Vaše MTB avanture (foto)
Postavljeno 16 September 2019 - 09:20 AM
Hvala, hvala...
Nisam planirao da vas przatrpam sa puno slika, a plan je bio da otvorim novu temu, ali...
Umesto planiranih 2 dana voznje, svelo se na jednodnevnu voznju.Nazalost neki od clanova su precenili svoju kondicionu spremnosti i nije bilo mogucnost da izvezu i drugi dan.Doduse planiranih 100km sa 5000 metara elevacije na ovakvom terenu i nije naivno...
Ukratko polazak je bio u petak popodne, ceka nas dobrih 300km do ciljne tacke.Po dolasku neki od nas su zeleli da kampujemo u napustenoj karauli Topli Do, nekima je bio drazi privatan smestaj(mestani ga rado i besplatno daju svima koji ih podrzavaju)
Kao sto ste upoznati sa desavanjem i protestima protih MHE tako i mi zaticemo mestane i dajemo im punu podrsku.
Zeljni price, podrske i razumevanja proveli smo neko vreme sa njima(medju prvim slikama videcete njihovu dobrodoslicu investitorima )
Da skratim pricu, od mene svaka preporuka da dodje, vidi, oseti ovaj kraj, prvi dan smo izvezli trasu od Topli Do-Tri cuke-Midzor-Babin Zub-Topli Do.
Planirana staza od Zavojskog jezera(Paklestica)-Dojkinci-Strogi rezervat Arbinje-Tri cuke-raznim putevima nazad nismo ostvarili-tako da ostaje za drugi put.
Slike u prilogu, uzivajte kome se svidja...
Napomena:Svi koji su se javili, izrazili zelju da izvoze neku MTB avanturu sa nama, su dobro dosli.
Najverovatnije ovaj vikend bi trebalo biti voznja Zaltibor-Mokra Gora, jedna od najlepsih staza tog kraja...
Postavljeno 16 September 2019 - 03:32 PM
Fantastično!
@Vladagm: kolika je bila bajkabilnost? ( vožnja Vs nošnja/guranje? )
Postavljeno 17 September 2019 - 08:21 AM
Veoma lepo!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Drugacija od drugih planina, lepa na svoj nacin...
Fantastično!
@Vladagm: kolika je bila bajkabilnost? ( vožnja Vs nošnja/guranje? )
Slazem se, mada meni su Vase fotografije No.1 i verujem da svi zeljno ocekujemo da ih postavite.
Staza je prohodna u 99% mali deo mora da se gura, zbog niskog rastinja(kleka)
Postavljeno 17 September 2019 - 08:47 AM
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika