Jump to content

Fotografije
* * * * * 2 glasovi

Mi i automobili

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
2937 odgovora na ovu temu

#341 marra84

marra84
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 257 posts

Postavljeno 05 January 2010 - 09:58 PM

grad je pun seljaka,tako da u gradu vazi zakon prezivljavanja... n:character0022 n:fighting0074 n:fighting0028
  • 0
When I pull the wings off of the fly
The fly never wonders why I did it !!!

#342 MojoJojo

MojoJojo
  • Members
  • PipPipPip
  • 87 posts

Postavljeno 05 January 2010 - 11:27 PM

Postavljena slika
  • 0

#343 stefan

stefan
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 711 posts
  • LocationSvilajnac

Postavljeno 06 January 2010 - 12:03 AM

n2:war_sniper
  • 0

#344 Gary_Fisher89

Gary_Fisher89
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1215 posts
  • LocationPalace, Centar, Beograd

Postavljeno 06 January 2010 - 12:27 AM

Slazem se Maro, na ulici je zakon dzungle. Sto si vise u njoj to si iskusniji. Najgora je prva godina, posle covek ocvrsne i sve super. A kuda vozis po gradu, ako vozis tu, ili si samo sumska lisica :mrgreen:
  • 0
http://www.youtube.c...cycleFanatic89#

"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."

Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...

#345 marra84

marra84
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 257 posts

Postavljeno 06 January 2010 - 11:29 AM

DH bajs nije bas za grad jer je jako tezak da se vozi...samo sam shumska lisica,mada zbog kondicije kad je lepo vreme proteram ga malo po gradu,a i tek sam ga uzela pa mi ovo vreme bas i ne dozvoljava da ga vozim... :-({|=
  • 0
When I pull the wings off of the fly
The fly never wonders why I did it !!!

#346 Gary_Fisher89

Gary_Fisher89
  • Members
  • 1215 posts
  • LocationPalace, Centar, Beograd

Postavljeno 06 January 2010 - 12:49 PM

Pa da znam da vozis DH zato te i pitam da li nekad ides gradom... Ma tacno, Dh je mucenje za grad, nije uzivanje. Drago mi je sto smo prodiskutovali, sve naj naj i da se jos puno spustas sa novom mashinom :mrgreen:

Pozz :wink:
  • 0
http://www.youtube.c...cycleFanatic89#

"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."

Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...

#347 dachaa

dachaa
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 534 posts

Postavljeno 12 March 2010 - 10:34 PM

sta reći =D> :mrgreen:

Attached Thumbnails

• VA.jpg

• 0
'Pain is temporary... quitting lasts forever'

#348 simalens

simalens
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts

Postavljeno 12 March 2010 - 11:59 PM

Auuu nemoguce je da ovo ide...
  • 0

#349 Hari

Hari
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1921 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 13 March 2010 - 12:17 AM

Pa prevrnuo se i nastavio voznju. Kad se odsece krov bice lep kabriolet. :mrgreen:
  • 0

#350 milan58

milan58
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts

Postavljeno 16 March 2010 - 10:37 PM

U danasnjem Blicu procitah vest; povredjen nas poznati olimpijac Mikos Rnjakovic! Mikosa za vreme treninga na Obrenovackom putu udario auto sa ledja i odbacio u jarak.Od povreda ima naprsnuca kljucne kosti i rebra.
Ovo je jos jedan u nizu nezgoda na tom zloglasnom drumu.Automobilsti ne vide biciklistu, mozda zato sto je put ravan a biciklista obucen u garderobu slicne boje okolilisu? Mozda bi trebalo da se svi odreknemo lepih dresova i obucemo u one fluoroscentne prsluke? I da li ce i to biti dovoljno u zemlji u kojoj se registruje auto na tehnickom pregledu za dodatnih 1000din. bez tog pregleda?
  • 0

#351 skylimit

skylimit
  • Members
  • PipPipPip
  • 122 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 17 March 2010 - 12:36 AM

Automobilsti ne vide biciklistu, mozda zato sto je put ravan a biciklista obucen u garderobu slicne boje okolilisu?

A mozda zato sto voze prebrzo da bi ugledali biciklistu, plus razgovaraju preko mobilnog i vecinom ne mare za slabije ucesnike saobracaja.
  • 0
-

#352 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 17 March 2010 - 12:53 AM

Automobilsti ne vide biciklistu, mozda zato sto je put ravan a biciklista obucen u garderobu slicne boje okolilisu?

A mozda zato sto voze prebrzo da bi ugledali biciklistu, plus razgovaraju preko mobilnog i vecinom ne mare za slabije ucesnike saobracaja.

Još i kad je neosvetljen, a ono mrak...
  • 0

#353 dachaa

dachaa
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 534 posts

Postavljeno 17 March 2010 - 06:50 AM

plus razgovaraju preko mobilnog

Kad voze i pricaju funkcija opažanja im se isključuje, onda nas lepo pokupe pa dok ležimo u jarku u mozgu im se još ispisuje "loading.....please wait....titiri, titiri, titiri" dok shvate šta su uradili.
Ma da se i prelijemo fluoroscentnom farbom, neće nas videti.
I kad ih uče u auto školama, desi se da ih instruktori uopšte ne uče da se odmaknu od nas već ih puste da savijaju retrovizore o naš korman :evil: :evil: :evil:
  • 0
'Pain is temporary... quitting lasts forever'

#354 biber021

biber021
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 214 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 22 March 2010 - 04:48 PM

Debili, debili i debili! n:anim_08

http://www.blic.rs/V... ... -saobracaj

+ debil koji se zove saobraćajnim inženjerom, a nije se udostojio da pročita zakon o saobraćaju. n2:war_sniper n2:swoon
  • 0
Kod bicikla su bitne dve stvari: da ima dva točka i da ima kočnicu. Ustvari ovo drugo i nije tako bitno.
------------
Biciklom na posao

#355 nblexel

nblexel
  • Members
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 22 March 2010 - 05:15 PM

čoveče, izgleda da ni na trenutak ne možemo da zaboravimo na to, da živimo u državi u kojoj se svi koji koriste bicikl za putovanje po gradu - do škole, na posao itd. - (a i šire :mrgreen: ) smatraju debilima, i nas krive za "usporavanje saobraćaja" a ne one budale sa džipovima i sa svakakvim skupim automobilima koji jurcaju ulicama, i parkiraju gde im sine, i krše zakon i ugrožavaj ostale na svaki mogući način... :evil:
Žalosno je koliko je poremećen način razmišljanja nekih ljudi, užas... :roll:
Dobro, na neki način je u pravu taj (retardirani) inženjer, ALI zašto se onda ne postara da biciklisi dobiju svoju stazu, gde neće nikome smetati?! ...to mu još nije dospelo do mozga, ovaj, do onoga što ima u glavi, budala #-o
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#356 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 22 March 2010 - 05:23 PM

Diskusiju o zabrani kretanja biciklista kroz centar Krusevca nastavite ovde
  • 0

#357 zeggerr

zeggerr
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 486 posts

Postavljeno 22 March 2010 - 05:30 PM

ja licno bih voleo da postoje staze kao po normalnim zapadnoevropsim zemljama, gde su bukvalno svi gradovi medjusobno povezani tako da bicilista ne mora da vozi kroz saobracaj niti da se na nazovi stazama sudara sa peshacima, shetachima, i onima koji shetaju decu ili pse. ubedjen sam da vecina ljudi sa ovog foruma bi bila rada da vozi po stazi gde ne bi imali kontakta sa drugim ucesnicima saobracaja.
ako nastave sa ovakvim glupostima, jos malo bicemo najocrnjenija kategorija ucesnika u saobracaju......
  • 0
vredniji je gram iskustva od tone teorije....

#358 munja100

munja100
  • Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 28 March 2010 - 05:10 PM

Evo moja situacija.

Postavljena slika

Nailazim na raskrsnicu u centru Grocke, smer SD-BG. Iz daljine vidim crveno, al se polagano pali zuto i u mom smeru nema automobila na semaforu, pa dodajem "gas". S druge strane semafora, auto A stajao na crvenom i sada krece, a neka budala (koja je nailazila na zuto kao i ja, samo u smeru BG-SD) krece da ga obilazi nasred raskrsnice, na punu liniju naravno (auto B). E za to nisam bio spreman, pa nisam mogao ni da odreagujem pravovremeno. U svakom slucaju, prolaze naporedo dva automobila pored mene, ulica uska, a sa desne strane mi je trotoar. Vidim u delicu da ce auto proci pored mene, jedino ce da me zakaci retrovizorom. U magnovenju razmisljam da li da nateram bajs na trotoar i izlomim se (pod uglom od 20 stepeni), ili da se izvijem u sedistu. Uradim ipak ovo drugo, i na neku foru prodjem pored njega. I dalje mi nije jasno kako.

Inace, vozim kao da vozim auto, sto se tice propisa. Jedino se drzim desne linije i kad vidim da je neko budala, zaboravim na propise i samo zakocim/skrenem u jarak/ stagod. Jaci su, jebiga. Horor situacija je toliko bilo, da stvarno ne znam kako sam preziveo prvih hiljadu kilometara na magistrali. Sad imam celicne zivce i dobre reflekse, pa me nije tako lako ubiti :) Zapravo, na magistrali imam 100% koncentraciju, a po nekim sporednim putevima mi se desi da odlutam ponekad. Tako da ispada da sam ja najsigurniji kad vozim Ibarskom :D

p.s. Biciklisticke staze su mi do zla boga dosadne. Najvise volim Avalski drum, i zbog konfiguracije i zato sto ima saobracaja taman toliko da ne bude dosadno (deonica od Avale do spajanja sa onom magistralom pred Mladenovac)
  • 0
1700 km u 2008, 2700 km u 2009, 5600 km u 2010, 4900 km u 2011.

300 km u 2012 & counting

Sa bajsom ili na njemu! :)

#359 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 28 March 2010 - 08:05 PM

Staze su dosadne kad ih zbog "velike" dužine izgustraš za solažu u deset vožnji. Da imaš staze između gradova, ihahaj...
  • 0

#360 Andreja1990

Andreja1990
  • Members
  • 9 posts

Postavljeno 14 April 2010 - 05:03 PM

@Munja100
To je svakodnevnica, nista cudno, imao sam slicnu situaciju juce na Kragujevackom. Tj. imao sam gomilu takvih situacija na tom putu :?
  • 0

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika