Mi i automobili
Postavljeno 06 January 2010 - 12:27 AM
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 06 January 2010 - 11:29 AM
The fly never wonders why I did it !!!
Postavljeno 06 January 2010 - 12:49 PM
Pozz
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 16 March 2010 - 10:37 PM
Ovo je jos jedan u nizu nezgoda na tom zloglasnom drumu.Automobilsti ne vide biciklistu, mozda zato sto je put ravan a biciklista obucen u garderobu slicne boje okolilisu? Mozda bi trebalo da se svi odreknemo lepih dresova i obucemo u one fluoroscentne prsluke? I da li ce i to biti dovoljno u zemlji u kojoj se registruje auto na tehnickom pregledu za dodatnih 1000din. bez tog pregleda?
Postavljeno 17 March 2010 - 12:36 AM
A mozda zato sto voze prebrzo da bi ugledali biciklistu, plus razgovaraju preko mobilnog i vecinom ne mare za slabije ucesnike saobracaja.Automobilsti ne vide biciklistu, mozda zato sto je put ravan a biciklista obucen u garderobu slicne boje okolilisu?
Postavljeno 17 March 2010 - 12:53 AM
A mozda zato sto voze prebrzo da bi ugledali biciklistu, plus razgovaraju preko mobilnog i vecinom ne mare za slabije ucesnike saobracaja.Automobilsti ne vide biciklistu, mozda zato sto je put ravan a biciklista obucen u garderobu slicne boje okolilisu?
Još i kad je neosvetljen, a ono mrak...
Postavljeno 17 March 2010 - 06:50 AM
plus razgovaraju preko mobilnog
Kad voze i pricaju funkcija opažanja im se isključuje, onda nas lepo pokupe pa dok ležimo u jarku u mozgu im se još ispisuje "loading.....please wait....titiri, titiri, titiri" dok shvate šta su uradili.
Ma da se i prelijemo fluoroscentnom farbom, neće nas videti.
I kad ih uče u auto školama, desi se da ih instruktori uopšte ne uče da se odmaknu od nas već ih puste da savijaju retrovizore o naš korman
Postavljeno 22 March 2010 - 04:48 PM
http://www.blic.rs/V... ... -saobracaj
+ debil koji se zove saobraćajnim inženjerom, a nije se udostojio da pročita zakon o saobraćaju.
------------
Biciklom na posao
Postavljeno 22 March 2010 - 05:15 PM
Žalosno je koliko je poremećen način razmišljanja nekih ljudi, užas...
Dobro, na neki način je u pravu taj (retardirani) inženjer, ALI zašto se onda ne postara da biciklisi dobiju svoju stazu, gde neće nikome smetati?! ...to mu još nije dospelo do mozga, ovaj, do onoga što ima u glavi, budala
Postavljeno 22 March 2010 - 05:23 PM
Postavljeno 22 March 2010 - 05:30 PM
ako nastave sa ovakvim glupostima, jos malo bicemo najocrnjenija kategorija ucesnika u saobracaju......
Postavljeno 28 March 2010 - 05:10 PM
Nailazim na raskrsnicu u centru Grocke, smer SD-BG. Iz daljine vidim crveno, al se polagano pali zuto i u mom smeru nema automobila na semaforu, pa dodajem "gas". S druge strane semafora, auto A stajao na crvenom i sada krece, a neka budala (koja je nailazila na zuto kao i ja, samo u smeru BG-SD) krece da ga obilazi nasred raskrsnice, na punu liniju naravno (auto . E za to nisam bio spreman, pa nisam mogao ni da odreagujem pravovremeno. U svakom slucaju, prolaze naporedo dva automobila pored mene, ulica uska, a sa desne strane mi je trotoar. Vidim u delicu da ce auto proci pored mene, jedino ce da me zakaci retrovizorom. U magnovenju razmisljam da li da nateram bajs na trotoar i izlomim se (pod uglom od 20 stepeni), ili da se izvijem u sedistu. Uradim ipak ovo drugo, i na neku foru prodjem pored njega. I dalje mi nije jasno kako.
Inace, vozim kao da vozim auto, sto se tice propisa. Jedino se drzim desne linije i kad vidim da je neko budala, zaboravim na propise i samo zakocim/skrenem u jarak/ stagod. Jaci su, jebiga. Horor situacija je toliko bilo, da stvarno ne znam kako sam preziveo prvih hiljadu kilometara na magistrali. Sad imam celicne zivce i dobre reflekse, pa me nije tako lako ubiti Zapravo, na magistrali imam 100% koncentraciju, a po nekim sporednim putevima mi se desi da odlutam ponekad. Tako da ispada da sam ja najsigurniji kad vozim Ibarskom
p.s. Biciklisticke staze su mi do zla boga dosadne. Najvise volim Avalski drum, i zbog konfiguracije i zato sto ima saobracaja taman toliko da ne bude dosadno (deonica od Avale do spajanja sa onom magistralom pred Mladenovac)
300 km u 2012 & counting
Sa bajsom ili na njemu!
Postavljeno 28 March 2010 - 08:05 PM
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika