Mi i automobili
Postavljeno 20 June 2018 - 11:39 PM
Не знам да ли је ситуација за ову тему али....
Малочас на вожњи налетим на интересантну ситуацију, камионска гума на сред пута (врела, тако да вероватно је спала, пукла или шта год камиону који ме је прошао 30ак секунди раније).
Наравно станем да то склоним да се неко не би закуцао у исту, јер на том делу пута нема расвете а кривина је у питању (а и да фоткам), бајс спустим у канал и гуму одвучем у исти. У том тренутку из супротног смера је прошао ауто, који се након неких 200м зауставио, окренуо и кренуо назад. За то време ја сам већ сео на бајс и наставио даље, после пар тренутака стиже ме поменути ауто и неко кроз прозор нешто добацује али не разумем шта. Приближим се и питам у чему је проблем када ме жена са сувозачевог места пита јесам ли добро, видели су ме ту поред пута па су помислили да сам пао или нешто слично. Када смо се разјаснили наставили су још 200-300м до проширења где су се окренули и наставили вожњу у првобитном смеру...
Мало је рећи да сам био затечен ситуацијом. Поента је да није све тако црно у овој нашој Србији и да још има нормалних људи (возача аутомобила).
Postavljeno 21 June 2018 - 02:57 PM
Не знам да ли је ситуација за ову тему али....
...
Мало је рећи да сам био затечен ситуацијом. Поента је да није све тако црно у овој нашој Србији и да још има нормалних људи (возача аутомобила).
bravo!
Svaka cast, i tebi sto si savestan na drumu, i njima sto brinu.
Voleo bih da procitam vise ovakvih postova
Postavljeno 21 June 2018 - 07:42 PM
Случај је заиста... несвакидашњи. Но, мени се неколико пута десило када сам пешачио да неко са колима (за)стане и понуди да ме повезе. Али, то на периферији, не у Страхињића Бана. А кад им кажем да не треба, да ја баш намерно шетам, настане она чудна пауза, јер се мисле да ли их зезам. Они жале мене и ја жалим њих.
Postavljeno 03 July 2018 - 01:05 PM
Postavljeno 23 July 2018 - 07:51 AM
Nesreća se desila još u januaru, ali se situacija na sreću razvila da akcije za pomoć još uvek traju. Do sada je održano možda i desetak kulturno-sportskih dešavanja gde je prikupljan novac.
Svaka čast na entuzijazmu ljudi koji pokušavaju da pomognu, ali šteta je napravljena.
I dalje dosta se često vozim automobilom na relacijama 50-70km, ali i po lokalu: koriste se mobilni telefoni, ne koriste se žmigavci, ne poštuju se ograničenja. A na nedavnoj vožnji biciklom - od 5 šlepera, 4 su me zaobišla. Ovaj jedan me je zgurnuo sa puta.
Opet, da se sve ne bi svelo samo na diskusije na forumu, možda pokrenuti neku akciju: zatrubiti kad vidiš da neko priča na mobitelu ili kad te obilazi, a ti već ideš dozvoljenom brzinom. Ili jednostavno blicati svakom automobilu koji ti ulazi u susret i očigledno je da ide preko dozvoljene brzine....
https://www.nasemest...ebna-joj-pomoc/
Postavljeno 03 December 2018 - 08:29 PM
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
Postavljeno 18 February 2019 - 08:35 PM
Postavljeno 18 February 2019 - 09:01 PM
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
https://youtube.com/@ionebike
Postavljeno 28 February 2019 - 12:02 PM
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
3 članova čita ovu temu