Jump to content

Fotografije

MTB Fruskogorski Maraton 2010

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
496 odgovora na ovu temu

#401 markowe

markowe
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 416 posts

Postavljeno 17 May 2010 - 06:51 AM

spider89 said

gume su mi ok bile dobro isle i na uspon i na spust a hvala bogu imam disk kocnice pa nisam imao problema ni pri kocenju :D

U da, diskovi zakon. Ja sam ih uveo posle 2008. kad su bili slični uslovi. Tek da sam imao v-brake ne znam šta bi bilo.

I meni je na šajbnama provirio goli metal. Mislim da ne bih ponovo vozio u ovakvim uslovima. Nemam baš m€gućn€sti da menjam komplet šajbne, lanac i kasetu 3 puta godišnje...
  • 0
Move along now, nothing to see here...

#402 nblexel

nblexel
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 17 May 2010 - 07:15 AM

hehe, ja ne smem ni da pogledam na svoj bike :cry: ...već tokom maratona sam konstantovao da su mi se prednje kočnice istrošile (disk), a mislim da je i lancu n:smil42d2 a mislim da o sajle i bužire ne treba ni da pominjem, užas... ali nekako, nije mi žao što sam vozio, ovo je stvarno bio doživljaj koji ću pamtiti

RESPECT svima koji su vozili n2:Cm-smiley
[YouTube_EMBED2][/YouTube_EMBED2]

• 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#403 mixitron

mixitron
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5804 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 17 May 2010 - 07:30 AM

Sad kad su se svi naspavali - bravo ljudi; ovo je izgleda bila jedna od onih vožnji koje je lepše sećati se nego voziti 8)
  • 0

#404 markowe

markowe
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 416 posts

Postavljeno 17 May 2010 - 07:37 AM

mixitron said

Sad kad su se svi naspavali - bravo ljudi; ovo je izgleda bila jedna od onih vožnji koje je lepše sećati se nego voziti 8)

Da, a dok voziš samo ponavljaš "nikad više, nikad više!", a do sledeće godine ti ostaju samo pozitivna sećanja. Zato moram SADA ženi da kažem, "PODSETI me sledeći put da sam rekao nikad više!"
  • 0

#405 biber021

biber021
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 214 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 17 May 2010 - 07:43 AM

Sad kad razmislim, gledajući ceo ovaj vikend, za maraton je još bilo i najlepše vreme :mrgreen:
  • 0
Kod bicikla su bitne dve stvari: da ima dva točka i da ima kočnicu. Ustvari ovo drugo i nije tako bitno.
------------
Biciklom na posao

#406 staford

staford
  • Members
  • PipPipPip
  • 164 posts
  • LocationRUMSTERDAM

Postavljeno 17 May 2010 - 08:03 AM

Vreme je bilo super kako sam ja mislio da ce da bude
jedva cekam sledeci maraton a do tada pazljivo sabrati utiske
o ovom i sabrati greske koje sam napravio u ovom!!
prijavio sam se za srednji a jedva zavrsio mali.
  • 0
May the force be with you!

#407 bluboki

bluboki
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 438 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 17 May 2010 - 08:16 AM

evo i moj komentar za maraton.... Bio je ekstra :D
Bilo je stvarno super, samo mi nije jasno kako su toliki silni menjaci pocrkali, eno moj Deore idalje radi kao nov :D
  • 0
Posted Image

#408 markowe

markowe
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 416 posts

Postavljeno 17 May 2010 - 09:05 AM

bluboki said

evo i moj komentar za maraton.... Bio je ekstra :D
Bilo je stvarno super, samo mi nije jasno kako su toliki silni menjaci pocrkali, eno moj Deore idalje radi kao nov :D

Ma nisu silni menjači pocrkali, samo Gamzijev X0 :D. Tako ti je sa tim skupim delovima, bolje voziti „jeftino đubre”, ja ću za sledeći da skinem neki Qeng-Xiao menjač sa pijačnog Kineza, pa da vidimo!
  • 0

#409 spider89

spider89
  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Postavljeno 17 May 2010 - 09:08 AM

jesu video sam par "klinaca" koji su gurali bajseve :D
a i video sam 2jicu koji su se suderili jedan sedeo na sred staze i plakao :(

p.s. zato je moj bajs ceo nov i pod garancijom i uskoro ide na servis da se skroz rasklopi sredi i sklopi :D
  • 0
Postavljena slika

#410 stefan

stefan
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 711 posts
  • LocationSvilajnac

Postavljeno 17 May 2010 - 09:38 AM

Ja sam veci deo maratona vozio sam,posto mi je prvi put da vozim tamo malo sam i gresio,pa tako zamalo da odem na veliki,onda sam se vracao na srednji.Sve u svemu sledece godine nek bude isto ovako ja dolazim!!! n2:gitara [youtube_embed2][/youtube_embed2]
  • 0

#411 arxmilan

arxmilan
  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • LocationБеоград

Postavljeno 17 May 2010 - 10:09 AM

sreca pa me niko nije video, ali kad sam ja promasio stazu ne znam ni gde..omasio sam i otisao nizbrdo asfaltom do nekog skretanja za Sremsku Mitrovicu ?? Poludeo sam..nisam znao dal da plačem od muke ili da razbijem bajk...vrištao sam na sred ulixce!!! :) izgubio sam preko 20 Min dok sam se vratio nazad i preko 4 km, baš mi je otišlo energije dosta dok sam se popeo nazad a uspon 8 pos.. A da mi se desio neki defekt na bajsu pa tacno bi ga bacio negde !
A gubio sam se i po sumi..ali opet 10ti na velikom nije lose s obzirom da sam drugi put na Fruškoj i prvi put na tom maratonu :)
  • 0
FREEBIKER

#412 Orsi

Orsi
  • Members
  • 6 posts

Postavljeno 17 May 2010 - 10:18 AM

I mi smo dosli samo dvoje, ostali su odustali. :evil: A sad samo mogu da slusaju nasa iskustva i da se zale sto su ostali kod kuce. :D Meni je bilo dosta i mali, a kolega isao na sredji. Malo smo se smrznuli na startu, bilo je blata kolko hoces, i klizave staze, ali i nama je bilo super.
Sledece godine se vracamo sigurno. Ako bude malo toplije i suvo mozda i probam srednji.....
  • 0

#413 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3854 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 17 May 2010 - 10:20 AM

mi sretosmo hobi bajkere koji su i pre borisa dosli na asfaltni deo kod tornja. kako su to uspeli ne bih znao :D pretpostavljam ona bolja strana gubljenja na stazi :mrgreen: =D>
  • 0

#414 markowe

markowe
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 416 posts

Postavljeno 17 May 2010 - 10:36 AM

Ciklo said

mi sretosmo hobi bajkere koji su i pre borisa dosli na asfaltni deo kod tornja. kako su to uspeli ne bih znao :D pretpostavljam ona bolja strana gubljenja na stazi :mrgreen: =D>

Ha, kanda su izašli već kod Astala, što znači da su se dobrano namučili na prvom usponu ako ih je Boris već stigao (ili je on stvarno vozio kao sumanut, ni ovo drugo nije isključeno!). Ali to gubljenje je deo „čari” - naravno, u velikoj su prednosti oni koji celo leto provedu na tim stazama pa mogu da voze maraton zatvorenih očiju, ali eto, i ja dosta dobro poznajem rutu, pa sam se opet nešto odvojio desno negde iznad Jazka (na srednjem) i upao u neko blato, nigde tragova drugih vozača (a znam da nisam prvi :)), neko stablo na sred staze, jedva sam prebacio bajk. Srećom pa sam se odjednom obreo ponovo na pravoj stazi - po ovakvom vremenu ni poznavanje staze nije uvek dovoljno..!
  • 0

#415 Druid

Druid
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 668 posts
  • LocationSvilajnac

Postavljeno 17 May 2010 - 10:52 AM

Boris je vozio kao sumanut :D ma bilo svega i svacega, a pogle ovog cikla, ja svo vreme stojao pored tebe, bio tehnicka podrska Stefanu a nisam znao a si to ti :) odma da se urade dresovi Cb 8)
  • 0
Potpis

#416 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 17 May 2010 - 10:57 AM

Orsi said

Meni je bilo dosta i mali, a kolega isao na sredji.

Upoznao sam se sa tvojim kolegom, prijatan čovek, oduševila me njegova radost za celokupno dešavanje i želja da se okuša sledeće godine :D
Čak se raspitao za neko sledeće dešavanje, pa mu je moj drugar opisao trku na Stražilovu koja se dešava sledećeg meseca. :D

Orsi said

Sledece godine se vracamo sigurno. Ako bude malo toplije i suvo mozda i probam srednji.....

To mi je drago!
Fruška Gora je predivna kada je suvo i sunčano. Iskreno se nadam da će sledeće godine biti bolji uslovi i za organizatora i za takmičare.
Zahvaljujem se kako Vama, tako i svim ostalim učesnicima koji su došli iz daleka, a tu moram da napomenem za 2 ekipe iz Makedonije i Ales koji je došao čak iz Rijeke, tek nakon završene višeetapne trke u Italiji.

Čestitam, ne samo pobednicima, nego i svim učesnicima! =D>

Izveštaj: http://www.bss.rs/cm... ... &Itemid=10

takođe i ovde: http://www.b92.rs/sp... ... _id=431603

izašao je i članak u Sportskom Žurnalu i u Blicu (verovatno samo izdanje za Vojvodinu)
  • 0

#417 markoni6

markoni6
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 248 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 17 May 2010 - 11:05 AM

Šta drugo reći osim svaka čast svima koji su vozili!! =D> =D>
  • 0

#418 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3854 posts
  • Location-= BGD =-

Postavljeno 17 May 2010 - 01:45 PM

Druid said

ja svo vreme stojao pored tebe, bio tehnicka podrska Stefanu

gde? gore na KT posle tornja?
  • 0

#419 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3854 posts
  • Location-= BGD =-

Postavljeno 17 May 2010 - 02:42 PM

huu veliki maraton je bio skracen poprilicno.. na 57km. Za kilometar kraci je Srednji maraton u normalnim uslovima.
  • 0

#420 Druid

Druid
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 668 posts
  • LocationSvilajnac

Postavljeno 17 May 2010 - 02:52 PM

Ciklo said

Druid said

ja svo vreme stojao pored tebe, bio tehnicka podrska Stefanu

gde? gore na KT posle tornja?

Ma jok, na startu, ja bio pored tebe, ti si slikao svo vreme sa cini mi se samsung neki slider :) ako sam dobro uocuio neka verzija sa 3.2 mpx sa autofokusom :) ja sam onaj sto je duplo veci od tebe u belim trenerkama bio imam oziljak na levoj strani lica poveeeeeeci n2:757 n2:war_sniper
  • 0
Potpis

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika