Jump to content

Fotografije
- - - - -

Grupne vožnje u aprilu by Mix&Co.

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
495 odgovora na ovu temu

#201 bur

bur
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 511 posts
  • LocationNovi Sad-Zrenjanin

Postavljeno 14 April 2010 - 02:52 PM

Od moje ekipice ide oko 8 kom iz NS. Skoro pa 100%

Cela psihijatrija!!! n2:Smiley_FalconLJ :D

S pacijentima?!

Mesec april je "mesec razumevanja". U aprilu smo mi pacijenti. Samo nekolicina će u subotu imati dnevni vikend 5-7. Zato je Devoni na godišnjem. Ne puštaju na vikend sa kateterom. Iako to stvarno i nije kateter (za neverovati). Ali dalje pohvale su već off topic.
  • 0
. . . kašika drvena jedna. Jedna.

#202 Darkman

Darkman
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1333 posts
  • LocationBeograd, NBG

Postavljeno 14 April 2010 - 04:00 PM

...(mada ih je na Facebooku kliknulo dosta više da će da ide, ali njima ne bih baš svima verovao :D ). Jedno je kliknuti mišem da bi bio viđen u društvu, a drugo je sesti na bajk i odverglati 100 km :mrgreen:

Ja sam kliknuo na FB da dolazim a neću ići, da malo reklamiram ceo događaj, da znaju i ljudi koji ne pedalaju da postojimo mi koji pedalamo, itd... Hoću da kažem da si u pravu, nije FB merilo ničega :D, mislim da je mnogo tačniji "spisak" ljudi koji se ovde zapljunu ;)
  • 0
22km u 2012 :P Cilj: diploma :D Do kraja: diplomski...
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.

#203 sdbajk

sdbajk
  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
  • LocationVračar

Postavljeno 14 April 2010 - 04:22 PM

Analiza i sinteza.
Konkluzija je, po meni, POGODILA u centar.

Tražio sam savet od iskusnijih upravo da način vožnje ne bi postao kamen spoticanja, na forumu ili na drumu - kao vozač automobila, znam da bih bio vrlo ljut na bicikliste koji zakrče uzani put, i onemoguće preticanje, a inaćenje na drumu može da dovede do vrlo ozbiljnih posledica (a mi smo tu, u odnosu na automobile, prilično neravnopravni). Uz to, definitivno će biti velike razlike u brzini biciklista, i ne mogu se terati drumaši u formi da idu tempom MTB nedeljnog rekreativca - nema ni razloga za to. Bitno je da svi do 13, 13.30 stignemo u Pazovu.
Iskusniji, javite se sa preporukama :D ...

Bitno je: kritična masa u Pazovi u zakazano vreme!
Pa ko doš'o, kako god doš'o, dobro doš'o...

Zar, ne?
  • 0

#204 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 14 April 2010 - 04:24 PM

Ja sam kliknuo na FB da dolazim a neću ići

Duboko sam razočaran, Darkmane. I kao čovek, i kao biciklista... :cry:
  • 0
Homesick for a place you've never been...

#205 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 14 April 2010 - 05:30 PM

Osta Darkman bez duše onog davnog dana, na hladnom bgd pločniku. :-( Emogobibašdogalenikedanasisprati...
  • 0

#206 Enka

Enka
  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 14 April 2010 - 07:09 PM

Nas trojica dolazimo sigurno iz Indjije za Ns vozom/busom,pa cemo sa ekipom uz pakleni Banstol,al bar da znamo koliko ce nas biti...?
P.S. Pozdrav svima,nov sam na forumu...

Pozdrav za ekipu iz Inđije. Imam jedan predlog. Pošto "vatamo" medije a Vi imate u Inđiji Tv Mega, hajde pokušajte ih nagovoriti da Vas lepo dočekaju kad ekipa bude prolazila kroz Inđiju, pa da posle nastave sa Vama do Pazove. Da li radi i Sveti Đorđe? Pokušajte nešto sa njima, sa radiom takođe. Odete tamo i ispričate im ideju, vučete ih za rukav, tako se mora, drugačije ne ide.

Ja sam do sada uspela da dobijem obećanje samo od lokalnih TV-a da će doći, znači Stara i Nova Pazova. Ideja je da Vas čeka ekipa iz NP u Novoj i idu sa Vama do Stare, gde će biti ekipa iz Stare.

Bilo bi dobro da do sutra znam koliko Vas dolazi, da ne bude greška veća od 10, da bih znala da tražim za koliko ljudi treba spremiti osveženje, da me "nadležni" posle ne ganjaju što sam mnogo omašila u proceni.
  • 0

#207 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 14 April 2010 - 09:01 PM

Enka, bojim se da nema šanse da znamo koliko će ljudi ići sve dok ne krenemo. Ali možemo po polasku da ti odmah javimo koliko je ljudi iz NS krenulo. Jel ti to išta pomaže u planiranju?

P.S. Ali ako je osveženje u obliku krčkane divljači, slobodno zaokruži na 100 osoba. Neće da ostane. :D
  • 0

#208 Enka

Enka
  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 14 April 2010 - 09:18 PM

Znam da nema šanse da se zna tačan broj, ali bar približno. Ako kažem da će doći 20, a đođe vas 40, delićete osveženje napola, pa ko koga ubedi da je uzeo "manju" polovinu. Ako najavim da dolazi 40 a dođe samo 20 mrko će me gledati neki tipovi... koji će podivljati toliko da od njih možemo napraviti pominjanu krčkanu divljač. Koliko će biti ukusna ... ? ... mislim da će ipak da ostane.

Može mi pomoći i podatak koliko vas je krenulo, javno zadužujem Mixitrona za dostavu tog podatka.
Zna on da ja znam da on zna koristiti mobilni.
  • 0

#209 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 14 April 2010 - 09:31 PM

Može mi pomoći i podatak koliko vas je krenulo, javno zadužujem Mixitrona za dostavu tog podatka.
Zna on da ja znam da on zna koristiti mobilni.

Vidi, koliko god ti insistirala da komuniciraš samo s Mixom, podatak o tome koliko je biciklista krenulo sa novosadske strane imaće samo neko sa iste. :D Hoćeš da ti nađemo nekog i odavde ko zna da koristi mobilni? :mrgreen:
  • 0

#210 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 14 April 2010 - 09:45 PM

Ima i ovakvih slučajeva (preneto sa Ciklonaut grupe):

Bojan.KTM коме: Ciklonaut

Moram priznati da par ljudi nije odusevljeno velicinom ture.
Zbog toga moj ortak i ja idemo (iz Beograda) u cik zore za NS.
Cilj nam je da se tamo prikljucimo biciklistima Novosadjanima i
da sa njima pedalamo do Stare Pazove. A da se nakon toga sa
biciklistima iz Beograda vratimo kuci.

Nadam se da sam ovime zagolicao mastu mnogim biciklistima,
i da cemo nailaziti na slicne grupe na putu za NS.

Nadam se da mi Bojan neće zameriti što sam ovo preneo!
  • 0

#211 Enka

Enka
  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 14 April 2010 - 10:45 PM

Vidi, koliko god ti insistirala da komuniciraš samo s Mixom

Ma ne insistiram, nego samo za njega znam...

Hoćeš da ti nađemo nekog i odavde ko zna da koristi mobilni?

Oćem. Ko mi se (od vas) javi na PP dobija broj mog mobilnog. Neozbiljne ponude ne razmatram. :-)
  • 0

#212 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 14 April 2010 - 11:05 PM

Enka, ako neko ocekuje da ce se najesti i napiti na racun vase opstine, promasio je manifestaciju. :roll: Nadam se da su ucesnici svesni toga. :-k
  • 0

#213 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 15 April 2010 - 06:25 AM

Šta god ti rekao, Stole, nada umire poslednja... :mrgreen:
  • 0

#214 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 15 April 2010 - 07:06 AM

Znaci, ja prebrojim bgd polaznike, neko iz ns prebroji ns polaznike, javimo Enki. Nadam se da ce to biti dovoljno vremena da gracki oci obezbede tih nekoliko flasa soka i kutiju bonzite.
  • 0

#215 foRce

foRce
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 312 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 15 April 2010 - 08:27 AM

Iz moje ekipe ide sigurno 5 ljudi, vidimo se u Munzeu :D
  • 0
---------------------------------------------
SCOTT Afd Team Issue Jean Dela Tour
SCOTT SUB 10

#216 roy_carroll

roy_carroll
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 266 posts

Postavljeno 15 April 2010 - 08:48 AM

a sta je tacno ta venecija? ja sam tu sto puta prosao bajsom al nikad nisam obratio paznju na bilo sta... jel ima neko tacne koordinate na google maps-u?
  • 0

#217 doki

doki
  • Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • LocationIndjija

Postavljeno 15 April 2010 - 09:20 AM

Kafana Venecija :

Adresa: Kej oslobođena bb 33,
Oblast grada: Zemun
Najbliža ulica: Zmaj Jovina
Telefon: 011/2196-851
Tip kuhinje: Nacionalna, internacionalna
Rezervacija: nije potrebna
Stil oblačenja: neformalan
Služi se: doručak, ručak, večera
Opcije plaćanja: gotovina, kred. kartice

Postavljena slika
  • 0
Doki Lee Bejbe

#218 doki

doki
  • Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • LocationIndjija

Postavljeno 15 April 2010 - 09:31 AM

Nas trojica dolazimo sigurno iz Indjije za Ns vozom/busom,pa cemo sa ekipom uz pakleni Banstol,al bar da znamo koliko ce nas biti...?
P.S. Pozdrav svima,nov sam na forumu...

Pozdrav za ekipu iz Inđije. Imam jedan predlog. Pošto "vatamo" medije a Vi imate u Inđiji Tv Mega, hajde pokušajte ih nagovoriti da Vas lepo dočekaju kad ekipa bude prolazila kroz Inđiju, pa da posle nastave sa Vama do Pazove. Da li radi i Sveti Đorđe? Pokušajte nešto sa njima, sa radiom takođe. Odete tamo i ispričate im ideju, vučete ih za rukav, tako se mora, drugačije ne ide.

Ja sam do sada uspela da dobijem obećanje samo od lokalnih TV-a da će doći, znači Stara i Nova Pazova. Ideja je da Vas čeka ekipa iz NP u Novoj i idu sa Vama do Stare, gde će biti ekipa iz Stare.

Bilo bi dobro da do sutra znam koliko Vas dolazi, da ne bude greška veća od 10, da bih znala da tražim za koliko ljudi treba spremiti osveženje, da me "nadležni" posle ne ganjaju što sam mnogo omašila u proceni.

Ja sam sluzio vojsku u RTI (Radio Televizija Indjija) vec sam ih kontaktiro rekli su da je prica dobra samo jos da vide sa glavnim urednikom.Za Mega nisam siguran da oni rade kako treba ortak mi radi tamo pa cu danas videti i sa njim.Al RTI bi trebao da dodje.Sveti Djordje kolko ja znam neradi :) ..Nebi bilo lose neko da Proba Sremsku Televiziju da kontaktira i ona ima TV .Rasirenija je od RTI,RTI je samo za opstinu Indjija.
  • 0
Doki Lee Bejbe

#219 roy_carroll

roy_carroll
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 266 posts

Postavljeno 15 April 2010 - 09:37 AM

doki hvala...!

jos jedno pitanje - u slucaju sitne kise (pu pu pu) voznja se ne odlaze, nadam se?
  • 0

#220 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 15 April 2010 - 10:17 AM

doki hvala...!

jos jedno pitanje - u slucaju sitne kise (pu pu pu) voznja se ne odlaze, nadam se?

Sad sam ponovo izvrteo sve sajtove sa prognozom, kiša se stidljivo pominje tek za noć između subote i nedelje. U svakom slučaju, ponesite kabanice (ko može i blatobrane), vožnja se NE ODLAŽE zbog kiše.
  • 0

7 članova čita ovu temu

0 članova, 7 gosta, 0 anonimnih korisnika