Nije njegov boxer bas u tom cvetu mladosti Tog boxera najbolje da Dulence posalje nazad proizvodjacu kao dobra reklama da je vila tolike godine izdrzala i jos radi, pa da je stave u muzej a njemu da posalju novog boxera bilo kojeg iz 2010. palete
Pomoc oko odabira FR/Dh vile
Started By
dusan271992
, Jan 26 2010 10:57 AM
43 odgovora na ovu temu
Postavljeno 30 January 2010 - 07:20 PM
a stvarno, šta ne radi u tom Totemu? jel neki ozbiljniji kvar?
Sve se moze srediti. Samo dali se hoce. Da je meni neko ponudijo Totem za 200e a kome ne radi Mission Control(jos ne znamo sta ne radi) ja bez da se mislim bi ga uzeo. Nov Mission Control je +-200e i za 400e imas Totema i cuje ti Mirko. Picis i rasturas
Before you ask stupid questions, ask GOOGLE first
Postavljeno 30 January 2010 - 07:58 PM
pa znam ja da bi uzeo,ali bi bio u istom problemu da si na mom mestu...trebas otplatiti ram,prodati svoj da bi imao para,za ram se niko ne javlja,a imas sa strane odvojeno 100 evra...a stvarno, šta ne radi u tom Totemu? jel neki ozbiljniji kvar?
Sve se moze srediti. Samo dali se hoce. Da je meni neko ponudijo Totem za 200e a kome ne radi Mission Control(jos ne znamo sta ne radi) ja bez da se mislim bi ga uzeo. Nov Mission Control je +-200e i za 400e imas Totema i cuje ti Mirko. Picis i rasturas
da je ram otplacen bez pogovora bi uzeo totema...ali kad bolje razmislim bolje je da se ne zalecem pa da mi oduzme ram,nego lepo da otplatim ja svoj UMF pa tek onda vila
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika