Nekidan mi stigle ovakve, sa providnim staklima. Za te pare super, nek traju par meseci, poručiću opet.
Naocare ??
Posted 10 July 2017 - 09:05 AM
Posted 10 July 2017 - 04:53 PM
Koristim ih ja vec 10ak dana. Sasvim dobre za te pare. Mene su kostale nepuno 15e.Pozdrav... Nosim naočare za vid. Dioptrija na oba oka -3.5. Vozim već godinama u dioptrijskim naočarima i sad razmišljam da kupim one sportske sa dioptrijskim umetkom. Bacio sam oko na Rockbros zbog cijene. Molio bih one koji koriste ovakve naočare i dioptrijski umetak da prenesu svoja iskustva. Naravno, može i za neke druge od drugog proizvođača. Sočiva nisam nikada nosio.
Skoro sam promijenio dioptriju pa su mi ostala stara stakla i njih sam iskoristio za onaj umetak. Samo poneseš da ti izrežu u nekoj radnji za naocare.
Jedino što mi smeta je kad koristim providna stakla, malo ružno izgleda onaj umetak.
Posted 11 July 2017 - 06:29 AM
+1 za RockBros sa dioptrijskim uloskom.
Koristim ih vec 4 godine konstantno ( vozim svaki dan osim kad su kisa ili sneg ) i nikakvih problema nisam imao. Ulozak stoji cvrsto i stabilno tako da nema problema sa ispadanjem ili klackanjem. Par puta su mi ispale naocare ali ulozak je ostajao cvrsto na ramu.
Mene je jedan par izasao 12$ a drugi sam uhvatio na nekoj RB promociji svega i svacega za 5$
Ljudi lete na mesec,na sta bi licilo da mi ne znamo srediti kocnicu od neke ponike
Posted 11 July 2017 - 06:43 AM
Koristim slicne (mada mislim da je to sve isto) vec nekoliko godina i nemam primedbi.Jedino povedi racuna o ulosku za dipotriju jer je ram dosta krt...Bitno je da nema distorzije onoga sto se vidi
Sto se zastite tice neuporedivo su bolje u odnosu na svakodnevne dioptrijske naocare.
Posted 11 July 2017 - 09:29 AM
A koliku dioptriju imate?
Razmisljao sam još i o varijanti da kupim neke jeftinije sportske sunčane naočare (sa većim staklima) pa da izvadim stakla i ugradim dioptrijska fotosenzitivna. E sad... Koliko će ta egzebicija da košta... Zakrivljenost rama, fotosenzitivna stakla...
Posted 11 July 2017 - 09:42 AM
Preskupo je to a lomljivo.Hvala vam na odgovoru. Dakle, iskustva su pozitivna. Godinama vozim u običnim naočarima, sunce mi ne smeta, ali zna da pravi problem vjetar, ali ne toliko koliko prašina. Sa biciklistickim naočarima bih dobio adekvatnu zaštitu od prašine. Clapton slažem se s tobom. I meni je to bilo smijesno kako izgleda sa providnim staklima, kada se vidi taj ulozak... Ali ne vozim noću, izuzev kada odem na brevet pa me uhvati mrak. Al dobro... To je rijetko...
A koliku dioptriju imate?
Razmisljao sam još i o varijanti da kupim neke jeftinije sportske sunčane naočare (sa većim staklima) pa da izvadim stakla i ugradim dioptrijska fotosenzitivna. E sad... Koliko će ta egzebicija da košta... Zakrivljenost rama, fotosenzitivna stakla...
Ja sam ih uzeo zbog sunca i vjetra. Koje olaksanje nakon godina mučenja na planinarenju i biciklu. Nikad nisam nosio sunčarice zbog dioptrije. Imao sam davno foto stakla ali mi se to nikad nije svidjalo pa sam prestao da ih stavljam.
Dioptrija mi je veća od tvoje tako da bez brige.
Posted 11 July 2017 - 08:41 PM
Mislim da Rockbros-a sebi neću kupovati, mnogo loše stoji brate... zamisli kakav je uživo kad je na manekenki ovakav
Posted 29 August 2017 - 04:07 PM
Preporučujem ih svima koji imaju problem s vidom, a ne žele da nose sočiva. Pod tim mislim i na naočare sa dioptrijskim dodatkom od drugih proizvođača (ako se nekom ne sviđa to što su ove kineske).
Ovaj sistem veoma dobro odrađuje posao. U subotu 227 km, cijeli dan sam ih nosio...
Same naočare izgledaju veoma kvalitetno. Takođe i onaj dodatak.
Posted 08 November 2017 - 09:47 AM
Evo da nakon mjesec dana korišćenja Rockbros naočara prenesem svoja iskustva. Dakle, ukratko... Trebao sam i ranije da ih nabavim...
Preporučujem ih svima koji imaju problem s vidom, a ne žele da nose sočiva. Pod tim mislim i na naočare sa dioptrijskim dodatkom od drugih proizvođača (ako se nekom ne sviđa to što su ove kineske).
Ovaj sistem veoma dobro odrađuje posao. U subotu 227 km, cijeli dan sam ih nosio...
Same naočare izgledaju veoma kvalitetno. Takođe i onaj dodatak.
Jel moze neka slika, da vidim kako to izgleda.
Zbog cilindara sam osudjen na tvrda sociva, a jednostavno ne mogu da se naviknem na njih, tako da bi mi ovo bilo odlicno resenje.
Posted 08 November 2017 - 02:19 PM
Odeš na aliekspres pa kucaj, tamo im je kuća
Treba da znaš da ti treba kartica koja podržava plaćanje preko neta
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users