Mi i automobili
Postavljeno 09 September 2008 - 08:49 AM
Postavljeno 09 September 2008 - 03:59 PM
PA KOLIKO GOVNO OD ČOVEKA MORAŠ DA BUDEŠ DA UDARIŠ NEKOG I SAMO NASTAVIŠ DALJE DA VOZIŠ ?
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
po Srbiji zemlji da prevrne
i da druga postane sudija,...
o__
_.>/ _
(_) \(_)
Postavljeno 10 September 2008 - 07:08 AM
Postavljeno 24 September 2008 - 01:04 PM
[izvor]http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=56153[/url]. bez komentara...]
Pregazio biciklistu, pa pobegao
BEOGRAD - Za sada neidentifikovanog biciklistu, starosti oko 25 godina, u noći između nedelje i ponedeljka na Starom pančevačkom putu udario je automobil čiji vozač je pobegao i za kojim policija traga. Od zadobijenih povreda mladić je preminuo, a veruje se da je bicikl uzeo bahati vozač jer nije nađen na mestu nesreće.
Biciklista se vozio iz Pančeva ka Beogradu. Pretpostavlja se da je vozač svojim automobilom pokušao da pretekne vozilo ispred. Međutim, izgubio je kontrolu nad volanom, prešao na levu stranu puta i udario u biciklistu.
Biciklista je pao, ali se nesavesni vozač nije obazirao na njegove povrede. Nije pozvao Hitnu pomoć da pomogne mladiću, već se udaljio. Od zadobijenih povreda mladić je preminuo, a o nesreći su policiju obavestili vozači koji su prolazili tom deonicom. Kod bicikliste nisu nađena nikakva dokumenta, pa još nije poznat njegov identitet. Takođe nije nađen ni bicikl, pa se pretpostavlja da ga je odneo nesavesni vozač, a nije isključena ni mogućnost da je posle njega neko prolazio tim delom puta, video mrtvog biciklistu i odlučio da uzme bicikl.
Nađen je retrovizor, delovi okvira tablice koji su poslati na veštačenje. Nađene su i ljuspice farbe koje ukazuju da je biciklistu najverovatnije udario beli automobil.
Ovo je mogao biti bilo ko od nas.Strasno.KOliko retardiranih poteza.Prvo sto niko nije zvao hitnu,drugo sto niko nije stao od drugih da mu pomogne i trece neki jadnik je uzeo njegov bajs.Uzas.Ma stoka kako se vozi to je uzas.Pa ja kad vozim mislim da kad bi pazio samo na sebe tj. isao linijom manjeg otpora verujte mi bar 10 puta bi se negde slupao zbog nekoga.Pa ja kad vozim pazim na sve sto je oko mene na 5 m.Na svakog coveka,kola,vrata,isparkiravanje i sl.Non stop tako.Evo pre neki dan kod pozorista gore na krstu ima jedna raskrsnica i imaju prednost ovi sto se spustajku ka slaviji i gradicu pejton.I ja se zaletim lepo osvetljen 5 dioda napred,nove baterije bljestim ko blesav i zena stoji na raskrsnici i gleda sad levo,desno i ja vidim da me ne vidi i cekam...ono usporavam i ona gas i da ja nisam to ocekivao nasli bi me na slaviji.Ja lepo zakocim,uz skripu jbg,stanem pored njenog prozora koji je bio malo spusten jer pusi cigaru i mislim da nisam bio svestan da sam u par sekundi izgovorio najstrasnije psovke.Ona se usrala.Gleda me nesto.....da sam imao kamen razbio bi joj nesto.E bre mogla da me ubije mrtva ladna.Jos se okrece na moju stranu gleda i krece znaci ja ne znam sta se dogadja sa tim ljudima,sta oni rade dok voze,kako,zasto???
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 24 September 2008 - 06:05 PM
Postavljeno 10 October 2008 - 02:19 PM
ti si onaj plavi???? bio sam tu kad se to desilo.... znaci imam traume od tada kada vocim putem....
jesi ti taj????
TO JE PRAVI DOZIVLJAJ!!!
I LUDOST!!!! : )))
Postavljeno 25 November 2008 - 01:19 PM
pored nosaca za vodu ubaciti nosac za jednu metalnu kuglu ...
pa kad bude povoljan trenutak iskoristiti tu metalnu kuglu ... samo ce biti problem nakupovati se tih kugli
tek sam sad vidio ovu temu al uglavnom ocu ovo da kazem.....
imam poprilicno ludog druga kad ga auto sam cimne ili slicno zna da uzme punu saku kamenja (ovdje kod mene ga ima svud) i po haubi
..............al je lud zar ne
Postavljeno 25 November 2008 - 09:22 PM
Postavljeno 18 December 2008 - 10:50 AM
Postavljeno 18 December 2008 - 11:07 AM
Postavljeno 18 December 2008 - 11:45 AM
Postavljeno 18 December 2008 - 02:02 PM
Gde si Pavle!A evo gde se jos prica o nama i automobilima
Ladno su okacili sliku od pre godinu dana
5 članova čita ovu temu
0 članova, 5 gosta, 0 anonimnih korisnika