Ne bih se smejao... Esko trči sa bajsom i drži ga za sedlo! Svaka čast svima koji su na -5 vozili, a sada je na nama da se smejemo i ismevamo naše vozače ko kako vozi, trči itd... Mislim da nije u redu... Da li to bio Esko ili neki kadet svejedno je. Staza je bila više prilagođena MTB vozačima i tu nema priče!
Čekaj...
Meni nije cilj da bilo koga ismevam, niti sam to mislio, niti sam to napisao. Drago mi je da se biciklizam razvija i popularizuje u Srbiji, kako na profesionalnom tako i na rekreativnom niovu. Drugo, ovo je forum o biciklizmu, i svi smo tu zato što ga volimo, ne zato što moramo da budemo ovde. Znači, biciklizam je naša zajednička strast, interesovanje, hobi, zanimacija... nazovi to kako god hoćeš. I zaista mi je drago da ima i takmičenja i takmičara; i da ljudi voze i noću i danju, i leti i zimi, i drumom i šumom...
Da mi je smešno - smešno mi je. Da sam ja vozio tu trku, bio bih blatnjav od pete do kacige, verovatno bih se više valjao po blatu nego što bih bio na točkovima - pa i to bi bilo smešno, i meni samom a sigurno i drugima koji to gledaju. Pa na nekoj od trka je i Gamzi pao, zezali ga ljudi na forumu pa nikom ništa...
p.s. Razmišljam sad čemu uopšte ova prozivka, zašto se ja uopšte pravdam kad nisam uradio ništa loše? Dok nešto napišeš na netu, odmah se nađe neko kome kao da si "je*o ke*u" - takve reakcije... bezveze.
Edit:
Ja ne znam nikoga ovde lično - ali ako se dečko koji je trčao pored bajsa - Esko - uvredio, ja mu se zaista izvinjavam, nije mi bila namera da ga uvredim...