekršaju, zabranjenoj coni Nacionalnog Parka, na sreču bez kazni.
Vidim znak da ne može ni pas da se šeta... I to mi je čudno...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 11 September 2021 - 05:18 AM
Nacionalni park Piva
Nacionalni park Sutjeska
Day 2-Trnovacko jezero, Prijevor, Perucica...
Moja licna preporuka za sve ljubitelje MTB i prirodnih lepota.
Vredi svakog potrosenog atoma, drmusanja, guranja, preskakanja, ma...treba doziveti...
Do Trnovačkog jezera može biciklom?
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 12 September 2021 - 05:21 PM
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika