e to je dobar savet...! hvala karp... verovatno se budem okusao na mastersu u bg-u ako budem imao drustvo... ali ova godina je za provezbavanje kilometara...
problem je sto sam presao 220km u 6 izlazenja,zbog budjavog vremena... znaci prosek mi je prosek oko 40km po voznji... to nije bas najbolje,zar ne
Masters liga Srbije 2010
Started By
misaxtr
, Mar 06 2010 12:58 PM
24 odgovora na ovu temu
Postavljeno 10 March 2010 - 11:15 PM
Niko te ne sprečava da treniraš i da se dobro spremiš za ono što te čeka, ako te ne
napusti volja za takmičenjem. Neki su počeli i kasnije od tebe, pa su daleko dogurali.
Nije takmičenje samo sedi i teraj, moraš da napraviš dobru organizacionu osnovu da
bi to imalo smisla.
napusti volja za takmičenjem. Neki su počeli i kasnije od tebe, pa su daleko dogurali.
Nije takmičenje samo sedi i teraj, moraš da napraviš dobru organizacionu osnovu da
bi to imalo smisla.
"Nesposobni su jedino sposobni da onesposobe sposobne"
Postavljeno 11 March 2010 - 04:37 PM
Niko te ne sprečava da treniraš i da se dobro spremiš za ono što te čeka, ako te ne
bi to imalo smisla.
wooow ovo je jako motivaciono - bez zajebancije! ako mi bude dosadilo, ne daj boze, vracam se na ovu temu- pogledam post i teeeeeraj ponovo... cenim ove savete, hvala!
Postavljeno 13 April 2010 - 07:49 PM
jedno pitanje.... da li masters liga vazi i za ovu trku kadeti oko beograda? na sajtu saveza nista ne pise, a nista mi ne govori da mogu cisto da dodjem i prijavim se za trku na licu mesta...
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika