Mi i automobili
Posted 17 June 2009 - 11:23 PM
btw, najbitnije je da vozite onaj tip bicikla koji vam najviše odgovara. I MTB i Drumaš vam mogu pružiti kako lagane vožnje za uživanje tako i one hard core "ako sad ne umrem neću nikada" treninge. Bilo kakva diskusija MTB vs Drumaš bi bila suvišna.
Posted 17 June 2009 - 11:34 PM
@ Gary
Dali si ikada u zivotu vozijo drumasa. Covece MTB i ROAD bicikla su dva razlicita sveta. Probaj neko lokalno brdo koje bez problema vozis sa tvojim bajkom da ga izvozas sa road bajkom. I po mogucnosti da bude 42 sajbna napred i 26maks pozadi. Ima da povratis dzigerice kada dodjes na vrh brda(planine). To ti kazem iz licnog iskustva.
St ati pricas bre ? Covek kome glumis advokata prvi prica o razlici drumas i MTB. On je zapoceo tu pricu, a svoje komplekse i mrznju prema meni idi kanalisi na drugi nacin.
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Posted 17 June 2009 - 11:35 PM
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Posted 17 June 2009 - 11:42 PM
Posted 17 June 2009 - 11:45 PM
Jao ne mogu da verujem. Mali nemoj da budes toliko pun negativne energije. Sta se desava sa tobom, covek ne sme da udje u diskusiju i da prenese svoje iskustvo jer odma skaces i mislis da je neko ljut na tebe i mrzi te. Za mene si kao i svaki drugi ucesnik na forumu i tako te tretiram. Daj malo smiri zivce i budi kulturan. Ne mora zbog mene, vec zbog drugih
Posted 17 June 2009 - 11:46 PM
stole ono što ti tražiš se zove motocikl
Damn it!
Posted 17 June 2009 - 11:51 PM
@G.F.
Jao ne mogu da verujem. Mali nemoj da budes toliko pun negativne energije. Sta se desava sa tobom, covek ne sme da udje u diskusiju i da prenese svoje iskustvo jer odma skaces i mislis da je neko ljut na tebe i mrzi te. Za mene si kao i svaki drugi ucesnik na forumu i tako te tretiram. Daj malo smiri zivce i budi kulturan. Ne mora zbog mene, vec zbog drugih
Ti nisi pricao o svom iskustvu nego si pricao kako bi meni bilo. Empatija, ako ne znas sta je, sad znas.
Nisam ja negativan i ne pravi ludaka od mene, jer svako ko prati forum zna, da si tezak smaras tj. da mene mracis, tako da sa tobom nemam sta da diskutujem.
Tvoj klijent je prvi pomesao babe i zabe, onda je poceo da prosipa kako je najjaci od svih po svemu i vrhunac kad je pisao o grupnoj voznji i pravilima. Ja sam na sredini i kraju mog posta rekao/pitao NJEGA sve, a TI se mesas po ko zna koji put. Znas mi ovde u Bg takvima kazemo :"Skini mi se s'ku**a"
Posted 17 June 2009 - 11:57 PM
Posted 18 June 2009 - 01:11 AM
Posted 18 June 2009 - 08:58 AM
Samo, nisu resili jedan mali problem. Kako da ona ide sama, a da mi prosto sedimo i uzivamo?
Pre desetinu dana, na pola puta ka p.m. srećem čiču, vodi konjče upregnuto u kola i naravno, kreće priča... A momak, voziš malo, a lepo, lepo, blabla... iz Beograda, a? Uuu! Aha, nisi vozio odande, aha... ( ) E dobro ti biciklo, baš oće da vuče uzbrdo. Pa, rek'o, eto =D>
Posted 18 June 2009 - 09:16 AM
O cemu mi ovde pricamo? da nas postuju ko motor? pa ni njih niko ne zarezuje! Nisam ni u kakvoj frci od budala u kolima, obicno im zalepim slajmaricu u soferku dok prozuje jedno 80km/h na 50cm od mene.Pisao sam i ranije o tim nesretnim vozacima auta sto ne vide bicikliste, motorcikliste, nekada ni ceo auto, nema se vremene za mahanje rukama.
Posto nema pratnje autom na toj eventualnoj voznji do Kosmaja, trebalo bi ici u grupama od 4vozaca, sa razmakom izmedju dve grupe oko 50m. Unutar grupe vozi se u koloni na oko 1m od bankine (nikako palarerno), i to na smenu, svaki vozac ide na celo grupe jedno vreme, zatim ide na rep.Oni slabiji i ne moraju na celo vec sede u zavetrini, zato se i drzi malo rastojanje u koloni. U slucaju bocnog vetra se ide opet u koloni zbog pravila saobracaja.
Obzirom da je voznja rekreativna i ne mora sve bas da bude tako, moze svako prakticno da ide solo na nekoliko metara rastojanja, ali opet da se ne zauzme prevelik prostor zbog automobila koji obilaze i onih fantoma sto idu u makazicama direkt na biciklistu .
Sto se tice mtb vs road na asfaltu, i dan danas ima ljudi koji smatraju da su tristac i fica najbolji automobili na svetu
Posted 18 June 2009 - 02:55 PM
MTB je bolji za naš asfalt, još par godina ovakvog održavanja puteva doćićemo do toga da za vožnju po asfaltu bude potreban i zadnji amortizerSto se tice mtb vs road na asfaltu, i dan danas ima ljudi koji smatraju da su tristac i fica najbolji automobili na svetu
Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/
Posted 18 June 2009 - 03:40 PM
dam mu ja prst u nadi da će stati i da ga ugazim ko majmuna, ali ništa... da sam bio sam, vijao bih ga da mu nanesem štete (njemu ili autu, svejedno mi je) ali najo... auto je žuta astra pickup. nije čest auto - naćiću ga
Posted 18 June 2009 - 04:29 PM
pa da... i ja bas sad gledam ako zamenim za slickove po nasem glavnom gradu ja stvarno ne znam kako cu stici samo kroz moju ulicu nizbrdo a da ne iskrivim felnu (vojvode stepe)... znaci odrzavanje puteva... horror... a tek ivicnjaci... :S:S:S:SMTB je bolji za naš asfalt, još par godina ovakvog održavanja puteva doćićemo do toga da za vožnju po asfaltu bude potreban i zadnji amortizerSto se tice mtb vs road na asfaltu, i dan danas ima ljudi koji smatraju da su tristac i fica najbolji automobili na svetu
da dodam da je na novom beogradu i super kako je kod nas...
Posted 18 June 2009 - 07:53 PM
Posted 19 June 2009 - 06:55 AM
http://www.e-novine....ak.php?id=27044
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users