Mi i automobili
Postavljeno 19 December 2008 - 07:15 AM
Postavljeno 19 December 2008 - 09:29 AM
Postavljeno 23 April 2009 - 08:08 AM
Priđem s vozačeve strane, sedi neka cava. Pomislim, ma ova me nije ni registrovala. Onako se nalaktim na prozor i kažem, najkulturnije što mogu 'kad tvoj instruktor neće da ti kaže, da znaš da ne obilaziš bicikliste na pedalj', i odem. Lik nije ni glavu okrenuo za mnom kad su me prestigli ponovo.
Ajd' da razumem tu malu da joj je frka da drži auto u putanji, ali matori retard koji ne ume da joj kaže da malo pobegne u stranu ili da joj pripomogne, koliko da sutra ne ubije nekog bajkera? Jadno. AŠ Delfin, čini mi se.
Postavljeno 23 April 2009 - 08:38 AM
When you worry you make it double
Don't worry, be happy......
Postavljeno 23 April 2009 - 08:50 AM
Moj ludi instruktor, posto je imao i papucicu za gas pored kocnice, nabode gas i mi proletimo izmedju uz njegove reci : -Ajde, prodji majku mu j... ! - Prosli smo u milimetar, a biciklista je zavrsio van puta ali nije pao, posto se usr...! Ja sam se odsekao, i uspeo nekako da odrzim auto da prodjem tacno gde treba...
Kasnije, zbog slicnih momenata sam mu izasao iz kola i sutradan otisao po ispisnicu!
Ludak, takvima treba oduzimati dozvolu za rad!
Postavljeno 23 April 2009 - 09:05 AM
Postavljeno 23 April 2009 - 09:09 AM
Ciganka trudna po 9ti put, cigi muka više, ne zna šta da radi!! Ode on sa cigankom kod doktora, i kaže: Kako to doktore, ja pazim i koristim sve zaštite što može, i kondomi i sve .. . . kako opet trudna majku mu!!!?? A doktor ga gleda pa mu kaže: znaš kako!! to ti je kao saobraćaj! Ti paziš, ali drugi ne paze!!!
Postavljeno 23 April 2009 - 09:36 AM
Treba citati stvari na drumu
Upravo. Stalno treba biti desetak sekundi ispred situacije u saobraćaju i opet se nadati da nema apsolutnih budala. Sinoć lik prolazi kroz crveno na uključenju Trećeg bulevara u Tošin bunar, i to ajd' da se ubacuje u ulicu i vozi, nego mrtav 'ladan seče celu kolonu koja upravo kreće sa semafora da bi uterao na neki parking. Treba mu 60 metara od semafora do parkinga, ma ne j* živu silu, da je bar stao kad je isekao desnu traku pa pustio nas iz leve. ALO... Ja sam bio skroz desno i provukao sam se, samo sam video u retrovizoru kako se oko njega zatvara. Nadam se da ga je neko
Postavljeno 23 April 2009 - 02:06 PM
Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/
Postavljeno 06 May 2009 - 02:50 PM
Imam prednost, meni zeleno, ja sa prvenstvom prolaza, on čeka da skrene levo, ka sporednoj...
Kao da me nema, jebemmu, jedva sam ukočio jer sam išao oko 35 Km/h, klizao lepo - kao Garry McCoy, drift mali...
Posle sam stao i počeo da ga napušavam, on se izvinjava, barem mi je bilo malo lakše, u pm...
Postavljeno 13 May 2009 - 08:47 PM
Postavljeno 13 May 2009 - 09:11 PM
Postavljeno 13 May 2009 - 09:50 PM
Postavljeno 29 May 2009 - 11:17 AM
BEOGRAD, 29.05.2009.
BETA
Usvojen Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima
Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima koji utvrđuje pooštravanje kazni za prekršaje uz uvođenje kaznenih poena. Za zakon je glasalo 126 poslanika vladajuće koalicije
Zakonom se uvodi video nadzor koji treba da omogući lakše utvrđivanje odgovornosti prekršioca, pa će vozači biti kažnjeni ako ih kamera snimi prilikom prekoračenja brzine ili nepropisnog preticanja.
Zakon zabranjuje korišćenje mobilnih telefona tokom vožnje, a ista zabrana važiće i za pešake na pešačkom prelazu.
Uvodi se institut probne vozačke dozvole i konstantna obuka pojedinih učesnika u saobraćaju.
Policija ubuduće neće moći da naplaćuju novčane kazne na licu mesta, već će davati naloge za uplatu. Novčane kazne za prekršaje kretaće se od 3.000 do 50.000 dinara, a biće duplo veće u slučaju kada je u kolima i maloletnik.
Za teže oblike prekršaja predviđena je kazna zatvora.
Vozaču će, kad bude imao ukupno 18 kaznenih poena za prekršaje koje je učinio, pivremeno biti oduzeta dozvola.
Smanjena je i dozvoljena granica alkohola u krvi sa 0,5 na 0,3 promila.
Biciklisti i vožači motora moraće da nose zaštine kacige na glavi tokom vožnje.
Zakonom su propisani uslovi za rad auto-škola u smislu stručnjaka koji obučavaju nove vozače, kao i dužine trajanja obuke i vozila za obuku.
Zakon će stupiti na snagu osmog dana od objavljivanja u Službenom glasniku, a njegova primena počeće za šest meseci.
Cilj zakona je, kako su naveli njegovi predlagači, da se u naredne tri godine upola smanji broj poginulih u saobraćajnim nesrećama u Srbiji.
http://www.pressonli... ... eriesId=73
4 članova čita ovu temu
0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika