Jump to content

Fotografije

MTB Fruskogorski Maraton 2010

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
496 odgovora na ovu temu

#381 stefan

stefan
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 711 posts
  • LocationSvilajnac

Postavljeno 16 May 2010 - 07:30 PM

malo slika (foto : Druid)

Attached Thumbnails

• DSC00640.JPG
  • DSC00643.JPG
  • DSC00653.JPG
  • DSC00647rrr.jpg
  • DSC00651rrr.jpg

• 0

#382 stefan

stefan
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 711 posts
  • LocationSvilajnac

Postavljeno 16 May 2010 - 07:32 PM

8)

Attached Thumbnails

• DSC00652rr.jpg
  • DSC00641.JPG

• 0

#383 Darkman

Darkman
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1333 posts
  • LocationBeograd, NBG

Postavljeno 16 May 2010 - 07:49 PM

Gamzzy, da li je ovo drugi menjač ove godine? (ili je onaj prošli stradao 2009.e?)

Svaka čast svima koji su se pojavili uopšte gore, nadam se da će biti još slika :)
  • 0
22km u 2012 :P Cilj: diploma :D Do kraja: diplomski...
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.

#384 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4578 posts

Postavljeno 16 May 2010 - 08:00 PM

Da, ocigledno mu nije sudjeno da vozi X.0 menjac. #-o Stefan je vezbao kaljanje u blatu, tako da mu ovo nije strano. n:anim_19 Druid u svojstvu logisticke podrske. =D>
  • 0

#385 Druid

Druid
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 668 posts
  • LocationSvilajnac

Postavljeno 16 May 2010 - 08:14 PM

stolegrom said

Druid u svojstvu logisticke podrske. =D>

ti si cetvrti po redu danas koji je to rekao :)

@Vanessa ti si lik dana za mene, onako promrzla posle 5 sati na vetru i kisi imala si snage da lupas po kombiju :) kako je to mocna scena ljudiiiiiiiiiiiii sto je ne usnimih :)
  • 0
Potpis

#386 Voja

Voja
  • Members
  • PipPip
  • 61 posts

Postavljeno 16 May 2010 - 08:41 PM

Dužno poštovanje za svih 145 ljudi i devojaka, pa i par one sitne dece koji su danas startovali.

Bilo je zaista hladno (bar meni, a možda sam i konačno omatoreo).
Posle 9 voženih maratona (težak, mučan, kukavički osećaj u duši) odlučio sam na samoj Popovici da se danas ne upuštam u zadovoljstvo najdražeg mi sporta.
Imah doduše satisfakciju i delimično iskupljenje u pomaganju dvema devojkama i dvojici mladića na Iriškom vencu (što je duvalo tamo mjkemuga), u dodavanju Bonžita, banana i ostalog južnog voća promrzlim i blatnjavim takmičarima.
Još jednom, iskren pozdrav svima koji su danas došli na maraton.

I da, savet organizatorima- mnogi su samo pretpostavljali da se Grgeteg neće voziti (za srednji i veliki ne znam- nemam to iskustvo)- ali to se verovatno znalo i ranije od jutros!

Siguran sam da bi došlo više ljudi da vozi, da se to znalo bar malo ranije.
  • 0

#387 sirenica

sirenica
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 438 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 16 May 2010 - 09:02 PM

Moje skromno mišljenje je da ne treba nikoga da grize savest zbog odustajanja, jer su uslovi zaista bili nehumani. Zbog toga, svaka čast i duboki naklon svima koji su vozili danas. Iako sam i ja jedna od onih koji su poslušali svoj "glas razuma" i odustali od vožnje, ipak sam maraton pratila čitavih 5 i po sati, svojim objektivom, pa sad oni koji nisu mogli da dođu imaju priliku da bar donekle dožive današnju atmosferu. Uživajte! n:bye

[youtube_embed2][/youtube_embed2]
  • 0

#388 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 16 May 2010 - 09:13 PM

Voja said

Pridružujem se. Meni apsolutno nije palo na pamet da je skraćenje uopšte moguće, a iskreno čestitam i divim se svima koji su jutros ipak doneli odluku da krenu na Popovicu. =D>

Dodatak: bravo za ekspres video! :D
  • 0
Homesick for a place you've never been...

#389 sirenica

sirenica
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 438 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 16 May 2010 - 09:19 PM

srdjoni said

Dodatak: bravo za espres video! :D

Pa, to je najmanje što sam mogla da učinim za sve ove ljude, zaslužili su zaista... =D>
  • 0

#390 antiR3ality

antiR3ality
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 418 posts

Postavljeno 16 May 2010 - 09:40 PM

=D> =D> =D>
Hvala za video, u pravi cas :)
  • 0
Sometimes you’re ahead, sometimes you’re behind. The race is long, and in the end, it’s only with yourself!

#391 Darkman

Darkman
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1333 posts
  • LocationBeograd, NBG

Postavljeno 16 May 2010 - 09:47 PM

Super video, hvala Sirenice :)
  • 0
22km u 2012 :P Cilj: diploma :D Do kraja: diplomski...
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.

#392 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3854 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 16 May 2010 - 09:49 PM

Bravo za video, ekspresno! =D>
  • 0

#393 sirenica

sirenica
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 438 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 16 May 2010 - 09:50 PM

Neću reći "molim, i drugi put" jer... drugi put (nadam se [-o< ) i ja ću da vozim!
  • 0

#394 Skeletor_Jovanovic

Skeletor_Jovanovic
  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 16 May 2010 - 10:07 PM

@stefan: meni upalo blato u oko, vise puta.. #-o
  • 0

#395 Hari

Hari
  • Members
  • 1921 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 16 May 2010 - 10:08 PM

http://www.cikloberz...hp?img=3902&t=n

http://www.cikloberz...hp?img=3906&t=n

http://www.cikloberz...hp?img=3896&t=n

http://www.cikloberz...hp?img=3895&t=n

http://www.cikloberz...hp?img=3914&t=n

Fruskogorski Maraton 2010
  • 0

#396 vladimir

vladimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 242 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 17 May 2010 - 05:22 AM

Dobro jutro svima :wink:
Sta reci bilo je extremno dobro.Nije bilo toliko strasno kao u najavama,zato sto je ipak deo staze stigao da se "prosusi".Blato je ucinio svoje kurble su ispolirane do boje aluminijuma (bile su crne) ali to je MTB.Vredelo je ,po meni ,pojaviti se na startu,mada potpuno razumem i ljude koji su odustali.
Evo fotke Sljivica i moje malenkosti sa staze.a svakom ko je krenuo sa starta RESPECT :wink:

Postavljena slika
  • 0

#397 gordan

gordan
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 517 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 17 May 2010 - 05:36 AM

markowe said

Nadam se da će Fanatikovci razmotriti mogućnost pomeranja Maratona recimo za jun negde, kad se može računati na bolje vreme.

pridružujem se ovom predlogu, pošto se evo već drugi put u poslednje tri godine maraton pretvara u mud-fest. inače, bolje je pomeriti za jul/avgust jer su za područje novog sada maj i jun, istorijski gledano, meseci sa najvećom količinom padavina.

Voja said

Posle 9 voženih maratona (težak, mučan, kukavički osećaj u duši) [...]

i meni posle šest... uz najvljenih max 8C i kišu, a znajući kakvo je blatište u šumi, i koje mi je vreme bilo potrebno da 2008. odvezem srednji maraton, odlučio sam da nedelju provedem u stanu.

Voja said

da. i da sam u nedelju ujutro pogledao weather2lažljivaumbrella na kome su tokom noći promenili podatke o tome kolike se padavine očekuju tokom prepodneva...

Iskrene čestitke svima koji su juče vozili maraton =D>
  • 0
--

#398 spider89

spider89
  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Postavljeno 17 May 2010 - 06:18 AM

maraton je bio super.
prvi put sam vozio neku trku da se meri vreme i odma sam krenuo sa malim maratonom. blata u nekom delu je bilo malo ali je jako klizelo al suma je vecinom bila malo prosusena i moglo se voziti bez problema.

e sad jos nesto. Vozas sa startnim brojem 310 nadam se da si na ciklo berzi pa ces videti :D javi mi se na pm. :P

p.s. zna li neko ko je bio fotograf u sumi kod dela od bukovca tj. kod onov izbombardovanog vojnog objekta kad smo usli u sumu pa nekih 300m u sumi? :D

poz svima do sledeceg susreta!
  • 0
Postavljena slika

#399 markowe

markowe
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 416 posts

Postavljeno 17 May 2010 - 06:32 AM

Nešto sumnjam da će biti volje da se pomeri maraton sa svog „tradicionalnog” termina, ali ako ni zbog čega drugog, organizator to može da gleda sa finansijskog aspekta. Nije svejedno da li će doći 100 ili 300 ljudi (iako startnine tu nisu jedini izvor finansija naravno).

Da, meni je malo falilo da odustanem, ali ovo mi je bio jubilarni peti maraton pa je na kraju (ne)razum prevladao. Na kraju mogu reći da je bilo dobro iskustvo, tehniku spuštanja po blatu sam dosta popravio npr! Video sam i da nije svejedno koje gume voziš! Ja nabacao 2.25 i malo ih izduvao, što je bilo strava za uspon - šio sam sve na prvom delu! - ali obilo mi se o glavu kasnije jer je mali razmak između gume i rama i onda se blato neviđeno skuplja. Ne samo da nisam mogao točak da okrećem u više navrata, nego su mi lanac i prednji menjač bili jedna lopta blata pa mi se stalno zaglavljivao lanac. Ne znam kako su to drugi izbegavali, al ja sam se neviđeno namučio, ma izgubio sam tako jedno 2 sata sigurno :D Dobro, ajde, pola sata!

Ne znam da li bi više ljudi došlo da su znali da se skraćuje maraton - možda bi neki i zbog tog odustali, kao, nema svrhe voziti kad je u skraćenoj varijanti. Mada na licu mesta nisam nikog čuo da se žali na tu odluku, mislim da je svima laknulo..!
  • 0
Move along now, nothing to see here...

#400 spider89

spider89
  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Postavljeno 17 May 2010 - 06:40 AM

ajoj ja sam isto imao blata na prednjem menjacu i na zadnjim zupcanicima :D napred sam vozio na 1 natrag na 1-2-3 na usponima :D i toliko se nakupilo blata da sam morao napred da prebacim u 2jku jer nisam mogao da vozim na 1 zavrtao mi nekako lanac :(
gume su mi ok bile dobro isle i na uspon i na spust a hvala bogu imam disk kocnice pa nisam imao problema ni pri kocenju :D
  • 0
Postavljena slika

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika