mtb open maraton - sid 2010
Postavljeno 07 August 2010 - 06:01 PM
Postavljeno 08 August 2010 - 05:31 PM
Evo GPS snimak staze koji sam napravio danas, ako vas zanima da detaljno pogledate gde smo to sve vozili! http://www.endomondo...uts/laO38r5vGKM
Postavljeno 08 August 2010 - 07:28 PM
1. Pojedina mesta nisu bila ni obeležena, niti je bilo redara na njima, pa je bilo "lutanja". Neki su tu izgubili dosta vremena, a nekima je to onemogućilo da uopšte završe trku.
2. Čula sam da žene ne plaćaju startninu. Ako je tako, zašto je meni naplaćena?
Inače, bilo mi je zadovoljstvo da dođem, a ručak je bio vrhunski! =D>
Postavljeno 08 August 2010 - 07:43 PM
Ono sto mene zanima je:
1. Hoce li biti rezultati sa vremenima mozda, za npr. mali i veliki maraton ukupno ?
2. Ima li neko ko je danas bio sa fotoaparatom voljan da postavi vise slika negdje na net, da se mozemo malo pogledati ?
Pozz od Stefana i ekipe iz Modriče
Postavljeno 08 August 2010 - 07:53 PM
No , na kraju ipak pozitivni utisci sa jendom velikom molbom
SLEDEĆI put malo bolje označite stazu
Postavljeno 08 August 2010 - 08:52 PM
Bilo je EXTRA. Ja sam imao peh da sam se pogubio ,sа јоš jednim momkom iz Rume, na par mesta staze i to GADNO. Šta da vam kažem kad smo napravili 73 km i skoro 4 sata vožnje. No ,to je moj problem kad sam slab pa sam bio na začelju i još gore da bude pogubio sam i moju grupu zbog padanja lanca ...
No , na kraju ipak pozitivni utisci sa jendom velikom molbom
SLEDEĆI put malo bolje označite stazu
Auuu Ziggy, vi ste bas dobro zalutali...
EDIT: Slobo, koliko znam, Mario Kojic je bio treci na velikom maratonu...
Postavljeno 08 August 2010 - 09:57 PM
falio Jojkić
Postavljeno 09 August 2010 - 06:36 AM
BILO JE DOSTA MERKACIJA SA STRANE NA KOJE NEKI NISU OBRACALI PAZNJU A I JEDAN LIK MI JE FALIO KOD PRELAZA NA ASVALT...OSTO U KAFANI SA KOLEGOM NA OSTALIM MESTIM JE BILO OK
SVE U SVEMU LEPO DRUZENJE. ZA REZULTATE VIJAM TARIJANA VEC DANAS
ISPRAVKA-MARIO KOJIC JE DRUGI A NE GAMZI
POZZZZZZ
Postavljeno 09 August 2010 - 08:05 AM
umalo da zaboravim
Hvala Stefane na ovoj interesantnoj fotki. Nisam ni primetio da me neko fotka!? Ovo je na nekoj naplatnoj rampi u dolasku na maraton jer je bajs očigledno čist!
Hvala svima na dobroj vožnji a naročito organizatoru. Jesam se malo izgubio jer jedan od redara nije bio na svom mestu na raskrsnici kod voćnjaka ali to ne kvari doživljaj. Vozio sam nekih 8km viška pa to i nije strašno kao neki drugi (73km ukupno i sl.!). Još samo da je i staza malog maratona išla pored nekog jezera, reke, vode (izuzimajući one baruštine, mada su one, u stvari napravile pravi doživljaj).
Vidmo se na sledećem Open-u!
Nexy, Bull koji vozi (konačno, posle ko zna koliko vremena!)
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika