Grupne vožnje u aprilu by Mix&Co.
Postavljeno 12 April 2010 - 04:01 AM
Postavljeno 12 April 2010 - 10:20 AM
vremenska prognoza: http://www.weather2u... ... te_new.php
moze i ovako:
Jedino da povežemo ovu priču sa Euro Velo 6, koja je označena biciklističkim tablama pored Dunava, i da odredimo etape do Tamo i Nazad u Beograd, u ovom prikazanom slučaju. Dakle, diskutujemo pravac i smer kretanja.
Možda je kontaktna tačka i u Krčedinu, ko zna, ima vremena...
Postavljeno 12 April 2010 - 03:45 PM
Niko ništa nije otkazivao, niti će, osim ako stvarno ne bude nekih pljuskova. Jel to neka šala? Marcuse?
Ko zna sto ne volem FB...
Postavljeno 12 April 2010 - 06:49 PM
Na fejsu kaze Event Canceled?
Vratilo se - http://www.facebook.... ... 9436044845. Marcuse, ako si ti zaslužan - hvala u ime hiljada biciklista koji će doći....
Postavljeno 12 April 2010 - 07:00 PM
Postavljeno 12 April 2010 - 07:01 PM
Postavljeno 12 April 2010 - 07:39 PM
Marcus zbija prvoaprilske sale, 2 nedelje kasnije.
Imam pitanje: da li vam je stigla poruka da je događaj otkazan ili ste to videli kada ste kliknuli na link?
Da ne smaram ljude bespotrebnim porukama. Mislim da je do ovoga došlo u momentu kada sam "deaktivirao" privremeno svoj profil, iako sam računao da se to neće desiti jer sam dodao na listu 2 administratora događaja. Ovo čisto da bih eventualno prosledio obaveštenje da događaj nije otkazan, a ne bih to nepotrebno da radim i da smaram ljude ako nisu dobili obaveštenje o otkazivanju događaja (ili ponovnom zakazivanju?).
Eto, glupi Fejsbuk...
I chill harder than you party.
Postavljeno 12 April 2010 - 08:26 PM
meni ništa nije jasno!?
Ako vreme bude zadovoljavajuce, vozi se u subotu. I to je to.
Postavljeno 12 April 2010 - 08:36 PM
Grupna vožnja je mnogo bezbednija,vozači na benzin(dizel ,gas)neće mnogo srljati i preticati kolonu biciklista to i u zakonu piše da je no no. Tako da je mnogo bolje da se vozikamo u krdu, pardon u grupi naj slabiji vozač drži tempo.... kao ja to tako "mislim"Pošto je i prognoza dobra za subotu, i izgleda da će nas biti baš dosta, bilo bi lepo da nam neko iskusan u takvim stvarima da par saveta kako da se ponašamo na (tom) drumu. Meni se čini da bi bilo dobro da ne pravimo neke kolone, i time otežamo vozilima preticanje na tom uskom i lošem putu, nego da se što više razvučemo (u svakom slučaju bi se odmah odvojili oni brzi, a ostali kako ko može...). Jel ima neko neki (bezbednosni) savet?
Postavljeno 12 April 2010 - 09:43 PM
Iskusniji, javite se sa preporukama ...
Postavljeno 12 April 2010 - 09:56 PM
Podsetilo me na neko Gamzzyjevo uputstvo ovde. Otprilike, zamislite da živite u Engleskoj gde ponekad ne pada kiša. Da probamo da ponesemo šuškavce, padalo, nepadalo ili sve mogućnosti između ovih?Republički hidrometeorološki zavod za 17.04 najavljuje kišu praćenu vetrom i grmljavinom (za Beograd i Novi Sad).
3 članova čita ovu temu
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika