Vaše MTB avanture (foto)
Postavljeno 17 May 2020 - 09:56 PM
Postavljeno 18 May 2020 - 05:55 AM
Да, да, возић и сушење улошка су и моји фаворити ... Мада, било је још пуно интересантних момената, између осталог и мој први мтб - скрш ...
При крају једног спуста налетео сам на неки пањ у трави и узлетео моментално, попут сивог сокола ...
Postavljeno 18 May 2020 - 09:14 AM
And now something completely different
Postavljeno 08 June 2020 - 09:45 AM
Vlada. Ove staze so markirane?
Imaju planinarske oznake, mada su u nekim momentima zbunjujuce.
Postoje vise staza ka vrhu, mi smo jednim delom malo omasili jer su nas meštani malo zbunili.
Ako neko bude zeleo trek staze moze slobodno da me kontaktira, ja cu mu objasniti neke korekcije.
Ovu voznju je drugar vodio, tako da sam ja samo učesnik...
Postavljeno 07 July 2020 - 12:14 PM
U nedelju sam sa sestrom isao nasipom od Borce (tj Crvenke) do Knicanina naspram Titela. Povratak od Knicanina do Cente najvecim delom zemljanim putem, posle klasika asfalt zrenjaninskim putem nazad. Ovo mi je bila prva iole duza voznja rekumbentom po laganom terenu, jer za tezi i nije namenjen. Najudobnija off-road voznja ikada, pogotovo po makadamu i busenima trave. Nisam vozio klasican full-sus, ne iskljucujem da je udobniji, ali od HT mtb-a sa prednjom suspenzijom svakako jeste.
Usput sam se zamalo izlomio u blatu pre Cente, dva puta pao, srecom bez posledica. Rekumbent sa prednjim pogonom i celavim gumama definitivno nije za blato
Pozitivno me je iznenadila kolicina zelenila usput, obicno je sve vec suvo i sparuseno u ovo doba godine. Zivotinjskog sveta isto nije manjkalo samo je retko ko hteo da se fotka od divljih, bilo je caplji, roda, orlova, galebova itd.
Ko razmislja da krene istim putem da zna par stvari. Oprezno oko nasipskih rampi itd gde su cuvari - ne zbog cuvara nego zbog pasa cuvara koji su uglavnom pusteni. Iako su se zatrcavali ka nama, nisu bili agresivni, samo bez izazivanja i lagano prolazimo. Prelaz kanala preko brane blizu Cente je zvanicno zabranjen, ali smo pitali cuvara i pustio nas je uz komentar "danas moze da se predje", sta god to znacilo. Takodje je imao velikog psa koji je jasno davao do znanja sta je njegova teritorija, tako da ne planirajte da idete kad nema nikoga od cuvara
Takodje je ovo mozda moglo da ide u drugu temu jer od MTB bas i nema mnogo, ali posto nije klasicna drumska voznja reko da okacim ovde. Vise fotki itd, da ne zatrpavam ovde:
https://ridewithgps.com/trips/52049315
https://www.strava.c...ties/3722827302
9 članova čita ovu temu
0 članova, 9 gosta, 0 anonimnih korisnika