* ukoliko vas pretekne koleginica...
ovaj tekst se i ne odnosi na vas ...
Dal' da ti odgovorim ili ne?
Postavljeno 03 October 2010 - 08:06 PM
Postavljeno 03 October 2010 - 10:14 PM
Postavljeno 03 October 2010 - 10:34 PM
Postavljeno 04 October 2010 - 07:58 AM
Mile, koliko mogu da procitam na forumu, elektrotehnicar si, dakle tesko da si toliko glup koliko se predstavljas, pa da nisi u stanju da razumes moj prvi post napisan u ovoj temi. Ljubazno bih te zamolila da sa drugim zenama ne razgovaras na nacin na koji ne bi voleo da cujes da neko razgovara sa tvojom cerkom. Mozda si duhovit u privatnom zivotu, pa ovu tvoju recenicu ne bih uzela za ozbiljno, medjutim u formi pisane reci ona ima prizvuk provokacije, a ne duhovitosti. Pozdrav.... i uvek obidjemo i odemo.
Postavljeno 04 October 2010 - 08:47 AM
2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com
Postavljeno 04 October 2010 - 09:07 AM
Koju dijagnozu bi ti postavio da ti ovo neko radi?...obilazi me i usporava jos dok se vraca ispred mene...
A koju bi u ovom slucaju?...u trenutku kada me je video pored sebe, revoltiran ubrzava i ne dopusta mi da ga obidjem
Postavljeno 04 October 2010 - 01:42 PM
Postavljeno 04 October 2010 - 01:54 PM
Ali nece mi biti jasno zasto te neki i na trkama olade...
Primer, Strazilovo, Fanatic sto je organizovao ove godine... Nakon trke drug i ja smo se javili "koleginici" da joj cestitamo na uspesno izvezenoj trci, i sve sto smo dobili jeste hladan tus, iskulirala nas kao niko do sada....
Postavljeno 04 October 2010 - 06:31 PM
Mile, koliko mogu da procitam na forumu, elektrotehnicar si, dakle tesko da si toliko glup koliko se predstavljas, pa da nisi u stanju da razumes moj prvi post napisan u ovoj temi. Ljubazno bih te zamolila da sa drugim zenama ne razgovaras na nacin na koji ne bi voleo da cujes da neko razgovara sa tvojom cerkom. Mozda si duhovit u privatnom zivotu, pa ovu tvoju recenicu ne bih uzela za ozbiljno, medjutim u formi pisane reci ona ima prizvuk provokacije, a ne duhovitosti. Pozdrav.... i uvek obidjemo i odemo.
Postavljeno 04 October 2010 - 09:26 PM
Ok, ko priznaje pola mu se prasta . Da ne bude dalje zabune: nisi me uvredio i nema razloga da se jedu bicikli, gre'ota je..Jeste to bila, onako drugarska "provokacijica" u stilu "wellcome to club ljubitelja brze voznje", jer vidim da si nova na forumu, al' eto...
Molim te, pronadji u mojim postovima recenicu u kojoj sam izjavila da muskarci ne smeju da preteknu zene i vodim te na kolace-evo bas juče smo vozili jaču turu i pred adom polumrtvi(bar ja) ugledamo nekog u daljini i zezamo se kao dodaj gas onaj je naš, pored sveg bola u nogama mi smo ga stigli( ispostavi se da je devojka) i nastavili dalje, sta je trebalo da radimo???
Nije to moja situacija, ja vozim konstantnom brzinom i ne borim se, uzivam u voznji. Jedini nacin da zaobidjem nekoga ko me je vec pretekao je da ta osoba uspori.-da je bila jača ili borila se kao mi i stigla nas eto tvoje situacije.
Pod broj jedan ne vidim da je ovo sto sam ja napisala osuda. Molim te, pojasni mi vezu ovoga sa mojim slucajem - nisam ni ironicna, niti se zezam, najozbiljnije nisam shvatilaps. ima tu još jedna osuda(zabluda) koja se stalno provlači i ima delimične veze sa ovom gore osudom, a to je nešto kao "odem ja brate na adu i tamo sve neki napucani likovi, obrijani u ful opremi sa preskupim biciklama a ja iznajmim drndavi bike na adi i oderem ih sve, sve sami pozeri"( bilo i ovde više puta). pritom ne znaju ništa o tim ljudima koji voze i koji im je taj kilometar na adi (meni obično završnica vožnje da razmrdam noge, a ja sam boranija ko sve tu završava vožnje) i kakva im je tura bila do tada.:
a šta to ima loše ako zdravom pravom muškarcu u punoj snazi ne zasmeta što ga žensko prestignea šta to ima loše ako zdravom pravom muškarcu u punoj snazi zasmeta što ga žensko prestigne
Postavljeno 04 October 2010 - 09:58 PM
"a šta to ima loše ako zdravom pravom muškarcu u punoj snazi ne zasmeta što ga žensko prestigne"a šta to ima loše ako zdravom pravom muškarcu u punoj snazi zasmeta što ga žensko prestigne
Postavljeno 05 October 2010 - 06:22 AM
Tako vam je to kada imate brbljivo zensko na forumu, postovi po kvantitetu pocnu da lice na "Rat i mir"
2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com
0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika