wow,
gde je i sta je ovo?
Brana Rovni koja se jos gradi, 15-ak km od Valjeva, put za B.Bastu (u pozadini se vide Jablanik i Medvednik). Odlican dirt poligon za mtb, motore i automobile
Posted 13 April 2013 - 02:49 PM
Malo sam skeptičan povom ovoga, bez ljutnje. Ja koristim, pa školski ranac ili kako da ga nazovem. Platio sam ga 2600 dinara. Ranac kao ranac, ima i pregradu za lap top.Sve sto nakacis na bicikl ce otpasti ako krenes bilo sta ozbiljnije.
Najsigurnije ti je da nabavi pravi anatomski ranac (mali planinarski ili MTB ranac) koji veruj mi isto ga osecas i kada je 2 i kada je 7 kg.
ne postoji nikakva alternativa tome.
Onaj koji ja koristim je Ferrino Gravity 25l, ima kod nas u Bora-I da se uzme, malo je skuplji zbog stitnika ali vredi, niti se znoje ledja niti je nezgodan. Jedino moze da nastane problem kada imas bajs koji ti je mali i kada moras da se krivis da bi zedeo na njemu, moze se desiti da se nazulas na stitnik. Inace taj ranac sam teglio na 170 km voznju.
Posted 14 April 2013 - 12:34 AM
Posted 14 April 2013 - 06:29 AM
+1Uzmi paktreger, nisu svi bas toliko ruzni. Meni je to ultra prakticno, i cim treba da nosim vise stvari (tj ranac) montiram ga i ne razmisljam. Meni tezina nije problem, vec znojenje, posto se inace znojim kad ne radim nista, kad vozim bajs je to dosta izdrazeno tako da nikakav fancy ranac od cool materijala i sta ti ja znam ne bi pomogao mojim ledjima da ne budu mokra Iz mog iskustva, ne spada ni pri grubljoj voznji, ako se osigura (tj veze elasticnim sajlama) kako treba. Mana ovoga je naravno sto se prlja jer je dosta blize tocku, pogotovo kad je kisa. I druga stvar, ako ga malo bolje osiguras, sto moras ako vozis van asfalta, uzimanje stvari iz ranca je pain in the ass jer prvo moras sve da razmontiras pa onda da otvoris ranac.
Posted 14 April 2013 - 06:48 AM
ಠ_ಠ
Posted 14 April 2013 - 02:53 PM
Posted 15 April 2013 - 02:40 PM
Posted 15 April 2013 - 03:38 PM
Malo sam skeptičan povom ovoga, bez ljutnje. Ja koristim, pa školski ranac ili kako da ga nazovem. Platio sam ga 2600 dinara. Ranac kao ranac, ima i pregradu za lap top.Sve sto nakacis na bicikl ce otpasti ako krenes bilo sta ozbiljnije.
Najsigurnije ti je da nabavi pravi anatomski ranac (mali planinarski ili MTB ranac) koji veruj mi isto ga osecas i kada je 2 i kada je 7 kg.
ne postoji nikakva alternativa tome.
Onaj koji ja koristim je Ferrino Gravity 25l, ima kod nas u Bora-I da se uzme, malo je skuplji zbog stitnika ali vredi, niti se znoje ledja niti je nezgodan. Jedino moze da nastane problem kada imas bajs koji ti je mali i kada moras da se krivis da bi zedeo na njemu, moze se desiti da se nazulas na stitnik. Inace taj ranac sam teglio na 170 km voznju.
Morao bih da probam negde MTB ili planinski ranac, da se uverim u razliku, pa da budem spreman da dam, koliko košta, para?
ಠ_ಠ
Posted 15 April 2013 - 03:41 PM
Posted 16 April 2013 - 10:00 AM
Ne znam ni sam gde je. To je planina Žeželj pored Kragujevca, pa sam se izgubio u šumi i gurao bajk uz brdo, pa sam izašao na drugo brdo, Bukorovac, pa posle se spuštao nekim putem (kad vidim put koji vodi u dubinu šume povuče me i izgubim se), pa sam se opet našao na Žeželju i na kraju izašao u neko selo i pitao koje je to selo i kad su mi rekli jedva sam im poverovao
Mislio sam da sam skroz na drugom kraju, par km odatle. Imam kompas, ali ga nisam poneo.
Sreća pa burek dobro držao, već sam bio na ivici snage.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users