2010 godina
Postavljeno 09 February 2010 - 08:36 PM
startnina je od 300 do 400din u zavisnosti od kategorije a dosta puta ima dve trke dnevno uz rucak koji placa organizator tako da je to pre svega jedno lepo druzenje.
Postavljeno 10 February 2010 - 02:32 PM
Trka Datum Grad Mesto prijave Start Ime vrha Km Zatv.vož.
1. 27.III Sr.Kamenica Tranzit put 15:00 Glavica 2.6 2 km
e ovo je prvo na tabeli...sad ako moze neko da mi objasni kakva je to zatvorena voznja na 2km? jel to ide na nekoliko krugova i koliko je to onda????
Postavljeno 10 February 2010 - 02:34 PM
nekom biciklističkom klubu koji ti odabereša kome se podnose papiri i lekarski za vadjenje licence? mislim,prva trka se blizi,valjalo bi se raspitati...
brdski hronometarTrka Datum Grad Mesto prijave Start Ime vrha Km Zatv.vož.
e ovo je prvo na tabeli...sad ako moze neko da mi objasni kakva je to zatvorena voznja na 2km? jel to ide na nekoliko krugova i koliko je to onda????
Postavljeno 10 February 2010 - 02:43 PM
...mislim da si zakasnio za ovu sezonu....tu trku sto spominjes je F.G. Open,tu mozes voziti bez licence a dunavski koji pocinje 28.02. sa ciklokrosom taj ne mozes bez licencea kome se podnose papiri i lekarski za vadjenje licence? mislim,prva trka se blizi,valjalo bi se raspitati...
Trka Datum Grad Mesto prijave Start Ime vrha Km Zatv.vož.
Postavljeno 10 February 2010 - 04:24 PM
ja mislim da nije... pitanje je samo da li je klub spreman da se cima oko prijava... znam da u slučaju da se pojavi neki novi takmičar nije bilo problema da isti dobije licencu i da se takmiči....mislim da si zakasnio za ovu sezonu....
Postavljeno 10 February 2010 - 05:26 PM
...zato kazem da je zakasnio jer Tibika nas je jurio da zavrsimo do 1-og februara sa papirima...ja mislim da nije... pitanje je samo da li je klub spreman da se cima oko prijava... znam da u slučaju da se pojavi neki novi takmičar nije bilo problema da isti dobije licencu i da se takmiči....mislim da si zakasnio za ovu sezonu....
Postavljeno 10 February 2010 - 09:19 PM
dobro,jebiga,kapiram da tek treba da se upoznam sa klubom koji ciljam pa onda da planiram o licenci...ma dobro,ima vremena za mene....
nego,jel zna neko listu nekih,sta znam moze i manjih,klubova da objavi ovde....? kad sam u bg-u ima blizu neki bauer,cini mi se...pise andricev venac,al nikad nisam provalio gde je...dakle? avala,cukaricki? zna neko?
Postavljeno 10 February 2010 - 09:29 PM
Postavljeno 12 February 2010 - 11:13 AM
za dunavski treba licenca dali klupska ili individualna svejedno samo da je vozac osiguran.
startnina je od 300 do 400din u zavisnosti od kategorije a dosta puta ima dve trke dnevno uz rucak koji placa organizator tako da je to pre svega jedno lepo druzenje.
Koja je procedura za dobijanje individualne licence?
Postavljeno 15 February 2010 - 01:29 PM
Kao da ne znaš koga treba to da pitaš... ovde na forumu ti to niko ne može reći za sigurnoda li neko zna da li ce sigurno biti trke na miseluku?
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika