Jump to content

Fotografije
* * * * * 2 glasovi

Mi i automobili

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
2937 odgovora na ovu temu

#461 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 16 June 2010 - 09:13 PM

Ako mu je verovati na rec vec jeste

markostele
"Momci ja sam tolliko ljudi pobio ili ostavio da zive kao invalidi da me savrseno zabole sto cu da ubijem jos nekog. Mozda to bude bas neko od vas !??! A sta mislite sabani a??? "

• 0
Postavljena slika

#462 bobale

bobale
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1061 posts
  • LocationLeskovac

Postavljeno 16 June 2010 - 10:00 PM

Pa to je cuveni Marko. Moja nekadasnja dobra musterija.

O kom Marku je reč? :)
  • 0
Pre nego što pustiš jezik u pogon proveri da li ti je mozak uključen ;)

#463 Hari

Hari
  • Members
  • 1921 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 16 June 2010 - 11:55 PM

O Marku koji drzi rekord o najvecem broju iskrivljenih tockova za bajs :mrgreen:
  • 0

#464 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 17 June 2010 - 12:09 AM

Jbt ne mogu da se opasuljim. Oni 'Tadiću čeka te snajper' klinci s fejsa došli na dnevnik, a ovaj lik se kači na YT i niko mu ništa ne može...

=D> Srbbijooo, Srbijoooooooo, suzu sam pustiJOOOOOOOoOOOO
  • 0

#465 sirenica

sirenica
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 438 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 17 June 2010 - 08:56 AM

Komentar na njegovom profilu sa youtube-a: "djecemi najludji ste vas dvojica hahahahaha pozz iz Sarajeva"

Znaci, nije samo "MarkoStele"....ima ih DVOJICA! Napredujemo.... :wink:

A zanimljiv je i ovaj:
"@Najjaci86
Yarisom sam kidao honde 1.6, jer je bio doradjivan. Land Cruiser 180ks, Passat 150ks... da ne pominjem amortizere, opruge, gume...pa ne trkam se na driftu. Ko zna ne treba mu brze. Vozio sam i m5 sa haman motorom 500ks, na snimku se vidi R8 audi...ja ne znam dal mislite da treba jos neki auto da kupim sa manje konja, ili sta?"

ili mozda ovaj:
"Momci, momci... zar vi mislite da mene zanima sta vi mislite!? Nemate ni muda ni drugove ni nista! Kome se svidja neka gleda ali neka se ne ugleda a kome ne nek ne pokusava da me vaspita a kamoli da me uvredi. Nista me ne vredjaju ti prosti izrazi izreceni u besu i iz zavidnosti!"

Pa, eto, onda da zavrsimo s Markom!? Lepo covek kaze da ga ne zanima sta mi mislimo. :wink:
  • 0

#466 skylimit

skylimit
  • Members
  • PipPipPip
  • 122 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 17 June 2010 - 09:04 AM

Kkada vozi bicikl ima jos jedan koji snima. A i na kraju snimka imas sliku njih dvojice.
  • 0
-

#467 zeljkov

zeljkov
  • Members
  • 1246 posts
  • LocationBanja Luka

Postavljeno 17 June 2010 - 11:18 AM

[youtube_embed2][/youtube_embed2]
  • 0

2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com

#468 armadillo

armadillo
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 266 posts

Postavljeno 19 June 2010 - 10:13 PM

Ja mislim da drugovi milicajci treba da preduzmu mere da se ovakvo ponašanje obustavi i onemogući.

Njega će pre ili kasnije vaspitati neka bandera i udar od 72 g koji če mu izvaditi jetru kroz usta...

Izašao je i u novine, majke mi, i na internet i eto sad je populjaran... a vi mishevi, pishete po forumu a a a ? :mrgreen:
  • 0
Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti!

#469 zeggerr

zeggerr
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 486 posts

Postavljeno 20 June 2010 - 06:02 AM

Potpuno se slazem, ali bojim se da ce pre nego sto skonca mnogo ljudi osakatiti i ubiti. Svima nam je 'jefitinije' da mu se to odmah desi, bez emocija i preseravanja da je i on covek i da ima svoja prava na zivot i ostale socijalno/drustvene aspekte savremenog drustva, rado bih obisao u ovom slucaju.........
  • 0
vredniji je gram iskustva od tone teorije....

#470 lesa

lesa
  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 08 July 2010 - 12:57 PM

U Krnjaci,vozim veoma uskom ulicom u kojoj se dva automobila jedva mogu mimoici.Curka je na sred te ulice zaustavila svoj automobil u kojem sedi i kroz otvoren prozor razgovara sa svojom poznanicom koja je na kapiji svog dvorista.Priblizavam joj se sa predje strane,idem lagano 15km/h,uskoro bi trebao da prodjem pored njenog automobila,ona gleda u mene ili kroz mene,kad mi je prednji tocak bio u visini njenog prednjeg branika otvara vrata.Nema vremena za razmisljanje.Jako stiskam kocnice i prelecem preko bajsa i vrata.Solidno sam pao.Samo sam ubio koleno ali nije strasno,bajs je takodje dobro samo je iskrivljen kraj kormana ali je preletanje bilo kaskadersko.Ona izlazi drzi se za usta sa obe ruke i kuka kao da sam mrtav ja ustajem drzim se za koleno desnom rukom a levom podizem bajs.Gledam ne verujem,da l' da joj zavrnem samar da se ujede za plecku?Odustajem od te ideje,kazem da sam dobro,sedam na bajs i sa jakim bolom u kolenu odlazim.
  • 0
saleobradinovic

#471 nblexel

nblexel
  • Members
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 08 July 2010 - 02:42 PM

ma strašno... više već ne znaš kome možeš verovati da te neće ubiti tako, iz bahatosti i nemara...
a još je gore kad vidim klince kako voze i ne gledaju nigde (ma koliko to glupo zvučalo, al ponekad stvarno kao da NIGDE ne gledaju). Pre neki dan idem sa drugarom kroz Limanski park (bili u skate parku \:D/ ), i na onom ogromnom platou, preko puta zgrade NIS-a, dolazi prema nama neki klinac na rolerima. Ja ga gledam, i konstatujem da ide pravo na mene, i počnem da skrećem levo da ga obiđem. U tom trenutku kad je bio na nekih 2-3 metra od mene, a ja sam već bio krenuo da ga mimoiđem, on me primeti, skenjao se toliko da je izgubio ravnotežu i razbio se momački, jer nije išao baš nešto sporo... pa gde je gledao #-o
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#472 betelgez

betelgez
  • Members
  • 825 posts
  • LocationNiš-Valencia

Postavljeno 10 July 2010 - 02:03 AM

malopre sam bezao od murke. prosoa sam kroz crvenu, nislije ce da zajnu gde je, u ulici Cirila i Metodija iz pravca sata. oni su stajali na semafor okrenuti prema filozofskom falultetu, stek naravno. ja sam samo proleteo na crveno, posto tu nema kola, a i semafori ne rade dobro. oni su se okrenuli i posli zamnom, ali ja sam vec bio na kraju ulice. poceo sam da idem oko zgrada levo desno i izgubili su mi trag. naravno sujeta je radila, pa kada sam utrcao u zgradu, prov sam otisao pesice do prvog sprata, a liftom sam se odvezo do 10. ostalih 5 sprata sam otisao pesice, da ako udju u zgradu i pogledaju, vide pogresan sprat. :mrgreen: posle toga, mislim cim sam izasao iz lifta, posao je na dole. kada je neko usao u lift, otisoa je do prvog sprata, pa odmah i do desetog. za to vreme sam trcao na gore sa biciklom u rukama. ne znam d aje neko bio sa namerom ili je ovo samo slucajnost, ali bila je dobra voznja. :D 8) :mrgreen:
  • 0
Postavljena slika

#473 zeljkov

zeljkov
  • Members
  • 1246 posts
  • LocationBanja Luka

Postavljeno 10 July 2010 - 07:10 AM

...žao mi je, ali ja ne podržavam prolazak bicikliste kroz crveno... [-X
...u ovom slučaju: policija +1 :wink:
  • 0

2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com

#474 betelgez

betelgez
  • Members
  • 825 posts
  • LocationNiš-Valencia

Postavljeno 10 July 2010 - 11:07 AM

...žao mi je, ali ja ne podržavam prolazak bicikliste kroz crveno...

potpuno si u pravu. ja takodje ne podrzavam to. ovaj semafor gde sam ja prosao ne radi, raskrsnica na kojoj je takve konstrukcije da prvo vidis vozila kada dolaze (u spicu saobracaja tu niko ne prolazi), i dve od cetiri su jednosmerne iz kojih ne moze niko da izadje (ako ne ide u suprotnom smeru). ono sto je najbitnije, taj semafor ne radi dobro, nego posle nekoliko promena crveno-zeleno, na svim sepaforima se poklopi zeleno jedno 8 sekindi. poslemalo vremena, na svim je crvno. ako se oslanjas na njega, niko ti ne garantuje da neces da pogresis. zato tu ne stajem. inace postujem na ostalim mestima.
  • 0
Postavljena slika

#475 bobale

bobale
  • Members
  • 1061 posts
  • LocationLeskovac

Postavljeno 10 July 2010 - 02:26 PM

Ček, jel ti to pričaš o semaforu na raskrsnici kod filozofskog, u koju ulaze dve jednosmerne, jedna dvosmerna i jedna slepa?
  • 0

#476 betelgez

betelgez
  • Members
  • 825 posts
  • LocationNiš-Valencia

Postavljeno 10 July 2010 - 03:35 PM

Ček, jel ti to pričaš o semaforu na raskrsnici kod filozofskog, u koju ulaze dve jednosmerne, jedna dvosmerna i jedna slepa?

pa od uciteljskog doma kad udjes uulicu Cirila i Metodija, pa na prvi semafor kad naidjes.
  • 0
Postavljena slika

#477 bobale

bobale
  • Members
  • 1061 posts
  • LocationLeskovac

Postavljeno 10 July 2010 - 10:29 PM

Ja na taj semafor još ni jednom nisam stao :mrgreen:.

Šalu, na stranu, obavezno poštujem crveno, ali ovde stvarno nema saobraćaja, a i uopšte mi nije jasna poenta semafora na onakvoj raskrsnici, pogotovo što i kola često prolaze kroz crveno jer znaju da je slab saobraćaj.
  • 0

#478 makelele

makelele
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 193 posts
  • LocationBeograd~Banat

Postavljeno 11 July 2010 - 08:48 AM

Semafor je semafor!

Moze 200 puta da ne bude automobila, i 201. put prodje auto, i sta onda?

Stavite se u ulogu vozaca automobila, kome je zeleno svetlo...
  • 0
Northwestern crew
Polar Avalanche 2010

#479 betelgez

betelgez
  • Members
  • 825 posts
  • LocationNiš-Valencia

Postavljeno 11 July 2010 - 11:56 AM

Stavite se u ulogu vozaca automobila, kome je zeleno svetlo...

tad moze i tebi da bude zeleno... sta onda? oslanjas ne na semafor koji ne radi.
  • 0
Postavljena slika

#480 Sherif_Gile

Sherif_Gile
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 566 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 11 July 2010 - 01:46 PM

Ako sam dobro razumeo to je onaj ludi semafor na raskrsnici od gimazije prema filozofskom, to čudo svetli kako mu je volja i služi samo za to da bi panduri imali šta da rade kad ne unose pometnju na raskrsnici kod suda.
  • 0
Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude

Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika