Mi i automobili
Posted 10 June 2009 - 10:52 AM
rekao bih pre da imamo strpljive vozace koji ce sacekati tih 30 sekundi da te sigurno obidje, i imas one koji voze po principu "zakon jacega", nebitno od tipa vozila..
Posted 10 June 2009 - 11:41 AM
da ti ukradem poljupce
neka vrijeme samo leti
jos uvijek volim te...
http://www.juraifilm.com/
Posted 10 June 2009 - 11:45 AM
Posted 10 June 2009 - 12:12 PM
Slažem se sa onim što je napisao Ciklo. Postoje samo dve grupe vozača: savesni i nesavesni. Pre neki dan zamalo da me bus izgura sa puta. Krenuo debil da me pretiče i naravno kao da nije video da mu idu kola u suster, i šta će debil? Ni na kraj pameti mu nije bilo da prikoči i sačeka da prođe auto (a iza auta nigde nikog), nego doda gas i kad je video da neće na vreme da me zaobiđe on lepo poče da skreće preko mene. Da nisam naglo zakočio ko zna šta bi bilo.
Zato ljudi budite spremni da ripate sa biciklu u svakom trenutku.
Posted 10 June 2009 - 02:30 PM
The fly never wonders why I did it !!!
Posted 10 June 2009 - 04:55 PM
Redovna procedura, ako mi se ovo ne desi bar jednom nedeljno onda shvatim da nisam vozio dovoljno.Krenuo debil da me pretiče i naravno kao da nije video da mu idu kola u suster, i šta će debil? Ni na kraj pameti mu nije bilo da prikoči i sačeka da prođe auto (a iza auta nigde nikog), nego doda gas i kad je video da neće na vreme da me zaobiđe on lepo poče da skreće preko mene. Da nisam naglo zakočio ko zna šta bi bilo.
Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/
Posted 10 June 2009 - 06:54 PM
Juce ja i drug se vracamo sa voznje, ulazimo u grad i u krivini na punoj liniji pandurski auto pretice kolonu. Sreca da smo imali vremena da se sklonimo. Isao je bar 80 km/h.
Posted 11 June 2009 - 08:55 AM
Pozdrav!
Posted 11 June 2009 - 10:37 AM
Sto se tice teme ovog posta, ja sam se u nedelju ujutro izmedju St. i nove Pazove n..o maj..e liku koji je namerno prozujao sa jedno 80km /h pored mene iako nikoga nije imao iz kontre. U djubradi i bezobraznim ljudima ova zemlja nikad nece oskudevati...naravno moje reci su otisle u vetar.
Posted 11 June 2009 - 12:38 PM
OT prošle nedelje se zaje* i krenuo ka rodnim planinama preko Obrenovca... nikad više.
Posted 11 June 2009 - 12:52 PM
Posted 11 June 2009 - 01:32 PM
najvise sto znam je iz ovog filma, ali mislim da su to drugaciji standardi (americki):
hvala.
ps. pogledajte film, odlican je.
Posted 11 June 2009 - 11:33 PM
Vozaci bicikala duzni su da se krecu sto blize desnoj ivici kolovoza (najvise 1m od ivice). Ujedno duzni su da koriste biciklisticku stazu (biciklisticku traku) ukoliko ona postoji. Sto se tice same voznje nema mnogo mudrosti, ali je najbitnije uspostaviti pravilan odnos vozaca prema biciklistima. Svaku promenu pravca signaliziraj rukom (migavce nemas) kako bi ostali ucesnici u saobracaju znali tvoje namere. Svetla se podrazumevaju za nocnu voznju!
Posted 12 June 2009 - 01:53 AM
Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/
Posted 12 June 2009 - 01:57 AM
Posted 12 June 2009 - 07:28 AM
vrhunac je to sto se smejala osoba koja je bila na zadnjoj klupi. sta dalje reci. vodite racuna i ne zalite pare za naocare sa retrovizorima. u ovom slucaju da sam ih imao, mozda bih i uspeo da nekako izbegnem bliski susret ne znam ni ja koje vrste.
Citam i ne verujem! Najvaznije je da si ti kolega sacuvao zdrave kosti i glavu na ramenima ali ja da sam na tvom mestu dao bih sve na svetu da pronadjem taj auto. Tom mandrilu nema svrhe lomiti glavu jer mu se ta idiotska glava nece promeniti ali auto bi lepo izgoreo na keca. Stoku to boli vise nego da im vadis zdrave zube iz glave...Srbija, kuca na promaji
Posted 12 June 2009 - 08:26 AM
nisam se ni nadao da ce neki, ne znam kako da ga nazovem, naleteti na mene sa ledja, udariti, a posto je video da nisam pao od tog udara, uspeo sam da ostanem na tockovima, dosao sa moje leve strane, smotao u desno, prema meni, oborio me i otisao.
Jezivo!!!! Takvoj mrcini je mesto u bolnici a ne na drumu!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users