Ако имаш неки од уређаја који раде на Андроид ОС: https://play.google....le.CoursePlayer
Trening koristeci hrm(pulsmetar)
Posted 25 February 2015 - 09:23 AM
Ако имаш неки од уређаја који раде на Андроид ОС: https://play.google....le.CoursePlayer
Hvala ti na predlogu,video sam da je to i njihova preporuka.Ja imam Nokia 515.mislim da on nem taj OS.Ja imam mP3 Philips Gear ,pa sam mislio da li bi to moglo da se presnimi sa CD na mP3.Da li znaš koliko košta instaliranje aplikacije?
Posted 25 February 2015 - 09:44 AM
Погледао сам, та Нокија није паметни телефон тако да од коришћења на њему вероватно нема ништа. Колико се сећам (давно сам је имао инсталирану) ова верзија за андроид је била у виду курсева који су интерактивни и захтевају од корисника да реагује на задатке на екрану, такође апликација слуша изговор корисника... Мислим да ни један од поменутих уређаја (Нокија, Филипс) немају могућност покретања овакве интерактивне апликације. Верзија за Андроид је бесплатна, барем оно што сам имао инсталирано...
Posted 25 February 2015 - 10:12 AM
Погледао сам, та Нокија није паметни телефон тако да од коришћења на њему вероватно нема ништа. Колико се сећам (давно сам је имао инсталирану) ова верзија за андроид је била у виду курсева који су интерактивни и захтевају од корисника да реагује на задатке на екрану, такође апликација слуша изговор корисника... Мислим да ни један од поменутих уређаја (Нокија, Филипс) немају могућност покретања овакве интерактивне апликације. Верзија за Андроид је бесплатна, барем оно што сам имао инсталирано...
Hvala ti na detaljnom objašnjenju,izgleda da ću morati da menjam telefon,a kupljen je prošle godine,ili da nekako nabavim android . Inače treninzi sa pulsmetrom su bonbona,mnogo sam promenio u intenzitetu vožnje,sada mogu mnogo bolje da podešavaam intenzitet treninga a sve da se krećem u konfornoj zoni(ne dovodim do preoopterećenja KV sistema) ,znojim se i uživam u bržoj kadenci.Vlada mi je slao neki dobar tekst o treningu ,ali nisam mogao da ga preuzmem u formi Worda
Posted 25 February 2015 - 12:18 PM
Ако телефон одговара, можда Андроид таблет, много згодна ствар А углавном су јефтинији од пристојног телефона...
Posted 25 February 2015 - 01:10 PM
Шаролико је то, ако перформансе нису битне (за уобичајено коришћење као што је читање на интернету, мултимедија, нису) онда бирати одговарајућу величину екрана и квалитет приказа (засићеност боја, углови гледања), дужину гаранције... Бојим се да овим ризикујемо прекор пошто је тема Тренинг...
Posted 25 February 2015 - 01:28 PM
Шаролико је то, ако перформансе нису битне (за уобичајено коришћење као што је читање на интернету, мултимедија, нису) онда бирати одговарајућу величину екрана и квалитет приказа (засићеност боја, углови гледања), дужину гаранције... Бојим се да овим ризикујемо прекор пошто је тема Тренинг...
OK,prihvatam upozorenje,pogledaću ja već nešto,pozz
Posted 26 February 2015 - 10:32 PM
Hvala ti na predlogu,video sam da je to i njihova preporuka.Ja imam Nokia 515.mislim da on nem taj OS.Ja imam mP3 Philips Gear ,pa sam mislio da li bi to moglo da se presnimi sa CD na mP3.Da li znaš koliko košta instaliranje aplikacije?
Batali kupovinu Android telefona samo da bi koristio Rosetta Stone aplikaciju. Kao sto kaze kolega Vivicav ili tablet ili na komp da instaliras. Nokia 515 je super telefon koji je namenjen ljudima koji koriste telefon za pricu, a ne za dokazivanje i kur...e. Rosetta stone je dobar posto se koristi i slike i kucanje reci... Iskreno ti kazem za telefon posto se bavim telefonima i tehnologijom i upucen sam u tematiku zaista dobro.
Posted 03 March 2016 - 08:49 PM
Posted 04 March 2016 - 04:56 AM
Ne razumem se toliko, ali dok sam se aktivno bavio sportom: bilo je ljudi koji kilometražu mogu da istrče brže od mene, ali je meni puls najbrže padao na "odmor" čim prestanem trčati jakim tempom. Isti trening kao ostali, samo drugačiji organizam valjda. Ta osobina je omogućavala da na fudbalu pretrčim ubedljivo najviše bez napora, dok je za atletiku bila potpuno beskorisna. Ne znam kako bi se odrazila na biciklizmu.
Posted 04 March 2016 - 09:55 AM
Koristim pulsmetar godinu dana ali ne zbog treninga nego tek da znam koliki mi je puls, iz određenih razloga nije baš poželjno da se preforsiram, tako da sam totalni laik.
I još jedno pitanje, jel koristite neki gel i koji za ovo hladnije vreme da traka ne bi gubila kontakt? Smori da se kvasim na pola sata.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
~be here now~
Posted 04 March 2016 - 10:31 AM
Sledeci put malko zapni s nama na gore pa ce caskom da ti ode puls na 150 u toju voznjeJel normalno da u vožnji puls bude oko 65-75 (ne zapinjem, vozim lagano, mtb vožnja) a čim stanem ode na 90?
Koristim pulsmetar godinu dana ali ne zbog treninga nego tek da znam koliki mi je puls, iz određenih razloga nije baš poželjno da se preforsiram, tako da sam totalni laik.
I još jedno pitanje, jel koristite neki gel i koji za ovo hladnije vreme da traka ne bi gubila kontakt? Smori da se kvasim na pola sata.
Posted 04 March 2016 - 12:43 PM
Jel normalno da u vožnji puls bude oko 65-75 (ne zapinjem, vozim lagano, mtb vožnja) a čim stanem ode na 90?
Koji pulsmetar koristis?
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users