Sv. Jakob iznad Preddvora.
Vrlo kratka tura. Blata za izvoz, mokar sneg, uslovi nikakvi .... pravo klizalište.
Ali zbog toga opet nešto što se kod nas sada ne vidi baš često --> plavo nebo i bez vetra i magle.
Posted 04 March 2023 - 03:38 PM
Sv. Jakob iznad Preddvora.
Vrlo kratka tura. Blata za izvoz, mokar sneg, uslovi nikakvi .... pravo klizalište.
Ali zbog toga opet nešto što se kod nas sada ne vidi baš često --> plavo nebo i bez vetra i magle.
Posted 08 March 2023 - 06:13 PM
Da ne zarđam za kompjuterom .. sam svoj leš silom naterao da ode na svež vazduh.
Očekivao sam slabe/nikakve uslove ... ali ... izgleda da je vetar dovoljno isušio teren.
Uopšte nije bilo loše
Lokalna furka: Golovec
Posted 12 March 2023 - 04:51 PM
Malo duža lokalna furka. Start od kuče.
Staza uz reko Sava + planine u Polhograjskom hribovju
Posted 18 March 2023 - 06:10 PM
Ovog puta malo drugačije, bar za mene.
Danas smo supruga i ja učestvovali na zajedničkoj turi koju je organizovao KGK Volja (Klub brdskih biciklista). Učestvovalo nas je 34.
Otišli smo na slovenački Kras, počevši od Dornberka.
Črni Hribi.
Posted 19 March 2023 - 04:32 PM
Danas opet solo ...
Sa vozom do Škofje Loke, od tamo povratak do LJ. Prvo na jug preko Polhograjskog hribovja (najviša planina Tošč 1021m), onda istočno preko Topola, Jazbine i Toškog čela. Uslovi odlični (osim mikada drveča ispod Tošča)
Posted 19 March 2023 - 04:38 PM
Btw. Fotografije se ne slažu po redosledu, jer nakon klika na "postavi" nešto ih promučka iz nepoznatog razloga..
Posted 21 March 2023 - 03:32 PM
Pošto je za vikend opet loša prognoza .. sam uzeo dan dopusta.
Sa autom do Kranja. Tamo na voz do Lesce-Bled. Povratak sa bajkom u Kranj skroz uz reko Savo.
Više ili manje se je furalo po stazah i kolovozima, osim tamo gde nije bilo druge mogučnosti. Asfalta možda 2km ... Top Xc tura!
Pošto je tempo vožnje diktirala supruga.. bilo je dosta vremena za fotografisanje (opet gomila fotografija)
Posted 22 March 2023 - 04:20 PM
Posted 23 March 2023 - 08:31 PM
Posted 24 March 2023 - 06:07 PM
Posted 24 March 2023 - 06:45 PM
Danas naveče prelazi preko nas nevremenska fronta sa kišom i zahlađenjem ... opet vikend u K ...
Zbog toga još danas direkt sa posla u šumu da iskoristim poslednje sate suvog terena ...
Šentviški hrib.
Furao sam samo enduro trejlove ..
Posted 24 March 2023 - 06:54 PM
Mislio sam da Rašica znači džemper
Pa da ... dobre đempere su imali
Planina Rašica ima 2 mala trail parka ... ukupno oko 10 staza za spust ... + nebroj planinskih staza ...
Jedan između top spotova u u neposrednoj blizini LJ.
Posted 26 March 2023 - 05:09 PM
Juče kiša, sutra kiša.
Danas lokalni trejlovi u okolini LJ ..
posetio 3 planine i sa svake odfurao 3-5 različitih spusta.
Posted 28 March 2023 - 06:47 PM
Posle posla lokalna furka, malo duža pošto smo pridobili 1 sat .
Debenji Vrh i Babna Gora
Posted 28 March 2023 - 06:49 PM
Maljen-Taorska vrela-Vodopad skakavci.
Uf, Vladagm ... fantastična lokacija!
1 members, 1 guests, 0 anonymous users