Mi i automobili
Postavljeno 09 June 2010 - 12:41 PM
p.s Prasta se posto je bilo na planini
Postavljeno 09 June 2010 - 12:43 PM
A... jesi li ulubio branik biciklom ili telom?
Postavljeno 09 June 2010 - 12:48 PM
Brate ako je branik 500-1000€ dobro si se pravio mrtav pred vlasnikom tako nečeg
Da se nije pravio, vlasnik automobila bi se potrudio da ga napravi mrtvim.
Postavljeno 09 June 2010 - 12:48 PM
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.
Postavljeno 09 June 2010 - 01:44 PM
Jesi ali ne verujem da si bio svestan.Kruzni tok kod autokomande daje prednost raji koja sa auto puta ide ka Banjici. Ako budes u prilici cik nadji obrnuti trougao iz pravca auto puta Ako njima ne das prednost rizikujes vrlo zajeban sudar ...Ne postoji amin pravilo da u kruznom toku UVEK imas prednost, vec zavisi od znakova.
Tako je. To je samo laksi nacin da nekome objasnis kako se ponasati u kruznom toku. Ono sto je jedino bitno je da li se nalazi obrnuti trougao na ulazu u kruzni tok i to je ono sto bi (ako bi se svi pridrzavali propisa) trebalo gledati. Na svu srecu, jos nisam naisao na kruzni tok koji nema obrnute trouglove na prilazima. Ako kojim slucajem ne bi bilo tih trouglova, onda bi prednost imao onaj ko dolazi sa desne strane, tj uvek onaj ko prilazi kruznom toku, no zdrav razum nam govori da je bolje da cekaju oni koji ulaze u kruzni tok, nego oni "koji su vec u njemu" pa zato imamo znak da se ukrstamo sa ulicom koja ima prvenstvo prolaza.
Postavljeno 09 June 2010 - 07:12 PM
5.000Din, vožnja kroz centar Novog Sada... viewtopic.php?f=1&t=3415&start=45#p60945Ikskjuz mi?Gamzija kazniše za vožnju bajsa kroz grad
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.
Postavljeno 09 June 2010 - 07:26 PM
Postavljeno 09 June 2010 - 07:34 PM
Postavljeno 09 June 2010 - 08:45 PM
Ako se nisi derao u datom trenutku, dao si dječaku pravi primjer... kako se treba ponašati u situacijama...
2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com
Postavljeno 09 June 2010 - 09:05 PM
Pozivam na akciju da gazimo peshake na bici stazi!!!! Subota, predveche... Staze po Novom Beogradu... poneti blatobrane i cvikere da krv ne upada u ochi, dva bidona sa vodom za gadjanje onih koje promashimo, kacigu i balaklavu i ko shta oce da jede na pauzi...
Score count:
Peshak- 1 bambi
Opushteni par- rachuna se kao double kill i donosi 3 bambija
Zena sa kolicima- minus 20 bambija
Rolerash- 12 bambija
Trotinetash- 6 bambija
Baba sa cegerom- dva bambija, salata i paradjz
Deda sa shtapom u podkoshulji- 4 bambija i shtap u nasledstvo
Kerovodja- 20 bambija plus bonus ako je ker rasan
Cheta dechurlije tamnije puti shto brishu stakla i shtekaju se na stazi do crvenog- Cheta bambija
predlozi i sugestije su dobrodoshle! Svaki pogodak bidonom u vugla se rachuna kao headshot (logichno) i dodaje se jedan bambi!
Postavljeno 09 June 2010 - 10:25 PM
Off...
Pozivam na akciju da gazimo peshake na bici stazi!!!! Subota, predveche... Staze po Novom Beogradu... poneti blatobrane i cvikere da krv ne upada u ochi, dva bidona sa vodom za gadjanje onih koje promashimo, kacigu i balaklavu i ko shta oce da jede na pauzi...
Score count:
Peshak- 1 bambi
Opushteni par- rachuna se kao double kill i donosi 3 bambija
Zena sa kolicima- minus 20 bambija
Rolerash- 12 bambija
Trotinetash- 6 bambija
Baba sa cegerom- dva bambija, salata i paradjz
Deda sa shtapom u podkoshulji- 4 bambija i shtap u nasledstvo
Kerovodja- 20 bambija plus bonus ako je ker rasan
Cheta dechurlije tamnije puti shto brishu stakla i shtekaju se na stazi do crvenog- Cheta bambija
predlozi i sugestije su dobrodoshle! Svaki pogodak bidonom u vugla se rachuna kao headshot (logichno) i dodaje se jedan bambi!
E dok vi tu teoretisete ja pre malo jace od pola sata lansirah jednog pesaka na metar u vis.Mislim pipno ga nisam, al sto neki od njih imaju potrebu da ripaju na zvuk naglog kocenja to je sacuvaj boze
BTW sad malo ozbiljnije, nesto pre ovoga vidim klinca max 4/5 razred osnovne kako na freestyle makini sa sve jelte spustenim sedistem strika niz kneza milosa a da mu je odrzavanja normalne ravnoteze jos uvek tu i tamo izazov
Postavljeno 09 June 2010 - 10:44 PM
Da, zaboravio sam, bambiji se na kraju sabiraju i peku na raznju koji organizuje MIX, koji je struchnjak za divljach
Tog bambija koji se ispekao na ražnju pojedi sam, opanak mu neće biti ravan
(e zato ražnjići od kičmare mogu sasvim lepo da prođu)
A kol'ko poena je shinryuken sa sve biciklom/pešaku?
[youtube_embed2][/youtube_embed2]
Postavljeno 10 June 2010 - 08:46 AM
Slicno mi se desilo pre dve godine na stazi u blizini Ade, samo me je taj klinac udario u punoj brzini frontalno! Kao da smo se igrali 'kukavice' pa spucali. Kompletan udrac je podneo moj levi rucni zglob, i boleo je me vise od mesec dana. Scenario isti, klinac se trkao da drugaricama, zablejao unazad i negledajuci kuda vozi direktno udario u mene. Ja nisam imao gde jer je sa leve strane 'tekla reka biciklista' a sa desne je bilo pesaka, pa sam samo ustao na pedalama kako bih bolje apsorbovao udarac. Epilog tog predjasnjeg lupanja, meni spao lanac a mladjarac zbog neiskustva i negledanja je udarivsi volanom u moju ruku, okrenuo se oko mene-bajka i pao iza. Opet izvinjavanje sa "Izvinite ciko".......... i tad sam rekao- pazi kako vozis, ima dece na stazi.
Postavljeno 10 June 2010 - 09:27 AM
Naime, jednom sam se vozao sa drugarom po gradu, i prolazili smo kroz Katoličko groblje, i hteli smo da izađemo kroz onu kapiju koja je na ulici Vojvode Knićanina (sad je već zazidana). Ja sam bio ispred drugara, i kako izađem prvi (išli smo baš polako) kroz kapiju, neki (debeli) klinac udari u mene sa desne strane pri punoj brzini. Udario me je tačno kod zgloba i kako me je srušio, ja sam glavom malo udario u zid groblja i pao. Klinac je pao na travu, nije mu bilo ništa... A ja kako ustanem, ono boli me glava, zglob ne osećam (bogami posle sam osećao...), checkujem da li sam ostao čitav, klinac samo ustane sedne na bicikl i pobeže...
Ja zglob nisam mogao da pomeram uopšte 3-4 dana, lakat mi isto natekao, al srećom nisam ništa iščašio ili tako nešto... Posle sam samo razmišljo šta bi se desilo da je tamo izašla neka baba ili deda... ko bi odgurao bicikl kući
Postavljeno 10 June 2010 - 09:35 AM
klinac samo ustane sedne na bicikl i pobeže...
Prošle godine kod mene na raskršću skuter se zabija u auto, dva n.n. lica sa skutera ustaju sa zemlje i petama vetra, ne bi ih hrt stigao, čovek izlazi iz auta, gleda za njima, gleda šta uradiše autu (oni su krivi), gleda onaj iskidani motročić - samom sebi ne veruje. Svi su kapirali da su negde digli motor i sad zapalili.
Tek eto ti njih za 20 (! ) minuta nazad s ćaletom i kevom, kidnuli su jer su se usrali da će ovaj da ih umlati. Neka balavurdija, daj bože da imaju pravo da voze motor.
Postavljeno 10 June 2010 - 09:42 AM
a kako su samo smešni ovi klinci 7-8 razred i tako što se vozaju po gradu sa tim skuterčićima, ono kao kosilica za travu na dva točka... pa se prave važniTek eto ti njih za 20 (! ) minuta nazad s ćaletom i kevom, kidnuli su jer su se usrali da će ovaj da ih umlati. Neka balavurdija, daj bože da imaju pravo da voze motor.
a najgore je da ugražavaju ostale tim sr*njima tako što jercaju tamo gde im nije mesto, tu moram posebno da napomenem CENTAR NOVOG SADA, MILETIĆEV TRG!!! pa što štrumfovi njih ne kažnjavaju, umesto normalnih bajkera ...koliko puta sam video da prolaze skuterom kroz Zmaj Jovinu kroz onu gužvu...
Postavljeno 10 June 2010 - 10:21 AM
6 članova čita ovu temu
0 članova, 6 gosta, 0 anonimnih korisnika