Jump to content

Fotografije

BEOGRADSKA COCA-COLA BICIKLIJADA 2010.

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
83 odgovora na ovu temu

#61 MarkoD

MarkoD
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
  • LocationBGD

Postavljeno 09 May 2010 - 09:41 PM

Svidja mi se ideja o "velikoj" i "maloj" biciklijadi.Ja sam vise puta gutao knedle pri bliskim susretima sa klincima.Mislim da je pitanje godine kada ce neko ozbiljno da strada na biciklijadi i to treba spreciti.
Policije je bilo tu i tamo,nedovoljno.Jos jedan recept za katastrofu.
Na kraju manje vazno:nisu se kao prethodnih godina delili sokovi i mineralne vode (mislim da kriza ne utice bas toliko na Koka-kolu). n2:to_keep_order n2:0002trtum3
  • 0

#62 mixitron

mixitron
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 09 May 2010 - 10:22 PM

Jesu? Bili su frižideri iza bine, na cilju. doduše, po onom kijametu je malo ko obraćao pažnju.

E, samo da dopunim - negde pri kraju balade, kad se sve to razvuklo a mi slobodarski gazili prema SIV-u, shvatio sam koji je power trip obilaziti 99% ljudi koji učestvuju i poznavati 80% ljudi koji obilaze tebe ili mogu da drže tvoj tempo :)

Manifestacija kao takva je njesra*, ali vredi otići zbog društva :)

* - na prvu loptu i meni ideja o većoj kilometraži zvuči lepo, ali tu bi već vladao takav haos i bio bi takav saobraćajni kolaps da neću ni da mislim. Uostalom, ovih 12 km + dolazak i odlazak su za 70% učesnika puna kapa, iako mi elitni :mrgreen: to ni ne osetimo.
  • 0

#63 marra84

marra84
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 257 posts

Postavljeno 09 May 2010 - 11:21 PM

organizacija je nula...kolona gde sam ja bila nije imala pratnju i kola su nam ulazila sa svih strana srecom niko nije poginuo...mogla je da se odlozi za sledecu nedelju jer se su pljuskovi bili vec najavljivani...ali nema veze sve u svemu lepo potrosen slobodan dan...
pozdrav za ekipu koja me prepoznala...mogli ste da pridjete jer ja ne znam kako ko izgleda :P pozdrav
  • 0
When I pull the wings off of the fly
The fly never wonders why I did it !!!

#64 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 10 May 2010 - 07:06 AM

+1 za katastrofalnu organizaciju :) Ruta tj onaj deo kroz Zemun su veoma diskutabilni.Uzana ulica, parkirana kola sa obe strane, + upad u jednosmernu ulicu iz suprotnog smera.Bas mi bilo zanimljivo da gledam kako ulazimo u tu ulicu a prema nama ide neki matori 101, i covek je 100% u pravu krece se dozvoljenim smerom u otvorenoj ulici, a panduri ga savatase i zaustavise u zadnji cas.To je onako zajebancija pa ako prodje prodje ako ne onda stoj kolono :) Onda nacin na koji smo skrenli ka cilju, i preko kakve podloge smo isli.Em vlazno em blatnjavo, pa ako vozis slick a nemas iskustva, eeee pa uzivas pogotovu u koloni.Auto na celu cas vozi presporo i nabija kolonu, cas razvlaci pa se klinci popale i krenu da jurcaju.Uglavnom cela tura je bila u fazonu "bo lud zbunjenog.
  • 0
Postavljena slika

#65 Darkman

Darkman
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1333 posts
  • LocationBeograd, NBG

Postavljeno 10 May 2010 - 07:33 AM

Za veću kilometražu tu su manifestacije poput Savske pedale, ili vožnja do Kovačice sledeći vikend (ima najava na forumu) i sl. (navodim ture koje imaju pratnju policije, i ostale "zvanične" momente - autobus, mehaničare, hitnu, blabla). Na stranu što je najmanji problem da se mi forumaši dogovorimo za turu kakvu god želimo.

Ja biciklijadu doživljavam kao masovnu manifestaciju za sve od 7 do 77; i u tom smislu mislim da je dovoljno duga... a da problemi sa organizacijom treba da se isprave, to da.
  • 0
22km u 2012 :P Cilj: diploma :D Do kraja: diplomski...
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.

#66 Downhiller

Downhiller
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 183 posts
  • LocationVidikovac

Postavljeno 10 May 2010 - 08:35 AM

Nisam procitao sve komentare ali vidim da su malo pozitivni malo negativni :? ... sa cikloberze sam bio sa drviver-om(Nenadom) i video sam gospodjicu sa roze viljuskom :mrgreen: , bio sam pri pocetku kolone i taj deo je policija lepo obezbedila , najvise su me nervirali klinci 95 , 96 , 97 ,98 pa i mladji (cast izuzecima) koji nisu gledali iza sebe samo su jurili da budu prvi i sekli sve medjusobno zbog njih je i bilo padova n:anim_08 , ali kao sto neko rece najlepsi ocecaj kad ide ogromna kolona i zatvoren saobracaj svi vas gledaju , slikaju , sviraju... extra osecaj... Kisa je samo napravila dogadjaj zanimljivijim :mrgreen:

Vidimo se sledece godine :wink:
  • 0
Posted ImagePosted Image

#67 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 10 May 2010 - 11:34 AM

svi vas gledaju , slikaju , sviraju... extra osecaj...

To je zato jer si bio na čelu. Da si išao s kraja video bi i drugu stranu medalje. :cry:
  • 0

#68 marra84

marra84
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 257 posts

Postavljeno 10 May 2010 - 11:55 AM

realno n:fighting0030
  • 0

#69 Downhiller

Downhiller
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 183 posts
  • LocationVidikovac

Postavljeno 11 May 2010 - 07:39 AM

svi vas gledaju , slikaju , sviraju... extra osecaj...

To je zato jer si bio na čelu. Da si išao s kraja video bi i drugu stranu medalje. :cry:

Steta :?
  • 0
Posted ImagePosted Image

#70 driver

driver
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 215 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 11 May 2010 - 07:46 AM

meni je krivo jer sam ja imao veliku zelju da se sa svima vama nadjemo.... ali kad sam postavio post, s pitanjem, de da se nadjemo... svi ko u zemlju da ste propali... niko nije odgovorio...... :?
  • 0
Guram bajs pola sata, da bi vozio svega nekoliko sekundi!!!

TO JE PRAVI DOZIVLJAJ!!!
I LUDOST!!!! : )))

Postavljena slika
Postavljena slika

#71 radosevic

radosevic
  • Members
  • Pip
  • 14 posts

Postavljeno 11 May 2010 - 09:03 AM

Mislim da su ovakve "organizovane" manifestacije totalni promasaj.
Ono sto nama treba su bukvalno protesti biciklista jednom mesecno, kako bi se na taj nacin skrenula paznja na goruce probleme.
Kada bi ekipa ovde sa foruma krenula jednom mesecno da vozi po gradu u grupi, pa se malo obaveste mediji, ukaze se na probleme, pa to onda malo zazivi...

Stvarno ne razumem zasto mi ne organizujemo nesto tipa http://en.wikipedia....i/Critical_Mass

Pogledajte npr. kako to rade u Budimpesti. Na Margaret mostu su nadlezni "zaboravili" da naprave bici stazu i biciklisti su organizovali masovne proteste.

Pogledajte i snimak sa jednog od poslednjih Critical Mass okupljanja. http://www.copenhage... ... -2010.html

To je moje neko misljenje...
Sta vi mislite?
  • 0

#72 driver

driver
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 215 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 11 May 2010 - 09:55 AM

ali brate vidi ti koliko je njih.... mi se nikada necemo skupiti u tolikom broju
  • 0
Guram bajs pola sata, da bi vozio svega nekoliko sekundi!!!

TO JE PRAVI DOZIVLJAJ!!!
I LUDOST!!!! : )))

Postavljena slika
Postavljena slika

#73 marra84

marra84
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 257 posts

Postavljeno 11 May 2010 - 03:48 PM

Ono sto nama treba su bukvalno protesti biciklista jednom mesecno, kako bi se na taj nacin skrenula paznja na goruce probleme.
Kada bi ekipa ovde sa foruma krenula jednom mesecno da vozi po gradu u grupi, pa se malo obaveste mediji, ukaze se na probleme, pa to onda malo zazivi...

Stvarno ne razumem zasto mi ne organizujemo nesto tipa http://en.wikipedia....i/Critical_Mass

Pogledajte npr. kako to rade u Budimpesti. Na Margaret mostu su nadlezni "zaboravili" da naprave bici stazu i biciklisti su organizovali masovne proteste.

Pogledajte i snimak sa jednog od poslednjih Critical Mass okupljanja. http://www.copenhage... ... -2010.html

Sta vi mislite?

podrzavam...
  • 0

#74 doki

doki
  • Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • LocationIndjija

Postavljeno 11 May 2010 - 04:41 PM

Sta vi mislite?

=D> =D> =D>
  • 0
Doki Lee Bejbe

#75 Downhiller

Downhiller
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 183 posts
  • LocationVidikovac

Postavljeno 12 May 2010 - 07:50 AM

Sta vi mislite?

Ja sve podrzavam =D> =D> , ali ovo je Srbija :lol:
  • 0
Posted ImagePosted Image

#76 LepaHelena

LepaHelena
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 282 posts

Postavljeno 19 January 2011 - 05:58 PM

Iskopah ovu sliku u svom računaru i reših da podelim sa vama. Nisam ni znala da ova tema postoji. Pošto sam za Cikloberzu čula tek u junu 2010. godine, na Biciklijadu sam došla sama. Videh ove prethodne slike i setih se simpatičnog događaja. :D Jeste bilo kiše, ali nisam obraćala pažnju na nju iako sam bila u pamučnom duksu. Evo, još uvek čuvam ono roze kartonče za rekreativnu vožnju. \:D/ Ha, sećam se i da su svi pohitali preko Brankovog mosta, a ja, ne znam šta mi bi, prešla preko Gazele! #-o
Na sledećoj, tj. ovogodišnjoj, vam se pridružujem i ja. Vidimo se! :wink:

Biciklijada2010.jpg

Slika je preuzeta sa sajta B92 u maju 2010. godine.
  • 0
"Život je komedija za one koji misle, a tragedija za one koji osećaju." H. Volpol

#77 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 19 January 2011 - 07:01 PM

Ti si isla obilaznicom oko Beograda, pa na koridor 10. :mrgreen: #-o Dobra slika. =D>
  • 0

#78 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2011 - 11:24 PM

Ha, sećam se i da su svi pohitali preko Brankovog mosta, a ja, ne znam šta mi bi, prešla preko Gazele! #-o

Ovaj a kako si to uspela, resila da izbegnes guzvu ili? :D

P.S zensko koje cepa preko gazele, pa sta reci nismo samo mi "manijaci" :mrgreen:
  • 0
Postavljena slika

#79 LepaHelena

LepaHelena
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 282 posts

Postavljeno 20 January 2011 - 07:26 AM

Kako najbrže stići od Novog Beograda do Voždovca, a da najmanje pokisneš? ---> Preko Gazele. Kod Sava centra se uključim na autoput i za tili čas sam kod svog odredišta. Naravno, to sam tad uradila i ne verujem da ću opet. ***Opasno je!!!*** :twisted: [-o<

n:sign0006
Valjda ćemo dočekati izgradnju ove aždaje preko Ade. Koliko mi je poznato, biće bici staza. :?:
  • 0
"Život je komedija za one koji misle, a tragedija za one koji osećaju." H. Volpol

#80 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 20 January 2011 - 09:35 AM

Kako najbrže stići od Novog Beograda do Voždovca, a da najmanje pokisneš? ---> Preko Gazele. Kod Sava centra se uključim na autoput i za tili čas sam kod svog odredišta. Naravno, to sam tad uradila i ne verujem da ću opet. ***Opasno je!!!*** :twisted: [-o<
:

Eh sta reci .... :wink: I meni je NBg-Vozdovac prosle godine bila default destinacija, ali me je zelja za Gazelom mimoilazila :D

Valjda ćemo dočekati izgradnju ove aždaje preko Ade. Koliko mi je poznato, biće bici staza. :?:

Hocemo, ali za prilazne puteve vec ne bih stacvljao opkladu.Pa ko zeli na merdevine pa preko mosta :mrgreen:
  • 0
Postavljena slika

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika