Grupne vožnje u aprilu by Mix&Co.
Posted 05 April 2010 - 02:19 AM
@armadillo
Kako da skinem video?
https://youtube.com/@ionebike
Posted 05 April 2010 - 08:22 AM
Zloupotrebljavaj slobodno
Mislim da ti je najbolje da instaliras neki addon koji omogucava skidanje filmova sa youtube i generalno svih filmova sa browsera. Imas za firefox neki real player koji je ok...
Poz
Posted 05 April 2010 - 07:18 PM
...ja i brat dolazimo kolima do Rodića,tamo ostavljamo auto i pedalamo do zgrade NIS-a...pa pedalamo svi zajedno dalje,ovo je sve ok. meni...jel ovaj dogovor konačan?...mada bi mogli ranije krenuti npr. u 11h,ionako će malo sve da klizi,te ovaj kasni,te onaj..znate kako to ide...Što bi rekao Bur, da pojednostavimo: znači, subota 17.04. zgrada NIS-a, 13 h (Beograđani kreću u 14, a imaju duplo kraći put). Jel svima ok?
Posted 05 April 2010 - 07:26 PM
Posted 05 April 2010 - 07:28 PM
Posted 05 April 2010 - 09:10 PM
Jedino nam treba više informacija o svemu. Mix, jel ima negde nešto sažeto ili osmišljeno kao saopštenje za press?
Nema još ništa. Razmišljajte, nadahnjujte se, gledaću i ja da skockam nešto (večeras ionako pišem nekak'e članke za lovu pa mi krenulo to pros***** eto kolabirante otkud ja pred kompom toliko, 90% kinte ide s monitora a forum mi onda dođe klik daleko), mada bih voleo da bude spontano, svi znamo šta nas muči kad izađemo na drum i koja su rešenja.
Biće novinarka, nadam se i TV, guram stvar.
Posted 05 April 2010 - 09:20 PM
Posted 05 April 2010 - 09:39 PM
Svima nama, kako god se zvali i slagali ili neslagali zbog ovog ili onog, neke stvari će podjednako prijati.
S druge strane, ne treba ni biti sisa pa ne pomenuti da se akcija pokrenula tu i tu i da se slične stvari rade i onde i tamo.
Uostalom, videćemo; gledaću da skuckam to u narednih dan-dva. Prilozi dobrodošli.
Posted 06 April 2010 - 09:50 AM
Bez pretenzije da se jako mešam, samo na nešto da podsetim.
Čini mi se da je u ovoj zemlji najteže napraviti biciklističku stazu (i u Novom Sadu i u Zrenjaninu pokušavam da kombinujem ulice bez bici-staza), ili imaju neku modlu na valjku, rodopsku, uglavnom sve su točkolomke. Do sada sam mislio da je korenje drveća pogubno za staze, a u poslednje vreme vidim da je i zubača već snaga koja razara.
Elem, mislim da od prvog pojavljivanja treba imati isturenog predstavnika, ili grupu koja je kadra da utiče i učestvuje (DA KAŽE DA JE I TU VAŽNO NE KRADUCKATI), jer ako je i stvore pro forme, za pet godina ćemo po istoj voziti pet na sat, a po sili novog zakona. Jeb.. onda keramičke nable. I u nedelju smo pokušali da idemo stazom od Zrenjanina do Ečke (međumesna, bez drvoreda, ali ravnana lopatom), na prvom mogućem mestu smo izašli na put. Kad nas je krreenuloo!
Čuo sam od Srđana da je Jone sa Novog Beograda, možda više od drugih, u bici-Dunavskoj priči, da se on malo konsultuje?
Završavam, to ćete vi iskusniji bolje sagledati.
Pozz
Posted 06 April 2010 - 12:21 PM
Za one koji nemaju FB ili ne mogu da otvore u prilogu je sličica.
Ukoliko imate neke sugestije, napišite!
I chill harder than you party.
Posted 06 April 2010 - 06:19 PM
Alo, alo ljudi... ko će da vam otvori dom kurtule u Staroj Pazovi u podne? Polako s tim vremenom polaska, još ima da se šteluje. Mislim, možemo mi i u 10 da dođemo, pa da čekamo pred vratima.
Ja sam na FB grupi postavio da je u 13 časova polazak, ali vidim da već i tamo počinju komentari da je to možda kasno.
Od Novog Sada treba voziti do tamo najmanje 2 sata, a možda potraje i 3 (nisu to sve takmičari i drumaši, a i pitanje je kakvi će uslovi za vožnju biti), pa i ako krenemo u 11 (ako je dogovor u 11, računaj u 11:30), nećemo stići pre 13:30-14:30h, što je i vreme ručka. Pretpostavljam da bi deo ljudi hteo tamo i da ruča, da odmori malo, druženje i zezanje i sve to u nekom intermecu, a da ih noć ne uhvati na putu - ako sunce zalazi u 19:20, znači valjalo bi krenuti već oko 17h, najkasnije. Od vremena dolaska bi onda bilo do vremena polaska za te ljude svega neka 2,5 do 3 sata odmora.
Jel postoji mogućnost da se kontaktiraju ti ljudi iz Doma kulture (ako već treba tamo nešto obavljati), pa da otvore ranije?
I chill harder than you party.
Posted 06 April 2010 - 06:33 PM
6 user(s) are reading this topic
0 members, 6 guests, 0 anonymous users