Jel ovo što je na snimku y.tuba prvi deo ona staza iznad manastira Rača, pored onog izletišta i one rečice

Postavljeno 02 August 2010 - 05:19 PM
profa said
Upravo tako ! Od manastira Rača, pa do vodopada Lađevac (oko 2.2 km) ide jedan od najzanimljivijih delova I etape i trke uopšte (mostići, stepenice, stene i kamenje, vodopadi, izletišta, izvori,...)@soc2010
Jel ovo što je na snimku y.tuba prvi deo ona staza iznad manastira Rača, pored onog izletišta i one rečiceprepoznao sam teren. Lepa staza!
Postavljeno 12 August 2010 - 08:01 AM
Postavljeno 12 August 2010 - 10:40 AM
Postavljeno 12 August 2010 - 11:47 AM
Postavljeno 12 August 2010 - 06:16 PM
gamzzy said
Koje je procena vremena vožnje maratona po danima?
I da li će se proglašavati (nagrađivati) prvi i drugi dan + generalno za oba dana ili kako?
Postavljeno 12 August 2010 - 06:31 PM
gamzzy said
Takođe me interesuju nagrade. Ne bih se mučio 2 dana i da se oporavljam nedelju dana samo zbog medalje.
Postavljeno 12 August 2010 - 09:51 PM
Postavljeno 13 August 2010 - 06:35 AM
soc2010 said
Pobednik ili pobednici (svakako mislim na parove) pošto sam video razne kategorije?Što se proglašenja tiče, proglašava se generalni pobednik trke, na kraju drugog dana.
Postavljeno 13 August 2010 - 09:04 AM
gamzzy said
Znači, ti i Vanesa dolazite!? Baš bi mi bilo drago.soc2010 said
Ako bi ja došao, vozio bih mešovitu kategoriju (M+Ž)
Postavljeno 13 August 2010 - 09:21 AM
Postavljeno 13 August 2010 - 09:46 AM
Postavljeno 13 August 2010 - 05:25 PM
Postavljeno 13 August 2010 - 05:38 PM
markowe said
Mislio sam konkretno na predprijavu, ali još možda pola sata rade pošte (kako bih mogao uplatiti prijavu) a od sutra ujutru do nedelje uveće nisam kući, pa svako dalje pretprijavljivanje ne dolazi u obzir, a 40€ je po meni stvarno previše za tako nešto...Što se tiče pravila, mislim da u sličnim takmičenjima u svetu moraju dva prijavljena takmičara da završe, ako jedan ispadne onda oba ispadaju, to je suština timskog poduhvata.
Postavljeno 13 August 2010 - 06:52 PM
gamzzy said
soc2010 said
Pobednik ili pobednici (svakako mislim na parove) pošto sam video razne kategorije?Što se proglašenja tiče, proglašava se generalni pobednik trke, na kraju drugog dana.
Ako bi ja došao, vozio bih mešovitu kategoriju (M+Ž)
Postavljeno 13 August 2010 - 06:57 PM
gamzzy said
Da, i to mora danas da se iskristališe, pošto nisam kući za vikend i to svodi da nam je danas poslednji dan za predprijavu...
Još jedno pitanje koje mi se nameće:
Šta ako se nekom u paru nešto nepredviđeno desi i da li se može zameniti član para do dana trke?
npr. šta ako se ja (ne daj Bože) razbolim?
Kontam ja da ima dosta posla (a možda i problema) u organizaciji, pogotovo što je ovo prva ovakva trka u Srbiji, ali ja moram znati neke stvari pre nego što se upustim u ovo... no hard feelings...
Postavljeno 13 August 2010 - 07:07 PM
gamzzy said
markowe said
Mislio sam konkretno na predprijavu, ali još možda pola sata rade pošte (kako bih mogao uplatiti prijavu) a od sutra ujutru do nedelje uveće nisam kući, pa svako dalje pretprijavljivanje ne dolazi u obzir, a 40€ je po meni stvarno previše za tako nešto...Što se tiče pravila, mislim da u sličnim takmičenjima u svetu moraju dva prijavljena takmičara da završe, ako jedan ispadne onda oba ispadaju, to je suština timskog poduhvata.
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika