neke muddyfox nisu trajale ni mesec dana tako da ne mogu više da eksperimentišem sa izmenljivim staklima.
Ovo su te:
http://www.muddyfox....sunglass-937493
Plastika je očajna i krta. Loše i izlivena, teško se ubacuju i vade stakla i ne leže baš najbolje. Neprijatne su na glavi, baš mi je nekako loš osećaj, stežu krckaju i čupaju kosu one gumice. Kod stakala nisam primetio neke distorzije ali je nekako "slika" kroz tamna stakla prilično lošija u odnosu na stare meridine koje sam isto platio a nebo i zemlja su i po udobnosti i ergonomiji. Ram jako lako puca i ako budeš menjao stakla to je vrlo brzo neminovnsot. Meni je pukao ram na dva mesta kod oba stakla. Sipao sam super lepak u ram i namestio trajno narandžasta stakla i koristim ih za oblačno vreme. Ali i to krcka samo čekam da se odvoji. Zeznuo sam se, trebao sam onaj elastičniji gel lepak mada pitanje dal bi i to trajalo. Uglavnom bačene pare. Ali ako ne menjaš stakla možda potraju
Stigle su, probao sam ih i malo ih nosio. Nisu sampion kvaliteta, to je sigurno. Ja sam osisan na jako kratko, pa mi gumice na krajevima drski ne smetaju, cak su mi jako udobne. Deo koji se oslanja na nos je tvrd, plastican, ali su naocare prilicno lagane, tako da ne pritiskaju.
Cak i bezbojna stakla imaju UV400 zastitu i blago su tonirana u gornjoj polovini sociva, najbolje se vidi kada te neko posmatra spreda i vidi svoj odraz u tvojim staklima.
Buduci da su poklon, sluzice perfektno bez menjanja stakala i cuvace se u tvrdoj futroli. Futrola koja dolazi sa njima je mozda i najbolji deo celog kompleta, donja stranica je tvrda i ima tri dzepica za sociva. Na snizenju u nekoj sportskoj radnji u Becu su kostale 12 evra.
Da u Husquarni uzmes jedne bezbojne i jedne tamne i imas dva para super peri-deri cvikera za slicne novce, tako da je to opcija koju preporucujem.