"Energetska Bomba"
#22
Postavljeno 26 February 2010 - 07:15 PM
https://youtube.com/@ionebike
#23
Postavljeno 26 February 2010 - 07:40 PM
#25
Postavljeno 26 February 2010 - 08:01 PM
Od ovog tuki stoji gore nedelju dana
#26
Postavljeno 26 February 2010 - 08:18 PM
ja sam to sve doooobro usitnio a orahe i bademe samleo pa mi je masa ispala znatno gusca
Ne valja ti to, ovako je efektnije za oci.
#29
Postavljeno 27 February 2010 - 01:22 AM
@ione
Od ovog tuki stoji gore nedelju dana
to ne valja ako imas skup sorc...pogotovo ti,zamisli kako objasnjavas sponzoru zasto si ga pocepao na karakteristicnom mestu
#30
Postavljeno 27 February 2010 - 11:11 AM
Sve sam iseckao,nisam koristio blender.Samo... jedna kasika je malo\aja sam to sve doooobro usitnio a orahe i bademe samleo pa mi je masa ispala znatno gusca
Niko se ne zali,mada neki sklanjaju pogledOd ovog tuki stoji gore nedelju dana
https://youtube.com/@ionebike
#31
Postavljeno 27 February 2010 - 12:07 PM
#32
Postavljeno 13 March 2010 - 08:46 AM
Što se ukusa tiče: mnogo slatko i mnogo jako! I to kažem ja kome je 300g Milke kao dobro jutro... mislim da bih umro da pojedem 3 kašike Sve u svemu fin recept
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.
#34
Postavljeno 13 March 2010 - 12:43 PM
Lesnike sledeci put stavi u krpu pa ih izudaraj levom kurblom,sticnom,cekicem,...ja sam koristio kamen
https://youtube.com/@ionebike
#35
Postavljeno 16 March 2010 - 07:54 PM
ja sam to sve doooobro usitnio a orahe i bademe samleo pa mi je masa ispala znatno gusca
Pitanje za vas koji ste ovo baš usitnili (tipa "blender-sitno" ): da li vam se med spušta na dno tegle? Meni je sav ovaj "sitniš" isplivao na površinu, a med i krupniji komadi su dole. Sad mi je još lepše, kad pojedem gornju polovinu, samo ću da ubacim već samlevene sastojke koji su mi pretekli
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.
#38
Postavljeno 08 July 2010 - 11:51 AM
500ml vode, 500g C Šlaga, 200g mlevenog keksa, 200g Cipiripi krema
Priprema:
Umutiti 500g C Šlaga sa 500ml vode, pa podeliti na 3 dela. U prvi deo dodati mleveni keks i od te smese na tacni oblikovati podlogu. U drugi deo umešati Cipiripi i ovim kremom premazati podlogu. Tortu ukrasiti preostalim šlagom. Po želji umesto vode može mleko.
#40
Postavljeno 23 June 2013 - 07:05 PM
Limunada sa dekstrozom
Sastojci:
5-6 kašičica dekstroze (oko 35-40 g)
sok od pola većeg limuna ili manjeg celog limuna
1 g vanilinog šećera
četvrtina kašičice soli
0,5 l vode
Sve ovo sipajte u flašicu od 0.5 l i dobro promućkajte.
Limun – med izotonik
Sastojci:
4-5 kašičica bagremovog ili livadskog meda (oko 35-40 g)
sok od polovine većeg limuna ili manjeg celog limuna
četvrtina kašičice soli
0,5 l vode
Razmutite u većoj posudi i prelijte u flašicu kada se med otopi.
Voće – med – limun mix
Sastojci:
0,1 l bistrog voćnog soka bez konzervansa
3 kašičice meda
sok od polovine manjeg limuna
četvrtina kašičice soli
0,4 l vode
Razmutite u većoj posudi i prelijte u flašicu kada se med otopi.
"Napitke možete da koristite na svakom treningu koji traje duže od 45 minuta, a najbolje je posle treninga. Ukoliko u sklopu svog treninga trčite kraće od 40 minuta, možete da popijete čašu (do 2 dl) napitka u 20 minutu. Preostalu količinu soka popijte posle trčanja, tako što ćete da, čim završite sa treningom, popijete još jednu čašu a ostatak pola sata kasnije uz obrok. Preporučljivo je da prvi obrok posle trčanja bude u prvih sat vremena posle treninga!"
Izvor: trcanje.rs
Limunadu sa dekstrozom su isprobati na putu za Vukovar. Put je 75km ali ima dosta uzbrdica. Pravi test!
[/url]
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika