Jump to content

Fotografije
* * * * * 2 glasovi

Mi i automobili

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
2937 odgovora na ovu temu

#221 gaja

gaja
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 905 posts

Postavljeno 19 June 2009 - 07:58 AM

Danas se vraćam sa Stražilova i neki idiot mi prođe na neki milimetar od kormana... vozi on nonšalantno desnom stranom, a levo od njega može da prođe još pola auta...
dam mu ja prst u nadi da će stati i da ga ugazim ko majmuna, ali ništa... da sam bio sam, vijao bih ga da mu nanesem štete (njemu ili autu, svejedno mi je) ali najo... auto je žuta astra pickup. nije čest auto - naćiću ga :twisted:

Mene stvarno iritiraju takvi idioti, kojima bukvalno ne radiš ništa, a ne mogu normalno da te obidju, nadju se još pametni i da ti sviraju. Ali da se s njima fizički obračunavaš nema svrhe, najbitnije je izvući živu glavu..
  • 0

#222 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 19 June 2009 - 12:22 PM

Ali da se s njima fizički obračunavaš nema svrhe, najbitnije je izvući živu glavu..

Slažem se, ali mi je već pun kufer takvih kretena. Kada budem nekoga polomio od batina, zapitaće se sledeći put kada bude "obilazio" bajk :|
  • 0

#223 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 19 June 2009 - 12:58 PM

Da ne bih kopirao ceo tekst i zagusivao stranicu na forumu, procitajte sa ovog linka. Veoma zanimljivo i poucno

http://www.e-novine....ak.php?id=27044

Kod nas je vecina vozaca ubedjena, da ako je na semaforu zeleno svetlo za skretanje, to i prakticno znaci da je za njih prolaz i da ne mogu naciniti prekrsaj. A zna se da nije tako, ako je pesak samo jednom nogom nagazio na zebru. Eto, tako i mene jedna budala pre neki dan da pokupi. Zeleno i za mene na pesackom, i za njega koji treba da skrene na raskrsnici. Krenem lepo bajsem da predjem, a i on, bez namere da koci. I ja sta cu, koci ako ti je zivot mio. :evil:
  • 0

#224 gaja

gaja
  • Members
  • 905 posts

Postavljeno 19 June 2009 - 01:06 PM

Ali da se s njima fizički obračunavaš nema svrhe, najbitnije je izvući živu glavu..

Slažem se, ali mi je već pun kufer takvih kretena. Kada budem nekoga polomio od batina, zapitaće se sledeći put kada bude "obilazio" bajk :|

Broj takvih kretena koje bi trebalo polomiti od batina je priličan. Ali, meni je nešto drugo palo na pamet - pošto se realno često susrećem sa kretenima koji krenu da pretiču iako im dolazim u susret ili ne mogu lepo da me obidju nego mi se zalepe na par milimetara - palo mi je na pamet da na zadnju viljušku ugradim auto-sprej i po mogućstvu sprovedem sajlu koja bi ga aktivirala. Kada se neki od ovakvih bisera nadje pametan - da mu po celoj dužini auta ostavim štraftu fluorescentno žuto ili roze da se na km vidi kreten :) :) :)
  • 0

#225 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 19 June 2009 - 07:41 PM

xexexe bravo =D>
  • 0

#226 Sherif_Gile

Sherif_Gile
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 566 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 19 June 2009 - 08:00 PM

Nije ti to pametno, ofarbaćeš i sebe
  • 0
Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude

Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/

#227 gaja

gaja
  • Members
  • 905 posts

Postavljeno 19 June 2009 - 09:12 PM

Pa sad.. ne bih se složio. Zato sam napisao na zadnja viljuška (tj. njen kraj) da gleda spolja. Ofarbao bih sebe (tj. levu nogu i šprintericu) jedino ako ideš mnogo sporije od mlaza spreja i ako zanemariš strujanje vazduha.. Na ovu ideju sam inače došao kad su neki kreteni prolazili pored mene, drali se i pokušali da me pljuju i gadjaju pikavcima i drugim otpacima, ali jednostavno strujanje vazduha nije dopustilo da bilo šta od toga stigne do mene :)
  • 0

#228 Sherif_Gile

Sherif_Gile
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 566 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 19 June 2009 - 10:04 PM

Nije problem ako ofarbaš nogu, problem je ako ofarbaš deo točka koji treba da koči ;)
  • 0
Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude

Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/

#229 bluboki

bluboki
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 438 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 03 July 2009 - 01:24 PM

Evo da se i ja pohvalim, a ujedno i da napisem prvi post :P
Vozam ti se ja po gradu (nasem Novom Sadu) prolazim pored Ekonomske skole, idem iz centra ka Spensu, ona mala ulicica (zovem je Zlatarska, pogodi zasto) i obilazi me neki kabriolet Mercedes SLK 500, unutra neki tatin sincic i plavusica, nebih ja tu nista radio da je on lepo prosao, vec se decko malo pravi vazan pa me obidje na udaljenosti od 10cm. Isparkirava se neki auto ispred i mora ovaj sa Meckom da stane, staje on, a nema mesta za mene da prodjem, stanem ja, ali se naslonim rukom na mecku, lik mi svirne, ja mu mahnem i nista nastavimo mi, ja telefoniram, a ovaj vozi ispred mene. Ne znam sta je hteo, ali bez ikakvog razloga je zakocio, ali ono bas zakocio, a meni ko na q prednja kocnica nije radila. Pokusao ja da zakocim gledam nema sanse da zakocim, i ja reko ajd probacu da se proguram desno od njega [-o<
Skontam ja nema tu mesta za njega, mene i parkirani auto, a nema sanse ni da zakocim. Sklonim nogu ja sa leve pedale, reko ako treba da ga lupim, da ne otkinem i sebi nogu. :mrgreen:
Kada sam ga opicio, lepo sam ga opicio. Udarim ga prvo u zadnji branik i tu pukne pedala, ali ostane osovina pedale manje vise netaknuta i onda skoro celom duzinom greb greb po autu :P
Kad sam uvatio sturu nestao sam.... :D

Steta meni, par stotina dinara, steta njemu, ne pitaj #-o
  • 0
Postavljena slika

#230 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 03 July 2009 - 02:05 PM

A kako to tebi 'baš tad' da ne radi prednja kočnica? [-X
Imao si sreće.
  • 0

#231 bluboki

bluboki
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 438 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 03 July 2009 - 02:08 PM

Zato sto je bio u pitanju disk, a iskrivio sam rotor (nije bio bas najkvalitetniji) pa dok u prodavnici nisu dobili nove kvalitetnije rotore sam vozio na tom :P
  • 0

#232 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts

Postavljeno 03 July 2009 - 02:36 PM

Ja se vala ne bih usudio... ili bih skinuo zadnji rotor i stavio napred.

Sećam se davnih dana, kad se na pijačaru obatalila zadnja kočnica, pa sam 2-3 meseca vozio tako 'hendikepiran' :D
  • 0

#233 bluboki

bluboki
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 438 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 03 July 2009 - 02:51 PM

Jedna stvar, napred je bio disk (sto bi neki rekli cede), a nazad je bila v
Pa i ovo ti je bio nesto slicno pijacaru, stim sto je ovo klasu jaci... METRO!!! :P
Bio je takva kinezara, ali sada je ulozeno malo u njega i sada je solidna masina, od starog ostao samo ram, ali vreme je da ide u penziju, zato ga sada menja Mirage :mrgreen:
  • 0
Postavljena slika

#234 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 03 July 2009 - 03:39 PM

nastavimo mi, ja telefoniram, a ovaj vozi ispred mene.

:shock: [-X [-X
  • 0

#235 bluboki

bluboki
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 438 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 03 July 2009 - 03:45 PM

nastavimo mi, ja telefoniram, a ovaj vozi ispred mene.

:shock: [-X [-X

Ma telefoniram, telefon u dzepu, slusalica u uvetu, na to sam mislio... Nego sam to napisao tako bzvze... :D
  • 0
Postavljena slika

#236 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 03 July 2009 - 04:00 PM

Paa, ni to nije preporucljivo, al ajde. :)
  • 0

#237 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts

Postavljeno 05 July 2009 - 07:52 PM

Čitam zakon...

Mopedi na bici stazi - OK =D>
Obilaženje autobusa u stanici - OK =D>
"SKLANJAJ MI SE" blicanje - OK :shock:

Bicikli noću moraju da imaju oba svetla. Kazna za neosvetljenost van naselja 6-20 soma.

Ne može da se vozi rame uz rame.

Ne sme da se prevozi pijana ili udrogirana osoba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Alkohol 0,3 :?

MORAJU da se koriste duga svetla noću, osim ako... ko vozi pod kratkim svetlima, 5 soma.
Kakav biser...

18 kaznenih poena, gube se posle 2 godine.

NE mogu da te tek tako pošalju na vanredni tehnički - to se obavlja posle popravki 'vitalnih sklopova' i sl stvari. :P Član 265 8)
Zato postoji kontrolni tehnički. Uzdamo se da neće znati razliku. Bonus - mora da ide i on :P

Ćorka 30-60 + 15 poena za nasilničku vožnju. Verovatno ne važi za vozila preko 2000 kubika... #-o

15-30 soma vožnja bez upaljenih kratkih ILI DUGIH svetala danju? =D> =D>

Itd... manje-više, preporučuje se da ne vozite auto :D
  • 0

#238 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 05 July 2009 - 07:55 PM

ovo za duga mi nije jasno
  • 0

#239 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts

Postavljeno 05 July 2009 - 08:49 PM

Možda sam pogrešno pročitao, ali i meni deluje DEBILNO. Jbt duga svetla izbijaju oči i danju, samo se ne primeti.
  • 0

#240 profa

profa
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts

Postavljeno 05 July 2009 - 09:31 PM

http://www.adventure... ... Itemid=299
  • 0

2 članova čita ovu temu

0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika