Jump to content

Photo
* * * * * 2 votes

Mi i automobili

• Please log in to reply
2937 replies to this topic

#321 milan58

milan58
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts

Posted 07 December 2009 - 10:13 AM

Ja nisam za varijantu svadje sa automobilistima, ipak, i oni su napaceni ljudi sa svojim problemima. Neko bi dodao, a mi nismo!? Pored svega nam jos i prete kantama od 1 t. Smatram da bi biciklista trebalo da cutke predje preko svih problema i ne razmisljajuci o njima nastavi voznju. Ponekada, bezazleno uzvratiti udarac, napraviti jos jednu anegdotu na haos koji nas okruzuje.
  • 0

#322 gilgames

gilgames
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 805 posts
  • LocationNiš

Posted 07 December 2009 - 12:03 PM

Iskreno slazem se sa milanom58. Ko ima snage da preko svega predje i ciste glave nastavi da uziva u voznji stvarno je blagosloven. Uopste u zivotu, a ne samo na voznji.
  • 0

#323 milan58

milan58
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts

Posted 07 December 2009 - 04:10 PM

Heh, hvala! Odgovornost vozaca je losa, to ne opravdava neznanje nekog bicikliste o tome. Voznja bajsa je najbolja kada se oslobodi bilo kakve mrznje ili ostrascenosti, sa znanjem o uslovima saobracaja. Malo mi je naivno zaljenje na razne situacije u kojima biciklista jeste bio u pravu, ali je doziveo povredu itd.Da je vozio po principu svi su u prednosti , ne bi mu se dogodila povreda...
  • 0

#324 dachaa

dachaa
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 534 posts

Posted 07 December 2009 - 06:32 PM

Voznja bajsa je najbolja kada se oslobodi bilo kakve mrznje ili ostrascenosti, sa znanjem o uslovima saobracaja.

Tačno tako! Udri brigu na veselje, mani budale. Zimi uglavnom vozim po drumu, ali kad mi se nataloži mržnja prema automobilima, šleperima.., lepo vratim mtb gume pa pobegnem u šumu i milina! Tako se doziram...jedino nešto se mislim...žao mi kolega drumaša jer oni u lišće i blato slabo idu :) ali skidam im kapu na istrajnosti!
  • 0
'Pain is temporary... quitting lasts forever'

#325 xman

xman
  • Members
  • PipPipPip
  • 100 posts
  • LocationPozarevac

Posted 08 December 2009 - 08:35 PM

Sve u svemu, koliko čitam...bezbednost za nas je sve gora.
Više ne znam šta je tim divljacima u kolima...
Da li su ljubomorni...ili vozi u kolima snašu koja je bacila pogled na bajkera sa lepim nogama, pa on sad mora da nešto uradi da pokaze da je on pravi mužjak...ili su toliko nemarni da nas ni ne vide...ili...ma ne znam više. Nakon nekih vožnji mi se želudac okrene.
A ima i onih koji jedva čekaju da im nešto dobaciš pa da počnu da te gone s kolima ili ko zna kako da tu ugroze život.

Ljudi!Zamislite da ste vozac automobila a da se nikad niste zanimali za bicikle.Ne bi primecivali bicikliste uopste,ne bih ih shvatali ozbiljno.Covek koji vozi auto je 1.5 metra sirok a bicikla 30cm em sto ima svuda supljine.Ima vozaca idiota,i ja to kazem,ali vecina ljudi vas ne primecuju i ne shvataju vas kao ozbiljnog ucesnika u saobracaju.
Zato pazite na vas same,jer neko drugi nece da pazi na vas.
  • 0
Posted Image

#326 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4578 posts

Posted 08 December 2009 - 09:06 PM

Covek koji vozi auto je 1.5 metra sirok a bicikla 30cm

Volani bicikle se krece u rasponu 580 cm-a, pa nadalje...Sto ce reci, treba tu vise mesta. :wink:
  • 0

#327 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Posted 09 December 2009 - 09:58 AM

Proteklih mesec dana mal' da nisam izlazio iz automobila i često sam se sretao s biciklistima, kojih sam, jelte, vrlo svestan u vožnji. Naravoučenije: vrlo lako ispadaju iz vidnog polja. Čovek na biciklu koji nije obučen u vrišt-šljašt dres nego je odećom stopljen u pozadinu... pa prebaci se iz leve u desnu traku, zagledaj se malo u retrovizore, nećeš ga ni videti ako je baš na tom delu puta. A oni neosvetljeni noću, još kad su u CRNOM... vidiš ih na 15 m.
  • 0

#328 xman

xman
  • Members
  • PipPipPip
  • 100 posts
  • LocationPozarevac

Posted 09 December 2009 - 04:04 PM

Covek koji vozi auto je 1.5 metra sirok a bicikla 30cm

Volani bicikle se krece u rasponu 580 cm-a, pa nadalje...Sto ce reci, treba tu vise mesta. :wink:

Mislio sam figurativno.
  • 0
Posted Image

#329 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Posted 09 December 2009 - 04:37 PM

Ma zezam se. :) By the way, da se ipsravim , u pitanju su milimetri, a ne centimetri. #-o
  • 0

#330 MikeLe

MikeLe
  • Members
  • Pip
  • 28 posts

Posted 09 December 2009 - 11:13 PM

Hahahahha počeo sam da treniram boks u Čukaričkom, sad preko zime da se ne ulenjim, jer je hladno za bajs, a zimska oprema skupa ko đavo... u svakom slučaju jedva čekam da neko krene da mi se glupira dok budem vozio bajs na leto....
  • 0

#331 Sherif_Gile

Sherif_Gile
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 566 posts
  • LocationNiš

Posted 10 December 2009 - 06:44 AM

Hahahahha počeo sam da treniram boks u Čukaričkom, sad preko zime da se ne ulenjim, jer je hladno za bajs, a zimska oprema skupa ko đavo... u svakom slučaju jedva čekam da neko krene da mi se glupira dok budem vozio bajs na leto....

Nemoj da se praviš pametan da na ulici isprobavaš borilačke veštine, ima neka budala da te nareže ili da te opali pajserom za skidanje guma pre nego što mu objasniš da si ti utreniran i ozbiljan borac
  • 0
Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude

Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/

#332 foRce

foRce
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 312 posts
  • LocationBeograd

Posted 10 December 2009 - 02:17 PM

Ceo zivot treniram Aikido i ne preporucujem konflikte kada si na bicikli.Ako je moguće uvek izbegnite tucu......Zadesi se da je vise ljudi, dovoljno je da se sa par njih obracunavas, a onaj tamo ti iz obesti slomi bajk....a i kako da se kreces ako nosis drumske sprinterice :D :D
Naravno sala mala, moja preporuka je da se na bicikli samo uziva.......
  • 0
---------------------------------------------
SCOTT Afd Team Issue Jean Dela Tour
SCOTT SUB 10

#333 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Posted 10 December 2009 - 03:37 PM

a i kako da se kreces ako nosis drumske sprinterice :D :D

Koristiš neku veštinu koja ima mnogo flying kickova :mrgreen: Šala mala... fizika samo kao poslednje sredstvo. Ako ni zbog čega drugog, ono zato što je krivično bezbedno jedino da te, kako to jedan reče, taj ubije pa da oživiš i da ga tek onda skembaš.
  • 0

#334 zeljkov

zeljkov
  • Members
  • 1246 posts
  • LocationBanja Luka

Posted 04 January 2010 - 12:56 PM

...slučajno naletih na ovaj video:

... re=related

...znači,krajnji izraz ljudske gluposti...

Svemir i ljudska glupost nemaju kraja.

pozdrav...
  • 0

2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com

#335 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 04 January 2010 - 01:12 PM

po komentarima se vidi da se tu neko i poznaje! Vidim da će biti n2:5525
  • 0

#336 Gary_Fisher89

Gary_Fisher89
  • Members
  • 1215 posts
  • LocationPalace, Centar, Beograd

Posted 04 January 2010 - 03:14 PM

Pa za ove somine iz kola ne vredi ni zemlju kopati. Spaliti i baciti u WC solju. Dno dna, treba tuci dok ne propisa krv.

Izvinite na postu ali ne mogu vise glava mi je prsla od dijabola koje svakodnevno izbegavam i bahatost, bezobrazluk, samo sile... Od ove godine imam resenje i jedva cekam da me lik neki isece, da mu pridjem i pitam da li me je video i da sacekam uvek dobru-staru reakciju - otvara prozor je** mi mater (umesto samo da digne ruku, kaze izvini i ok). Sledece dobija par kuglica u grudi pa nek posle misli. kompresija se namesti oko 120-150 (razbija prozor dupli provereno)...Dosta bre sa budalama.Zivot rizikujem svaki dan 8 sati dnevno vozim i onda da me neka bahata budala drnda, kad vec moras sam da resis, treba resiti jednom za svagda.

Pozz i cuvajte se ;)
  • 0
http://www.youtube.c...cycleFanatic89#

"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."

Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...

#337 marra84

marra84
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 257 posts

Posted 04 January 2010 - 03:59 PM

gary moras da nosis kacigu sad,u suprotnom ti zaljenje nece nista pomoci...a sta ja da kazem vozim dh bajs do koshutnjaka po asfaltu sta sad treba da nosim fullface da mi ne bi pisali kaznu??boli me uvo...ali gary podrzavam sve bajkere... n:dwarf
  • 0
When I pull the wings off of the fly
The fly never wonders why I did it !!!

#338 Gary_Fisher89

Gary_Fisher89
  • Members
  • 1215 posts

Posted 04 January 2010 - 08:15 PM

Maro i ja podrzavam sve bajkere jer smo braca po strasti :D, ali neke gotivim vise neke manje i to je to.

Nema veze ovo sa zakonom, ovo ima veze sa svescu ljudi, mentalitetom i ljudskom gluposcu. A posto zakon ove netangira, onda mi moramo sami.

btw, Mislim da po poslednjim izmenama zakona kaciga nije obavezna, vec je kao neka preporuka...no, ja bar necu imati problema sigurno sa pandurima dok vozim bajs...
  • 0

"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."

#339 marra84

marra84
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 257 posts

Posted 05 January 2010 - 10:24 AM

ma cak i da oce da me zaustavi,samo proletim sta me zabole nemam tablicu na bajsu tako da opusteno...a ja kakva sam impulsivna ja bi se potukla sa nekim vozacem koji bi me ugrozio na bilo koji nacin,a vec jeste 2x zbog mobilnog dok je razgovarao... :wink:
  • 0
When I pull the wings off of the fly
The fly never wonders why I did it !!!

#340 Gary_Fisher89

Gary_Fisher89
  • Members
  • 1215 posts

Posted 05 January 2010 - 01:38 PM

Volim grube devojke, drago mi je ako si impulsivna zaista. Lepo je cuti da devojka tako reaguje na bajsu zbog toga. Kao sto rekoh, mora se sa stokom ostro jer drugacije ne moze, a zivot nekad zavisi od toga.
pozzz :D :wink:
  • 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users