bdekins said
Marcus said
Bajkeri imaju broj koji upisuju ljudi na kontrolnim tačkama...
evo tek sada sam video kako je to rešeno pa da ima broj kakvo upisivanje 
Ovo za brojeve se odnosi na MTB maraton, je l' tako?
nblexel said
Voyager said
Vozite li možda oba maratona? Svakako bih išao prvo u terminu sa pešacima, samo malo ranije, da ne smetamo jedni drugima.
naravno da vozimo, barem ja sigurno
ma kakvi ranije, start sa pešacima i udri
ne znaš kakav je preteran osećaj divljački sjuruti nizbrdo kroz onu gužvu, naravno uz zvučne signale tipa: "paziiii" "čuvaaaaj" itd. 
A tiii si taaj što se stutnji onim vododerinama!

Ok, znači da na pešački ponesem MTB i Lala planinar knjižicu

Ne planiram se trkati i cilj mi je samo da izvozam koliko budem mogao.
Danas sam posle dugo vremena opet išao bajkom na Popovicu. Zadovoljan sam kako sam se popeo, samo mi ode snaga dok dođem gore, nejak sam još

A spuštao sam se onim strmim putem ka Dunavu...neko naselje na A. Strašan spust. Sreća pa nije bilo klizavo

Elem, nemam SPD pedale ni obuću, ali kontam da ne trebam pitati da li da kupujem pedale i obuću...znam odgovor!

Nikad ih nisam ni probao, pa nemam predstavu koliko je bolje pedalati u njima. Verujem da jeste osetno bolje. Ono što me zanima je da li je lako osloboditi, da ne kažem dismauntovati nogu sa pedale, recimo pri padu i da li se prigodne patike mogu koristiti i za normalan hod (ne sa namerom da igram fudbal u njima, već dok prelazim uspone i guram bajk)? Ovde na CB sam pročitao da se nekome patike čuju, da kuckaju, kad hoda. Noob pitanja

Nikako da zovem kolegu na kafu pa da ga udavim ovakvim pitanjima