ne mogu nigde da nadjem odgovor... / devojke i licence
Postavljeno 09 February 2010 - 03:08 PM
Dakle, što se nekog tumačenja pravilnika tiče - HOBBY kategorija je ona u kojoj možeš da voziš i bez licenciranja i ostalih papirologija.
"Ostale kategorije – nelicencirani takmičari:
HOBY Sport (otvorena kategorija),
Fun (otvorena kategorija),
Youth Y15 (ispod 15 god.), Youth Y13 (ispod 13 god.)"
"Obaveza organizatora trka za MTB Ligu Srbije je da održi trku za sledeće kategorije:
- Elite muškraci / Elite žene
- U23
- Juniori / juniorke
- Mastersi
- Kadeti
- Ml. kadeti
- HobySport.
Organizator može da održi trku i u drugim kategorijama koje su propisane ovim Pravilnikom."
MTB do groba a i posle...
Postavljeno 09 February 2010 - 05:10 PM
Najbolje bi bilo da, ako imaš neki klub u blizini, se učlaniš i tražiš da ti izvade licencu. Mislim da će od ove godine na MTB-u biti 2 ženske kategorije: elite (starije) i mlađe devojke.
Možda čak i da ovu godinu provozaš sa hobistima dok ne vidiš kako ti ide i da li ti se to uopšte dopada. Za hobi kategoriju ti ne treba ni licenca niti klub.
Za medalje za žene u hobby kategoriji nisam siguran, pošto je ova država šovinistička, pa se to nikad ne zna...
Postavljeno 09 February 2010 - 05:11 PM
ko ti to rekao? otkud znaš kao prvo da li ona vozi drum ili mtb?Dele se...
Postavljeno 09 February 2010 - 05:58 PM
ne grešišja se nesto ne secam posebnih plasmana za devojke u Hobi kategorijma, ili gresim?
verovatno iz razloga sto ih retko kad bude 3 i vise, nazalost..
Postavljeno 09 February 2010 - 06:31 PM
Pa znam da je na caribridskom maratonu(mislim da je 2007- jedna devijcuca koja je dosla sa caletom valjda dobila i diplomu i medalju posto je jedina od zena bila koja je vozila taj mali maraton...100% sam siguran...A mislim da je dosla da izveze stazu bezveze onako bez kluba i licence
Postavljeno 09 February 2010 - 06:43 PM
Evo mislio sam na ovo,ali opet kazem Gamzzy mozda si i ti u pravu,ne mogu da tvrdim da sam ja u pravu...pozz
Postavljeno 09 February 2010 - 06:45 PM
Pa znam da je na caribridskom maratonu(mislim da je 2007- jedna devijcuca koja je dosla sa caletom valjda dobila i diplomu i medalju posto je jedina od zena bila koja je vozila taj mali maraton...100% sam siguran...A mislim da je dosla da izveze stazu bezveze onako bez kluba i licence
Za medalje za žene u hobby kategoriji nisam siguran, pošto je ova država šovinistička, pa se to nikad ne zna...
Od prošle godine se pojavila nekolicina mlađih devojaka, pa se nešto naslućuje da će možda od ove godine biti kategorija i za njih.
PS. Sve one su licencirane od ove godine.
Takođe, Caribrodski maraton je jedino biciklističko dešavanje u srbiji na kojem može medalju dobiti i hobby woman, sve i da je jedina (na postolju).
Postavljeno 09 February 2010 - 07:43 PM
kao što Miša reče i za mtb postoji i Open kup gde mogu svi da voze šta žele, a i za dunavski kontam da ne bi bio problem da startuješ i da budeš proglašena u ukupnom plasmanu žena.
Postavljeno 09 February 2010 - 08:26 PM
ufff hvala na konkretnom odgovoru =D>DA vozis mozes sigurno, da li ce biti medalja i bodovanja - nema garancija. Ali - imas i MTB Open cup gde je SVE dozvoljeno
inace u pitanju je MTB ali imam vec 27god pa mi se i ne ulazi u pricu oko licence bas
Postavljeno 09 February 2010 - 09:44 PM
Postavljeno 09 February 2010 - 09:57 PM
MTB do groba a i posle...
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika