acony said
Ma pun sam negativne energije pa moramA pri3rak opasno voli da nam skrece paznju, premda mislim da ne citaju svi poruke na forumu redovno.

acony said
To je los rezon.Zbog cega bi bilo ko bio privilegovan u tajmingu kaznjavanja?Koga god razlozno i opravdano rebnu to je super, i ja tu nemam zamerki, cak i kad sam licno u pitanju.Svakako se slazem da bi nas trebalo sve zajedno rebnuti kojekakvim kaznama, ali tek onda kada rebnu ostale, pa na Novom Beogradu, recimo sve i da hoces nemozes kad je zeleno ukljuceno da predjes biciklistickom "stazom" od savjesnih vozaca... (ovo mi se desi u 90% slucajeva.
Ako posmatras grupu od 100 biciklista i 100 vozaca automobila dobices u najmanju ruku podjednak broj prekrsaja tokom nekog perioda.Cak ce biciklisti verovatno napraviti i veci broj prekrsaja.Npr. vozaci automobila nisu pretereano poznati po ucestanom prolasku krzo crveno, dok retko koji biciklista na isto stane a da bas ne mora ... itd ...
acony said
Mislim da je u pitanju lazan osecaj bezbednosti.Prvi vozac koji se bude preracunao u preticanju na njemu nezgodnom mestu ce taj stav demantovati.Na kraj krajeva, stavis se u njegovu kozu, bolje mu je i da (mozda!) masti corku nego groblje ili urgentni.Sve to se svede na neku verovatnocu, sto bi se reklo da se otvoreno kockate sopstvenim zivotima.Kada se vozi jedan iza drgugog na ovim grupnim voznjama, ispostavilo se da je mnogo manje bezbedno, kada se vozio po 2 onda jesmo kao sleper, ali generalno gledano tako smo bezbjedniji, i tako se vozi, uglavnom na dionicama gdje saobracaj nije gust.
Ne vidim nikakav problem da se velika grupa podeli na niz manjih od po 3,4 a da se izmedju grupa pravi rastojanje ... Ionako se velika grupa vremenom rasparca iz drugih razloga...
acony said
Kao neko ko vozi i motor, moram da kazem da je nazalost jedini recept da izadjes na kraj sa kojekakvim likovima na drumu da budes bezobrazan kao oni u najmanju ruku....
Racunaj da tj stav imaju i ti drugi, pa razmisli kada ce i da li ce se problem u saobracaju ikada resiti.