Samo mi je cudno sto ti Falloute, kao neko ko zaista ima strast prema biciklima i uziva i da ih servisira i vozi, nisi misljenja da je kaciga za drum obavezan deo opreme iako ne znamo ni za jedan slucaj u kojem je neko nosio kacigu pa mu ona naskodila, a sa druge strane ima ih mnogo u kojima su biciklisti bez kacige u saobracajnim nezgodama tragicno zavrsili.
Ma on samo nije dovoljno jako pao, onda ce promeniti misljenje
ja sam letos imao gadan pad... vozio lagano sa kolegom oko 30km/h i pricamo, nov put, sveze asfaltiran, i odjednom samo crnilo nesto mi izbi korman iz ruke i najvise se jakog udarca i struganja glave o asfalt, ma nisam znao sta me snaslo...
Podigose me ljudi onako dezorjentisanog, i ja pitam sta se desilo misleci prvo da me je auto udario...
Kazu neobelezeni lezeci policajac obojica smo naleteli na njega samo sto se kolega zadrzao na bajsu a ja se unistio, jer ga u opste nisam video niti ocekivao.
Eto kaciga koju skoro 10 godina nosim se tog trenutka isplatila, jer posle onog udarca zaista ne znam sta bi bilo sa mnom.
I kad god bude neki pad ja se setim fallotovog saveta, ono pretur preko ramena rukom, kolut...probajte to sa 30km/h i sigurno lomite neku kost
Meni je ostao neki hematom na ruci koji se vec mesecima ne povlaci, nije bolno ali moracu ici kod hirurga da se to izvadi posto mi smeta.