Evo da se i ja pohvalim, a ujedno i da napisem prvi post
Vozam ti se ja po gradu (nasem Novom Sadu) prolazim pored Ekonomske skole, idem iz centra ka Spensu, ona mala ulicica (zovem je Zlatarska, pogodi zasto) i obilazi me neki kabriolet Mercedes SLK 500, unutra neki tatin sincic i plavusica, nebih ja tu nista radio da je on lepo prosao, vec se decko malo pravi vazan pa me obidje na udaljenosti od 10cm. Isparkirava se neki auto ispred i mora ovaj sa Meckom da stane, staje on, a nema mesta za mene da prodjem, stanem ja, ali se naslonim rukom na mecku, lik mi svirne, ja mu mahnem i nista nastavimo mi, ja telefoniram, a ovaj vozi ispred mene. Ne znam sta je hteo, ali bez ikakvog razloga je zakocio, ali ono bas zakocio, a meni ko na q prednja kocnica nije radila. Pokusao ja da zakocim gledam nema sanse da zakocim, i ja reko ajd probacu da se proguram desno od njega
Skontam ja nema tu mesta za njega, mene i parkirani auto, a nema sanse ni da zakocim. Sklonim nogu ja sa leve pedale, reko ako treba da ga lupim, da ne otkinem i sebi nogu.
Kada sam ga opicio, lepo sam ga opicio. Udarim ga prvo u zadnji branik i tu pukne pedala, ali ostane osovina pedale manje vise netaknuta i onda skoro celom duzinom greb greb po autu
Kad sam uvatio sturu nestao sam....
Steta meni, par stotina dinara, steta njemu, ne pitaj