Mi i automobili
Postavljeno 11 July 2010 - 05:44 PM
http://www.dusanpopovic.com - Trčanje, bajs, planinarenje, putovanja, kuvanje...
Postavljeno 11 July 2010 - 05:44 PM
ПОШТУЈМО СЕМАФОРЕ И САОБРАЋАЈНЕ ПРОПИСЕ, ПА МИ СМО ИСТО УЧЕСНИЦИ У САОБРАЋАЈУ! ПРЕДНОСТ ПЕШАЦИМА НА ОБЕЛЕЖЕНОМ ПРЕЛАЗУ И ПРЕДНОСТ НАЈМЛАЂИМ БИЦИКЛИСТИМА!!!
Postavljeno 11 July 2010 - 08:02 PM
nego ja sam primetio da sam dosta startniji nego automobili na semaforu tako da se ja lepo provučem i ostavim ih u retrovizoru čim semafor upali zeleno a i ležeći policajci su mi omiljeni baš kad me pre istog pretekne neko s autom, on uspori a ja ne
Postavljeno 11 July 2010 - 08:12 PM
Vidim da diskutuje dosta nislija,moram nesto da vas pitam.Da nebi smarao sa pitanjima kojima ovde mesto nije otvoricu novu temu ''GRADOVI I SELA U SRBIJI'.
Postavljeno 12 July 2010 - 12:40 AM
Ako sam dobro razumeo to je onaj ludi semafor na raskrsnici od gimazije prema filozofskom, to čudo svetli kako mu je volja i služi samo za to da bi panduri imali šta da rade kad ne unose pometnju na raskrsnici kod suda.
da, bas taj semafor. saobracajke su se desavale, ali retko. niko ne reaguje povodom toga jer kada treba da se ispuni norma kazni za mesec dana, panduri tu dodju, ustekaju se i samo slikaju da slaju cestitke na kucne adrese, jer ako nekog zaustave na tom semaforu, znaju da ce samo da budu napsovani.
Postavljeno 12 July 2010 - 06:41 AM
Mislim... meni je nezamislivo da semafor ne radi, odnosno da radi tako kako je betelgez rekao...
Dajte, ljudi, uradite nešto...
2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com
Postavljeno 12 July 2010 - 07:33 AM
Kod mene ispred zgrade nije radio semafor, pa eto ti haosa i truba i psovanja...ja na terasi perem bike i dosadila mi buka, udjem zovnem ih i eto ih za sat vremena, sredili semafor, a ja na miru nastavio sređivati bike
Postavljeno 12 July 2010 - 08:01 AM
http://www.dusanpopovic.com - Trčanje, bajs, planinarenje, putovanja, kuvanje...
Postavljeno 13 July 2010 - 10:19 PM
naglo smo ukočili i kao po dogovoru krenuli ka autu u kome je bio stariji gospodin otvorenog prozora i vezan pojasom. Ipak moje vaspitanje je bilo jače od besa pa se sve završilo agresivnim vikanjem na njega i slikanjem za uspomenu . Nastavljamo dalje, Reno nas sada zaobilazi, samo što nas ne zakači, istom nervozom i sviranjem.
AKO IMA NEKO IZ UŽICA, ili poznaje gospodina neka mu prenese naše pozdrave
Pozdravili ga MAMLAZI.
Mada još uvek se razmišljamo da preko drugara iz SUPa saznamo ima i
adresu gospodina pa da mu se malo NAČESTITAMO MILE NOVE GODINE.
Slika dragog nam gospodina
http://www.cikloberz...hp?img=5061&t=n
Postavljeno 13 July 2010 - 10:45 PM
Postavljeno 14 July 2010 - 12:22 AM
kad ste vec rekli, ovo sto se meni desilo je bilo davno, ali da se malo prisetim.
vozili smo se srugar i ja po gradu, on se nasao sa dovojkom, pa posto je bila bez bicikle, malo smo se setali. njih dvoje ispred mene, a ja iza njih sa nekim mojim mislima. trebalo je da sacekamo bus, valjda za oreovac, posto on jedini ide kroz godnju vrezinu, posle zadnjeg za g.v. nislije ce znato gde je ovo bilo, pesacki prelaz u landur city (durlan) koji se nalazi malo pre rocka i supa. mislim d aje preko puta trafika tirke. malo je pala neka kisica, dovoljno da nakvasi asfalt i da produzi trag kocenja najmanje za duplo. prelazimo ulicu, oni ispred mene, ja iza njih nekih 3 metra. kada sam ja bio na prvoj polovini ulice (inace ima 6 traka na tom mestu) video sam kako jedan zuti golf kec ide na njih i ne koci. kada je moj drugar to video, samo se cimnuo i on je tek kada je bio u ravni sa njim poceo da koci, da kliza, ali inace njegova brzina kretanja je bila oko 20 km/s. kada je video sta je uradio, naglo je dao gas, prethodno je jos u pokretu, ubacio u prvu, culo se neko zvakanje metala posto ne ume da pritisne kvacilo. ja sma dotrcao i tako jako pesnicom udario u zadnje krilo da sam ga ulubio. vozac nervozan zbog toga, opet naglo koci i izlazi iz kola. ocekivao sam zestoku tucu, kao ono iz kola izlazi deda koji se jedva krece i pocinje da mi se dere sto sam udario u kola. kada sma mu nenormalno jakim dranjem rekao da je mogao da ih udari i da se oni nisu sklonili, pokupio bi ih, on mi je rekao: sta oces, vidis valjda da sam star i ne vidim dobro, a jos je i kisa pala. kako milslis da ja vidim da li su oni na ulici ili ne. budi samo srecan sto ih nisma pokupio. nisma ja kriv sto je slaba vidljivost. kad sam to cuo, hteo sam da ga puknem u glavu, ali opet nisma smeo, jer da mu se, ne dao Bog nesto desilo tad, odgovarao bih kao za coveka. sve vreme, a ja to naravno nisma ni video, neka baka je plakala unutra da ga ne diram. kada mi je drug konacno doviknuo, inace se drao sve vreme da ga ostavim, samo sam ocutao i sklonio se. tragedija je veca, sto je za to vreme dok sam se drao, pored mene prosla murka koja je samo odgledala situaciju i otisla, bez obzira sto sam se drao za njima da stanu i da se vrate. da ne pominjem da je za to vreme bila kolona vozila iza nas jer je stao tako da zatvor dve trake jednog smera, pa je sve ostalo samo na trecoj traci. e to ti je saobracaj kod nas.
Postavljeno 14 July 2010 - 07:41 AM
Nije bas kao u CSI..
Nije kao u CSI-u ali ide ka otkrivanju počinioca. Na okviru tablice piše servis iz POŽEGE, znači on je odatle, jer ko bi iz Užica išao u Požegu na servis, obično je suprotno.
A i po registraciji se lako nađe. hehehehehehehe
http://www.cikloberz...hp?img=5062&t=n
Postavljeno 31 July 2010 - 05:02 PM
A takođe najviše mrzim crnogorce kamiondžije koji sve do jednog nemaju ni malo obzira prema biciklistima.
Što se tiče semafora i pravila saobraćaja tiče, to poštujem bez izuzetaka. Čak rukom pokazujem da ću da skrenem u neku drugu ulicu. E ovo zadnje nisam primetio kod mlađih vozača bicikala, valjda ih je blam zbog toga.
Postavljeno 01 August 2010 - 12:23 PM
E ovo zadnje nisam primetio kod mlađih vozača bicikala, valjda ih je blam zbog toga.
Potpuna glupost.
Znam kolik mene nervira kad neko ni na koji na;in ne pokazuje na koju će stranu pa moram da sanjam šta će sledeće. Kad sam na bajku i kad god vidim da nije očigledno šta ću da uradim, pokažem da ću da skrenem ako ću da skrenem Ili se bar upadljivo osvrnem da pokažem da sam svestan da je neko iza mene (ovo, nažalos', retko koji vozač ukapira).
Postavljeno 01 August 2010 - 02:45 PM
Pa meni nije glupo ali se osećam malo nesigurno u krivini sa jednom rukom na volanu. Zato kompromis, pokazujem kad skrecem levo, guram se preko traka, ..., kad god neko iza mene može biti u nedoumici kuda ću dalje.
Znak rukom daješ PRE skretanja... znači lepo pokažeš rukom u levu stranu recimo, vratiš ruku na volan i skreneš, nikakva mudrost.
Postavljeno 01 August 2010 - 03:05 PM
Možda nije mudrost negde gde je ravno ali ako recimo, ideš niz Nemanjinu svaka rupa, šaht, šine i sl. čine vožnju s jednom rukom na volanu rizičnom
3 članova čita ovu temu
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika