Nešto je nastao muk ovde nakon trke, pa samo da podelim svoj utisak, trka je bila jako lepa, uslovi ne idealni, nego... bolje nego idealni. Svaki vozač je mogao da gura svoje granice do maksimuma, staza suva, ma, strava, i veoma interesantna, sa nekoliko jačih spusteva, nekoliko brzih spusteva (na jezero npr.) i naravno Nebeski uspon za sve mazohiste! I vreme je bilo savršeno, sunčano ali ne pretoplo. Staza je bila odlično obeležena, ni u trenutku nije bilo neodumice od tome kuda treba voziti (osim za neke na probnom krugu kada je neko autom probio jednu traku) a i sudije na svakom većem skretanju. Tako da si mogao da zatvoriš oči i voziš
Možda jedini minus je čini mi se slabiji odziv - kao da je falio jedan broj vozača u svim kategorijama. Da li je to zbog toga što je bila zadnja trka sezone pa za većinu nije ništa značila za plasman, ili je subota predstavljala problem (ja sam već rekao šta mislim o poslu koji zahteva da se radi subotom...), svejedno, propustili su verovatno najlepšu trku sezone što se tiče uslova.
Uglavnom, ja sam prezadovoljan, bilo mi je žao što je gotova trka posle tri kruga - sledeće godine nešto duže, ja mislim!