Jump to content

Fotografije
* * * * * 2 glasovi

Mi i automobili

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
2937 odgovora na ovu temu

#201 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 17 June 2009 - 11:23 PM

Cikloture su više za opuštanje, priču i upoznavanje ge se cela grupa drži zajedno, dok za zajedničke trening ture treba birati ljude slične fizičke spreme, pa udri :D

btw, najbitnije je da vozite onaj tip bicikla koji vam najviše odgovara. I MTB i Drumaš vam mogu pružiti kako lagane vožnje za uživanje tako i one hard core "ako sad ne umrem neću nikada" treninge. Bilo kakva diskusija MTB vs Drumaš bi bila suvišna.
  • 0

#202 Gary_Fisher89

Gary_Fisher89
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1215 posts
  • LocationPalace, Centar, Beograd

Postavljeno 17 June 2009 - 11:34 PM

@ Gary

Dali si ikada u zivotu vozijo drumasa. Covece MTB i ROAD bicikla su dva razlicita sveta. Probaj neko lokalno brdo koje bez problema vozis sa tvojim bajkom da ga izvozas sa road bajkom. I po mogucnosti da bude 42 sajbna napred i 26maks pozadi. Ima da povratis dzigerice kada dodjes na vrh brda(planine). To ti kazem iz licnog iskustva.

St ati pricas bre ? Covek kome glumis advokata prvi prica o razlici drumas i MTB. On je zapoceo tu pricu, a svoje komplekse i mrznju prema meni idi kanalisi na drugi nacin.
  • 0
http://www.youtube.c...cycleFanatic89#

"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."

Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...

#203 Gary_Fisher89

Gary_Fisher89
  • Members
  • 1215 posts

Postavljeno 17 June 2009 - 11:35 PM

Sta bre da povratim, pa necu na brdo u maks prenosu. Jao ajde te decije rasprave idi pricaj za laku noc nekome
  • 0

"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."

#204 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4578 posts

Postavljeno 17 June 2009 - 11:42 PM

Bicikl je do dana danasnjeg toliko usavrsen, a opet, izmislice nesto jos perfektnije....Samo, nisu resili jedan mali problem. Kako da ona ide sama, a da mi prosto sedimo i uzivamo? Sto ce reci, MTB ili drumska, prosuces creva i na jednoj i na drugoj, ako nisi spreman da vrtis...i da vrtis. n:bicycle
  • 0

#205 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 17 June 2009 - 11:43 PM

stole ono što ti tražiš se zove motocikl :mrgreen: :wink:
  • 0

#206 arioth

arioth
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationMagnitogorsk

Postavljeno 17 June 2009 - 11:45 PM

@G.F.

Jao ne mogu da verujem. Mali nemoj da budes toliko pun negativne energije. Sta se desava sa tobom, covek ne sme da udje u diskusiju i da prenese svoje iskustvo jer odma skaces i mislis da je neko ljut na tebe i mrzi te. Za mene si kao i svaki drugi ucesnik na forumu i tako te tretiram. Daj malo smiri zivce i budi kulturan. Ne mora zbog mene, vec zbog drugih
  • 0
Before you ask stupid questions, ask GOOGLE first

#207 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 17 June 2009 - 11:46 PM

stole ono što ti tražiš se zove motocikl :mrgreen: :wink:

Damn it! #-o :mrgreen: :mrgreen:
  • 0

#208 Gary_Fisher89

Gary_Fisher89
  • Members
  • 1215 posts

Postavljeno 17 June 2009 - 11:51 PM

@G.F.

Jao ne mogu da verujem. Mali nemoj da budes toliko pun negativne energije. Sta se desava sa tobom, covek ne sme da udje u diskusiju i da prenese svoje iskustvo jer odma skaces i mislis da je neko ljut na tebe i mrzi te. Za mene si kao i svaki drugi ucesnik na forumu i tako te tretiram. Daj malo smiri zivce i budi kulturan. Ne mora zbog mene, vec zbog drugih

Ti nisi pricao o svom iskustvu nego si pricao kako bi meni bilo. Empatija, ako ne znas sta je, sad znas.
Nisam ja negativan i ne pravi ludaka od mene, jer svako ko prati forum zna, da si tezak smaras tj. da mene mracis, tako da sa tobom nemam sta da diskutujem.

Tvoj klijent je prvi pomesao babe i zabe, onda je poceo da prosipa kako je najjaci od svih po svemu i vrhunac kad je pisao o grupnoj voznji i pravilima. Ja sam na sredini i kraju mog posta rekao/pitao NJEGA sve, a TI se mesas po ko zna koji put. Znas mi ovde u Bg takvima kazemo :"Skini mi se s'ku**a"
  • 0

#209 arioth

arioth
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationMagnitogorsk

Postavljeno 17 June 2009 - 11:56 PM

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
  • 0
Before you ask stupid questions, ask GOOGLE first

#210 Gary_Fisher89

Gary_Fisher89
  • Members
  • 1215 posts

Postavljeno 17 June 2009 - 11:57 PM

Jace...
  • 0

#211 gaja

gaja
  • Members
  • 905 posts

Postavljeno 18 June 2009 - 12:29 AM

Zaboravite Kosmaj, raskopano od Ralje do Djurinaca :cry: Danas sam isao do Ere i dan je bio izuzetno tezak. Prosek jedva 27kmh.

Pa šta fali prilazu Kosmaju preko Barajeva, Beljine, Slatine, Dučine, Rogače?
  • 0

#212 Hari

Hari
  • Members
  • 1921 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 18 June 2009 - 01:11 AM

Pravo da ti kazem nista, cak mi se vise svidja taj put, ali kad idem tom marsutom gledam izbeci Ibarsku pa idem preko Sremcice. Nekako uslo u krv da idem na Kosmaj Avalskim do Mladenovca i sa te strane na Kosmaj, a povratak preko Sopota pa opet Avalski. Navika je cudo :D
  • 0

#213 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 18 June 2009 - 08:58 AM

Samo, nisu resili jedan mali problem. Kako da ona ide sama, a da mi prosto sedimo i uzivamo?

Pre desetinu dana, na pola puta ka p.m. srećem čiču, vodi konjče upregnuto u kola i naravno, kreće priča... A momak, voziš malo, a lepo, lepo, blabla... iz Beograda, a? Uuu! Aha, nisi vozio odande, aha... ( :lol: ) E dobro ti biciklo, baš oće da vuče uzbrdo. Pa, rek'o, eto :mrgreen: =D>
  • 0

#214 milan58

milan58
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts

Postavljeno 18 June 2009 - 09:16 AM

"Vidim pominjes kola ? Ako vec imas toliko godina i toliko si vozio i vozio, jer ti i dalje frka ? JEl ti mozes da razumes kad vozis kao treba kao biciklista ima da te postuju ko motor, a kad je grupa od 5-10 ne smeju nista."
O cemu mi ovde pricamo? da nas postuju ko motor? pa ni njih niko ne zarezuje! Nisam ni u kakvoj frci od budala u kolima, obicno im zalepim slajmaricu u soferku dok prozuje jedno 80km/h na 50cm od mene.Pisao sam i ranije o tim nesretnim vozacima auta sto ne vide bicikliste, motorcikliste, nekada ni ceo auto, nema se vremene za mahanje rukama.
Posto nema pratnje autom na toj eventualnoj voznji do Kosmaja, trebalo bi ici u grupama od 4vozaca, sa razmakom izmedju dve grupe oko 50m. Unutar grupe vozi se u koloni na oko 1m od bankine (nikako palarerno), i to na smenu, svaki vozac ide na celo grupe jedno vreme, zatim ide na rep.Oni slabiji i ne moraju na celo vec sede u zavetrini, zato se i drzi malo rastojanje u koloni. U slucaju bocnog vetra se ide opet u koloni zbog pravila saobracaja.
Obzirom da je voznja rekreativna i ne mora sve bas da bude tako, moze svako prakticno da ide solo na nekoliko metara rastojanja, ali opet da se ne zauzme prevelik prostor zbog automobila koji obilaze i onih fantoma sto idu u makazicama direkt na biciklistu .
Sto se tice mtb vs road na asfaltu, i dan danas ima ljudi koji smatraju da su tristac i fica najbolji automobili na svetu :D
  • 0

#215 Sherif_Gile

Sherif_Gile
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 566 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 18 June 2009 - 02:55 PM

Sto se tice mtb vs road na asfaltu, i dan danas ima ljudi koji smatraju da su tristac i fica najbolji automobili na svetu :D

MTB je bolji za naš asfalt, još par godina ovakvog održavanja puteva doćićemo do toga da za vožnju po asfaltu bude potreban i zadnji amortizer :)
  • 0
Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude

Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/

#216 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 18 June 2009 - 03:40 PM

Danas se vraćam sa Stražilova i neki idiot mi prođe na neki milimetar od kormana... vozi on nonšalantno desnom stranom, a levo od njega može da prođe još pola auta...
dam mu ja prst u nadi da će stati i da ga ugazim ko majmuna, ali ništa... da sam bio sam, vijao bih ga da mu nanesem štete (njemu ili autu, svejedno mi je) ali najo... auto je žuta astra pickup. nije čest auto - naćiću ga :twisted:
  • 0

#217 Vigi

Vigi
  • Members
  • PipPip
  • 37 posts
  • LocationBeograd - Vozdovac

Postavljeno 18 June 2009 - 04:29 PM

MTB je bolji za naš asfalt, još par godina ovakvog održavanja puteva doćićemo do toga da za vožnju po asfaltu bude potreban i zadnji amortizer :)

pa da... i ja bas sad gledam ako zamenim za slickove po nasem glavnom gradu ja stvarno ne znam kako cu stici samo kroz moju ulicu nizbrdo a da ne iskrivim felnu (vojvode stepe)... znaci odrzavanje puteva... horror... a tek ivicnjaci... :S:S:S:S
da dodam da je na novom beogradu i super kako je kod nas...
  • 0

#218 milan58

milan58
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts

Postavljeno 18 June 2009 - 07:53 PM

"Danas se vraćam sa Stražilova i neki idiot mi prođe na neki milimetar od kormana... vozi on nonšalantno desnom stranom, a levo od njega može da prođe još pola auta..." Ti su najgori sto dolaze sa ledja,kao taj sto ti je prosao na milimetar i meni onaj u bulevaru jna pre neki dan. Ono za mtb vs road; je stvar ukusa, neko ce da se zrtvuje za stalno kuburenje sa tockovima zbog brzine, mtb jeste jaci ali sporiji...
  • 0

#219 Webber92

Webber92
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 423 posts
  • LocationZajecar

Postavljeno 19 June 2009 - 12:10 AM

ma daj kad pogledam ovde u za .... radio taxi zaposljava klicne 18-19 godine koji nemaju svoj auto , pa divljaju ovde ...
  • 0
My world is not flat ,there are tousand ways to the botom , every way is a new EXPERIENCE,i choose DOWNHILL , what is you way ?
Postavljena slika
Postavljena slika

#220 Ryuuken

Ryuuken
  • Members
  • PipPip
  • 67 posts
  • LocationPodgorica

Postavljeno 19 June 2009 - 06:55 AM

Da ne bih kopirao ceo tekst i zagusivao stranicu na forumu, procitajte sa ovog linka. Veoma zanimljivo i poucno

http://www.e-novine....ak.php?id=27044
  • 0
pazi nije cak ni prava sargarepa nego aluminimunimum

3 članova čita ovu temu

0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika