Državno prvenstvo 22.07.2007.
Postavljeno 24 July 2007 - 08:25 PM
" Pričaćemo o najpoznatijoj biciklističkoj trci na svetu, "Tour de France" kao i o prvenstvu Srbije u planinskom biciklizmu, popularnom "Mountain bike". Gost će biti Boris Popović, jedan od naših najboljih vozača..."
Pozdrav svima
P.S. Vinokurov ce dobiti nadimak Vanpir,imao je viska krvi

Borat ce biti tuzan!
Postavljeno 26 July 2007 - 03:11 PM
Naime, 8. mesto Jovanović Miomir
9. mesto Radoje Mimović
U trećem krugu sam ga presao, sto je i kada su izbacili rezultate lično sa IGOROM JEMCOVIM prepravljeno!!!
Neverovatno je da na svakoj trci moram da prepravljam plasman i da se "rvem" sa administracijom...

MTB do groba a i posle...
Postavljeno 26 July 2007 - 04:23 PM
misaxtr said
Moram odmah da ispravljam "zvanicne" rezultate jer je greška u kategoriji Masters.
Naime, 8. mesto Jovanović Miomir
9. mesto Radoje Mimović
U trećem krugu sam ga presao, sto je i kada su izbacili rezultate lično sa IGOROM JEMCOVIM prepravljeno!!!
Neverovatno je da na svakoj trci moram da prepravljam plasman i da se "rvem" sa administracijom...

Postavljeno 27 July 2007 - 10:18 AM
Postavljeno 27 July 2007 - 10:28 PM
I na Bounty sajtu sam već napomenuo da bi bilo lepo da neko ko dobro poznaje takmičare u zastupljenim kategorijama da i sa tog aspekta izveštaj, koji može ići i uz postojeće, ali i kao poseban osvrt. To je najbolje da uradi neko od samih takmičara, jer se oni najbolje međusobno znaju, pričaju i kako je bilo i kome je kako bilo i kome je šta falilo...
Dakle, ko ima volje i želje - eto slobodnog prostora, pa nek navali!

Postavljeno 30 July 2007 - 09:29 AM
Ciklo_mod said
Vajs, da li si se ti to dobrovoljno ponudio da napises članak
Sorry što čekate za odgovor ali tek sam smo došli iz ROM. Nisam ja vičan opisivanju. Uvek mogu da prepričam moju vožnju i vožnju onoga koga sam video na stazi, ali da komentarišem trku i ostale takmičare ne mogu. ZA to je potrebno spisustvo izvan staze jer se tako može videti ko je kakav.
Postavljeno 02 August 2007 - 06:58 PM
Dakle, po meni treba na licu mesta odraditi tabele ako je moguce, dati na uvid i odmah ispravljati nejasnoce i greske. Zatim, to objaviti u vidu NEZVANICNIH rezultata ( ovaj lep obicaj ima Fanatic ) gde se po uvidu u iste moze takodje naknadno sugerisati na greske. Tek kada se ova procedura do kraja ispostuje idu i ZVANICNI rezultati koji su 100% provereni i od strane kluba, ostalih klubova i od strane takmicara. O ovome se na drzavnom donekle uspelo, odstampane su tabele i korigovani rezultati u letu, ali sta vredi kada su zvanicni osvanuli identicni prvobitnim pogresnim ( bar kod mastersa ). Na moj e-mail da se tabela mastersa prepravi i objasnjenje da je ovo vec na samoj Avali odradjeno i na papiru, dobijam odgovor " ko ste vi ". I kada sam "objasnio" ko sam ja ( iako je u prvobitnom mail-u to vrlo jasno receno ) - vise nema odgovora. Verovatno ih vise nije briga, sve je zavrseno i sta tu ima da se talasa! E pa dragi moji Progressivci, ovako se ne radi! Ako ste hteli i zagrizli za nesto cemu ocigledno niste bili dorasli, onda treba sve i svakog ispostovati do kraja, bio on hobista, master ili elita. Desice se mozda da na nekome od vasih bude napravljen nenameran propust, cisto sumnjam da cete ostati po strani i da ce vas bas biti briga. Vama na cast ide ova pre svega neozbiljnost.
Dakle, o ovome treba povesti i te kako racuna jer sa na kraju krajeva takmicenja i odrzavaju zbog rezultata, tabela, generalnog plasmana. Uz sve ovo ide i druzenja i one lepe stvari, ali se ne sme zanemariti ni na trenutak da je organizacija trke ozbiljan zadatak i da joj tako treba i prici.
Nadam se da ce se na sastanku koji treba da usledi po zavrsetku sezone i o ovome povesti debata.

0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika