Mi i automobili
Postavljeno 14 June 2010 - 07:07 PM
Mada ja do sestre kad budem isao u dobanovce idem autoputem i jos suprotnom trakom ima nekih 7km mozda, pa ako bas budem srece da naletim an pandure bezim u njive
Postavljeno 14 June 2010 - 07:34 PM
pa pravilo je da ako mozes da razvijes 40km/h mozes
22. Saobraćaj na auto-putu i putu rezervisanom za saobraćaj motornih vozila
Član 115.
Auto-putem ne smeju da se kreću pešaci i stoka ni vozila koja se, prema odredbama ovog zakona, ne smatraju motornim vozilima....
Iz: Zakon o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima
Tomorrow, never.
Postavljeno 14 June 2010 - 07:56 PM
Postavljeno 14 June 2010 - 08:38 PM
Moze li neko da mi kaze,da li sme da se vozi bajk po auto putu
Može, pod uslovom da ugradiš motor ili makar staviš šasiju.
[youtube_embed2][/youtube_embed2]
Postavljeno 15 June 2010 - 07:00 AM
E takve ja zovem "krojaci"! Inace, iz iskustva znam da su kamioni poslednji koje zelim da me preticu ili mimoilaze, cim ih vidim u retrovizoru na 100 metara, sklanjam se na prvu autobusku stanicu ili bilo koje prosirenje! Cak mi se par puta desavalo da toliko brzo projure pored mene, da me zanesu u stranu potiskom vazduha!Imala sam i ranije lošeg iskustva sa vozačima na putu, ali juče sam se baš prestravila...
Spuštam se od Mišeluka ka Petrovaradinu, idem oko 35km/h, i negde kod one drvare primetim šleper iz suprotnog smera kako mi se približava, a čujem iza sebe takođe nešto što mi liči na... ne šleper, nego šleperčinu! Sa dve dugačke prikolice! I skontam da će se mimoići baš u trenutku kad im ja budem pored. Naravno, u pitanju su delovi sekunde, tako da je šleperČINA bio već pored mene, u trenutku mimoilaženja, a ja s desne strane puta imam sitan šljunak i kamenčiće...počnem da kočim i u tom grču (i strahu!) skrenem na tu "šljaku" a zadnji točak počne da proklizava... Sva sreća, pa nisam išla brže i nekako sam uspela da iskontrolišem bajk, da ne padnem pod njegove točkove.
Dakle, stvarno, nemam reči, kako se vozači ponašaju prema nama! Bilo mu je teško da uspori i propusti drugi šleper, pa da me onda kulturno obiđe...nego, gari stao na gas, pa udri. A da se nešto ne daj Bože desilo, niko ne bi odgovorao, jer je on toliko jurio, da ga niko ne bi ni video, već bi odmakao daleko. I pojeo vuk magaraca! Drugim rečima, ne vredi se inatiti ili pokušavati bilo šta, osim "poviti rep" i bežati kud god stigneš.
P.S. Moj potpis je stalna "opomena" na to!
Und ihr wißt was es ist, es ist
MEIN TEIL
Postavljeno 15 June 2010 - 02:46 PM
POSTUJTE SEMAFORE !!!
pre neko vece zamalo da pocistim biciklistu koji nije bio osvetljen spreda. Meni zeleno za skretanje levo (iz Ruzveltove u Dimitrija Tucovica) a biciklisti CRVENO. Video sam ga tek na 5~6 metara kad su ga farovi osvetlili, jer sam bio u skretanju.
Pohvale za nn biciklistu za zastitnu kacigu.
Polar Avalanche 2010
Postavljeno 16 June 2010 - 01:31 PM
... r_embedded
Vest na b92
http://www.b92.net/a... ... _id=439161
Posto pise da mu je interesovanje i mountainbike, moguce je i da je registrovan ovde, pa da cita ovo.
Pitam se sta bi bilo da on vozi bajs na nekom bulevaru, pa da naleti na njega takav neki dildo kao sto je i on sam?
Znate sta? Tata ce da place sto nema vise sina.
Zatvor bi spasao njegov, i zivote vise ljudi
Postavljeno 16 June 2010 - 04:10 PM
Takve budale nisu opasnost za same sebe koliko za sve ostale. Sve to treba zatući jer zbog takvih živimo u državi ovakvoj kakva je...
Postavljeno 16 June 2010 - 04:56 PM
Ne znam da li je neko gledao. Klasican tatin sincic...
... r_embedded
Vest na b92
Posto pise da mu je interesovanje i mountainbike, moguce je i da je registrovan ovde, pa da cita ovo.
Pitam se sta bi bilo da on vozi bajs na nekom bulevaru, pa da naleti na njega takav neki dildo kao sto je i on sam?
Pa to je cuveni Marko. Moja nekadasnja dobra musterija.
Postavljeno 16 June 2010 - 05:51 PM
Znam da zvuci mracno, ali bahatost se uvek svodi na to. E sad, sto su nama zakoji i oni koji zmure na ono sto bi trbali da vide-losi, to je evc druga prica. Ono sto ljudi ovde rade 'najnormalnije i svakodnevno' to ljudi u kulturnijim drzavama ne bi nikad ni pomislili.
Postavljeno 16 June 2010 - 07:02 PM
Svi oni koji voze auto ili neko motorno vozilo verovatno vec znaju, oni koji ne znaju, ili oni koji ce tek postati vozaci neka nikad ne zaborave " Ko vozi auto, uvek je jednom nogom u zatvoru a drugom u grobu".
Sto je najgore ovo je tacno cak i kada nisi ni najmanje bahat ...
Postavljeno 16 June 2010 - 08:07 PM
Ne znam da li je neko gledao. Klasican tatin sincic...
... r_embedded
Vest na b92
imao sam utisak da gledam kako neko igra igricu koja ima mapu Beograd...
Polar Avalanche 2010
Postavljeno 16 June 2010 - 08:13 PM
Svi oni koji voze auto ili neko motorno vozilo verovatno vec znaju, oni koji ne znaju, ili oni koji ce tek postati vozaci neka nikad ne zaborave " Ko vozi auto, uvek je jednom nogom u zatvoru a drugom u grobu".
Sto je najgore ovo je tacno cak i kada nisi ni najmanje bahat ...
Da upravo, ali na tu temu ima i ona saljiva- u braku je kao saobracaju -sta ti vredi sto ti pazis, kad se drugi zalecu....
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika