Jump to content

Photo
- - - - -

Grupne vožnje u aprilu by Mix&Co.

• Please log in to reply
495 replies to this topic

#241 Marcus

Marcus
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 568 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 15 April 2010 - 08:02 PM

Grupovodje svih gradova: objasnite okupljenima da NEMA kombija za mrtve i ranjene i slicnih pogodnosti i da ce svako voziti na svoju odgovornost i da ce stici svojim misicima.

Poenta: niko nece biti ostavljen da juri za ostalima, naravno - ali ne verujem da je ikom potrebno da bejbisituje nekog ko je pukao posle 30 km i koji ce dalje da vozi 15 na sat i odmara svaka 3 km. Takvi ljudi, ako dodju, bolje da izvezu u drustvu koliko mogu pa da okrenu nazad na vreme.

To da, osim kolegijalnosti, NEMA pogodnosti bi trebalo pustiti i na FB. Da se ne desi posle da nije receno da...

Opusti se, svi ćemo stići na vreme i družićemo se.
Put od Novog Sada do Stare Pazove zahteva prosečnu laganini brzinu od 17 kilometara na sat.
Ljudi neka ponesu nešto rezervnog keša kod sebe (tipa 400-500 dinara) ako sumnjaju u svoje mogućnosti, pa mogu ako im je frka da se vrate i busom ili vozom, nema potrebe za bilo kakvim mrtvačkim kolima, ne idemo baš u neku džunglu :)

Ja bih više molio da se krene na ispravnim biciklovima na kojima rade kočnice, lanci ne pucaju i nisu ćelave gume podobne za bušenje na drumu... Ne mora biti bajs od 1000 evra, al nemojte baš ni na nekom trotinetu, pa da vas skupljamo usput...

Ponesite i kacigu - za ne daj bože...

Sutra ću pustiti finalni "podsetnik" za vožnju na fejsbuk, pa se vidimo u subotu!
  • 0

I chill harder than you party. 

#242 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 15 April 2010 - 08:02 PM

Jos jedna stvar!
Ponesite lance i katance

Mislim da je ovo već tema za Enku. Draga domaćice, da li je moguće da mi negde grupno uteramo bajkove u npr. opštinsko dvorište i tamo ih zaključamo? Bilo bi stvarno tužno da finale ove naše misije neko dočeka ožalošćen!

Poenta: niko nece biti ostavljen da juri za ostalima, naravno - ali ne verujem da je ikom potrebno da bejbisituje nekog ko je pukao posle 30 km i koji ce dalje da vozi 15 na sat i odmara svaka 3 km. Takvi ljudi, ako dodju, bolje da izvezu u drustvu koliko mogu pa da okrenu nazad na vreme.

To da, osim kolegijalnosti, NEMA pogodnosti bi trebalo pustiti i na FB. Da se ne desi posle da nije receno da...

Ovo je stvarno važno upozorenje. S tim što, ako neko stvarno crkne i teško mu je da se vrati iz Pazove, uvek može da strpa bajk u autobus i tako ode kući (autobusi na relaciji BG-NS su česti u oba smera)

mogu ja da vučem neku grupu sa drumašem,ali mi treba neko ko zna put...

Kad se popneš na Banstol (uzbrdica koja dolazi iza Sremskih Karlovaca), dolaziš do raskrsnice na kojoj skrećeš levo za Čortanovce (uredni putokazi). Odatle pičiš tim glavnim putem praktično bez dilema do Beške, a ako tamo nema putokaza za Inđiju, može se usput i pitati. Ali sam siguran da će u tvojoj grupi biti neko ko to zna, a zato imate i moj telefon, ako nisam u blizini. Što se tiče brzine koju si pomenuo, mislim da je ona sasvim solidna i za brzinski zahtevnije. :D

P.S. Sad tek vidim da se i moj kolega Marcus javio - jbt. al funkcionišemo! :D
  • 0
Homesick for a place you've never been...

#243 robhood

robhood
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 867 posts

Posted 15 April 2010 - 08:27 PM

Jos jedna stvar!
Ponesite lance i katance

Mislim da je ovo već tema za Enku. Draga domaćice, da li je moguće da mi negde grupno uteramo bajkove u npr. opštinsko dvorište i tamo ih zaključamo? Bilo bi stvarno tužno da finale ove naše misije neko dočeka ožalošćen!

Ovo je stvarno važno upozorenje. S tim što, ako neko stvarno crkne i teško mu je da se vrati iz Pazove, uvek može da strpa bajk u autobus i tako ode kući (autobusi na relaciji BG-NS su česti u oba smera)

mogu ja da vučem neku grupu sa drumašem,ali mi treba neko ko zna put...

Kad se popneš na Banstol (uzbrdica koja dolazi iza Sremskih Karlovaca), dolaziš do raskrsnice na kojoj skrećeš levo za Čortanovce (uredni putokazi). Odatle pičiš tim glavnim putem praktično bez dilema do Beške, a ako tamo nema putokaza za Inđiju, može se usput i pitati. Ali sam siguran da će u tvojoj grupi biti neko ko to zna, a zato imate i moj telefon, ako nisam u blizini. Što se tiče brzine koju si pomenuo, mislim da je ona sasvim solidna i za brzinski zahtevnije. :D

P.S. Sad tek vidim da se i moj kolega Marcus javio - jbt. al funkcionišemo! :D

...gledacu da stignemo pre deset pa se dogovorimo kako cemo...opusteno
  • 0

#244 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Posted 15 April 2010 - 08:54 PM

Ne biK se ja mnogo tangirao opstinskim dvoristem. Ne verujem nijednoj kapiji koja nije moja :? A i haos (bice ga, pazi samo ludnice ako bude 50 ljudi) radja prilike.
Bre neki dan kad sam se u napusten rudnik usred planine uvlacio pa zakljucah bicikl. Kamoli usred grada.
  • 0

#245 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 15 April 2010 - 08:59 PM

Ne biK se ja mnogo tangirao opstinskim dvoristem. Ne verujem nijednoj kapiji koja nije moja :?

Nisam ja ni mislio da mi svoje katance ne upotrebimo, nego pretpostavljam da ima neko dvorište koje ima i nekog portira i čuvara i sl., a uz to može i da se zatvori! :D
  • 0

#246 Enka

Enka
  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 15 April 2010 - 09:05 PM

Za Mega nisam siguran da oni rade kako treba ortak mi radi tamo pa cu danas videti i sa njim.Al RTI bi trebao da dodje.Sveti Djordje kolko ja znam neradi :) ..Nebi bilo lose neko da Proba Sremsku Televiziju da kontaktira i ona ima TV

Mega i SremskaTv su me ladno ignorisali, nisu mi na dva maila odgovorili, kad smo razgovarali tel, sve je bilo ok, samo napišite mail da imamo napismeno...

vas doceka nasa domacica :)

Da napišem na grudi junačke: Domaćica?
Adresa pozorišta je Ćirila i Metodija 11, ma ne možete pogrešiti, jedino pozorište, a Mix je dobro napisao ko gde skreće na semaforu. Iz NS idu desno, Iz BG idu levo.

Pozorište se nalazi u dvorištu, moglo bi se reći. Ima tamo jedan prostor gde se može smestiti 50-60 biciklova, zaključajte ih, ali za svaki slučaj ćemo se nekako organizovati dok ću vas daviti na izložbi, da neko posmatra koliko su vaša vozila privlačna pazovčanima.

Jedino je sigurno da ja imam ključ od pozorišta i da ću vas dočekati. Za ostalo ne mogu vam ništa sigurno reći, svi nešto obećavaju, dok ih ne vidim, ne verujem im.
  • 0

#247 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 15 April 2010 - 09:22 PM

dok ću vas daviti na izložbi,

Izgleda je ovo neki gadan nesporazum u pitanju. Kakva sad izložba? Koliko sam ja upućen, novosadska ekipa ide na degustaciju jela od divljači. Jel mi uopšte idemo na isto mesto?! :roll:
  • 0

#248 Darkman

Darkman
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1333 posts
  • LocationBeograd, NBG

Posted 15 April 2010 - 09:31 PM

Izgleda je ovo neki gadan nesporazum u pitanju. Kakva sad izložba? Koliko sam ja upućen, novosadska ekipa ide na degustaciju jela od divljači. Jel mi uopšte idemo na isto mesto?! :roll:

Khm, khm, ako je divljač=fotografije leptira, onda nisi ništa pomešao :mrgreen:
  • 0
22km u 2012 :P Cilj: diploma :D Do kraja: diplomski...
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.

#249 bur

bur
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 511 posts
  • LocationNovi Sad-Zrenjanin

Posted 15 April 2010 - 09:36 PM

mogu ja da vučem neku grupu sa drumašem,ali mi treba neko ko zna put...neko ko kaže lijevo il djesno...e sad koliko je to brzo?...na vetar mogu ići oko 25-26..npr. kao što je duvao danas u banatu,braaate #-o ...po meni najbolje će se ići ako se prave smene na čelu,drumaši napred i po kilometar se menjati,to je dobro.
p.s. iz Bečeja smo dvojica...ja drum a On mtb.

Oooopaaa! Jel može ta brzina sa vetrom u pola krme?
  • 0
. . . kašika drvena jedna. Jedna.

#250 Enka

Enka
  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 15 April 2010 - 09:38 PM

Ja pojma nemam ko gde ide, ovde sam nova. Tek se upoznajem sa vama :-P .
  • 0

#251 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 15 April 2010 - 09:44 PM

[

Meni to liči na početak jednog dubokog prijateljstva... :D
  • 0

#252 bur

bur
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 511 posts

Posted 15 April 2010 - 09:45 PM

[quote name="srdjoni"]Ima i ovakvih slučajeva (preneto sa Ciklonaut grupe):

[i]Bojan.KTM коме: Ciklonaut

Moram priznati da par ljudi nije odusevljeno velicinom ture.
Zbog toga moj ortak i ja idemo (iz Beograda) u cik zore za NS.
Cilj nam je da se tamo prikljucimo biciklistima Novosadjanima i
da sa njima pedalamo do Stare Pazove. A da se nakon toga sa
biciklistima iz Beograda vratimo kuci.

Nadam se da sam ovime zagolicao mastu mnogim biciklistima,
i da cemo nailaziti na slicne grupe na putu za NS.

Hiljadu mu dabrova, dooobrri!
Dobrodošli, tu je Robin, gazi 30 u vetar. Sa ostalima se przdravite pre polaska.
  • 0

#253 bur

bur
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 511 posts

Posted 15 April 2010 - 09:48 PM

dok ću vas daviti na izložbi, [/quote

:lol:
  • 0

#254 Marcus

Marcus
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 568 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 15 April 2010 - 09:48 PM

novosadska ekipa ide na degustaciju jela od divljači

meni spremite dve cure za poneti... :mrgreen:
  • 0

#255 Marcus

Marcus
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 568 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 15 April 2010 - 09:50 PM

pa nek dođidu, mi ne odbijamo nikoga : )
  • 0

#256 rista

rista
  • Members
  • PipPip
  • 32 posts
  • LocationBeograd

Posted 15 April 2010 - 09:51 PM

Dvorište,portir,katanac-----nikako,samo moje oko! :D
  • 0

#257 bur

bur
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 511 posts

Posted 15 April 2010 - 09:54 PM

pa nek dođidu, mi ne odbijamo nikoga : )

Moja su samo donja dva reda.
  • 0

#258 bur

bur
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 511 posts

Posted 15 April 2010 - 09:56 PM

Markuse, kapiram da si u organizaciji. Može li brzina da se skine na 24 u vetar?
  • 0

#259 bur

bur
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 511 posts

Posted 15 April 2010 - 09:58 PM

Dvorište,portir,katanac-----nikako,samo moje oko! :D

Kakvu ćeš majicu imati? Sedimo zajedno, ja čuvam 8.
  • 0

#260 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 15 April 2010 - 09:59 PM

Bur, nisi pratio nit priče. :D Robin je zamoljen da predvodi BRŽU grupu, i on je bio u dilemi da li se njegova brzina ubraja u bržu, i dobio odgovor da da.
Ostali idu klaj-klaj. Ne sekiraj se. :D

P.S. Jedino se još ne zna ko je zašto pošao.
  • 0

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users