Jump to content

Fotografije

Naocare ??

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
628 odgovora na ovu temu

#181 opiate43

opiate43
  • Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • LocationValjevo

Postavljeno 28 March 2013 - 10:33 PM

Sta mislite o ovom modelu :

http://shop.jankovic...das_naocari/155

Vrede li ovoliko i da li postoji mogucnost da su kopija?
  • 0
Spiral out, keep going!

#182 djole1997

djole1997
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Postavljeno 29 March 2013 - 02:46 PM

Imas u planetu za te pare uvexovih raznih sa.
  • 0
Our needs are few,our wants are many.

#183 IgorN

IgorN
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5513 posts

Postavljeno 29 March 2013 - 03:18 PM

Imas u planetu za te pare uvexovih raznih sa.

Koliko znam Jankovic.doo je zvanicni zastupnik za ADIDAS naocare
a verujem da bas UVEX za njih radi taj program :)
  • 0

#184 opiate43

opiate43
  • Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • LocationValjevo

Postavljeno 29 March 2013 - 04:05 PM

Hvala u svakom slucaju al znam za PB ponudu jos prosle godine kada sam trazio zamenu za ove matore excalibur koje imam.

Coveku koji je radio sajt Planet bike-a treba dati orden za naprednu back opciju i uopste za izradu sajta :x :twisted:

Jurim samo modele sa polarizovanim staklima ali je na osnovu podataka izbor slab, uvex i shimano prakticno nemaju takve modele u ponudi planet bike-a.. ili nisu stavili sve podatke.

Ovako nesto bi mi odgovaralo, sto se tice dizajna, mozda malo manje ''besne'' ali ove boje + polarizovana stakla.

Postavljena slika
  • 0
Spiral out, keep going!

#185 pavaobg

pavaobg
  • Members
  • 1706 posts

Postavljeno 29 March 2013 - 05:22 PM

Ako pod poarizovanim misliš stakla koja menjaju stepen zatamnjenja u zavisnosti od količine svetla onda ih ima u Planetu i to svi Uvex modeli od 7000 i nešto dinara.

A da je sajt idiotski koncipiran, to se slažem. :D
  • 0

#186 zare

zare
  • Members
  • 4296 posts

Postavljeno 29 March 2013 - 06:42 PM

Stakla koja menjaju stepen zatamnjenosti su foto stakla.
Polarizovana su nesto drugo. Smanjuju odbljesak od jake svetlosti sto obicna stakla za sunce ne mogu tako da se dobija cistija slika, bolji kontrast...
  • 0
.

#187 opiate43

opiate43
  • Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • LocationValjevo

Postavljeno 29 March 2013 - 07:43 PM

E bas tako i s'obzirom da vec 8 godina koristim naocare sa polarizovanim staklima sad nema sanse da koristim model sa ''obicnim'' staklima.

Stvarno nemam pojma koji sve modeli imaju polarizovana stakla, kapiram da oni uvex/shimano nemaju.. mada deluju ok ovako.

Ako moze neka preporuka do 7,5k din..
  • 0
Spiral out, keep going!

#188 yaki

yaki
  • Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Postavljeno 29 March 2013 - 07:45 PM

Coveku koji je radio sajt Planet bike-a treba dati orden za naprednu back opciju i uopste za izradu sajta :x :twisted:

Svaki put, ali ama baš svaki put kad odem na njihov jebeni sajt pa se zeznem i kliknem back, što me automatski šutne u dupe i istera sa sajta. Ljudi moji, da li igde postoji firma koja iole drži do sebe a da ima tako kretenski dizajniran sajt. U svakoj osnovnoj školi naćiće nekoliko klinaca koji bi im bolje i logičnije napravili sajt od ovoga što sad imaju.

:twisted:
  • 0

#189 pavaobg

pavaobg
  • Members
  • 1706 posts

Postavljeno 29 March 2013 - 07:50 PM

Stakla koja menjaju stepen zatamnjenosti su foto stakla.
Polarizovana su nesto drugo. Smanjuju odbljesak od jake svetlosti sto obicna stakla za sunce ne mogu tako da se dobija cistija slika, bolji kontrast...

Znam, ali se ovde ti pojmovi često brkaju. Zato sam i napisao ako pod ....."
  • 0

#190 skylimit

skylimit
  • Members
  • PipPipPip
  • 122 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 29 March 2013 - 07:50 PM

Pre ovoga su imali odlican sajt, izgleda da ih je neko malo zezno.
  • 0
-

#191 MstrD_02

MstrD_02
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 409 posts

Postavljeno 05 April 2013 - 06:17 PM

Jel ima neko predstavu koje su ovo Oakley cvikeri? Ne mogu da ih nadjem na internetu, jedina oznaka koju imaju je OA3133 74-15-122, nista mi ne izbacuje kad kucam to..dobio sam ih na poklon, jedino znam da su oridji made in usa :mrgreen:

Attached Thumbnails

• SAM_4344.JPG

• 0

#192 zare

zare
  • Members
  • 4296 posts

Postavljeno 05 April 2013 - 06:57 PM

Pogledaj po kineskim sajtovima. Verovatno su im dali neko ime :mrgreen: :mrgreen: .
  • 0
.

#193 Rade_NS

Rade_NS
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 05 April 2013 - 07:08 PM

Hahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kinezi rules... :D Sledeci predsednik Amerike neki kinez, kopija Obame.. :D
  • 0
Vidimo se kad se vidimo, cujemo se kad se cujemo...

#194 MstrD_02

MstrD_02
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 409 posts

Postavljeno 05 April 2013 - 07:17 PM

Cek, cek, jel ovo postao predmet ismevanja ili sta..ja sam pitao koji je MODEL naocara, a ne GDE ili KAKO su naocare proizvedene, ne verujem da je iko bio samnom kad sam dosao do njih (ne kupio) pa da zna njihovo poreklo ili cenu..
  • 0

#195 himzo

himzo
  • Members
  • 1310 posts

Postavljeno 05 April 2013 - 07:45 PM

Ako ukucaš na http://images.google.com/ oakley m frame izaći će ti dosta modela koji liče na te tvoje. Ali koliko sam video sve slike su vodile na kineske sajtove.
  • 0
Pozdrav

#196 Rade_NS

Rade_NS
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 05 April 2013 - 08:20 PM

Cek, cek, jel ovo postao predmet ismevanja ili sta..ja sam pitao koji je MODEL naocara, a ne GDE ili KAKO su naocare proizvedene, ne verujem da je iko bio samnom kad sam dosao do njih (ne kupio) pa da zna njihovo poreklo ili cenu..

Ja se izvinjavam ako sam te necim uvredio, ali morao sam da se nadovezem na prethodni post, bilo je jace od mene... :mrgreen:
Nisam ja uopste komentarisao tvoje naocare, samo sam hvalio kineze... Ne znam da li postoji stvar koju oni nisu kopirali. :)
  • 0
Vidimo se kad se vidimo, cujemo se kad se cujemo...

#197 MstrD_02

MstrD_02
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 409 posts

Postavljeno 05 April 2013 - 08:29 PM

Ja se izvinjavam ako sam te necim uvredio, ali morao sam da se nadovezem na prethodni post, bilo je jace od mene... :mrgreen:
Nisam ja uopste komentarisao tvoje naocare, samo sam hvalio kineze... Ne znam da li postoji stvar koju oni nisu kopirali. :)

Ma taman posla, nema potrebe za izvinjenjem..ja sam malo preterao sa reakcijom, znao sam da naocare nisu autenticne, nego kad su ti kinezi u pitanju svima je vise preko glave.. :mrgreen: :)
  • 0

#198 rados

rados
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 338 posts

Postavljeno 09 May 2013 - 10:26 AM

Da li je neko koristio naocare i kakvi su utisci :

http://www.ciklonaut...rangeFrange.htm (oglas 653) ?
  • 0

#199 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 09 May 2013 - 10:38 PM

Ne znam za naocare, ali Crivit svakako nije Made in Germany. :P Recimo odeca se sije negde po Aziji (cini mi se Pakistan, Indonesia i sl), a prati ih dobar odnos cena-kvalitet. S druge strane, tesko da u Pakistanu prave naocare, tako da je sva verovatnoca Made in China. :)
  • 0

#200 Villain

Villain
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 455 posts
  • LocationSvuda tuda negde...

Postavljeno 09 June 2013 - 03:23 PM

Evo ga za pozeraj. Mada fino rešena ideja, šalu na stranu!
http://dx.com/p/crea... ... ame-164416
A čitam temu i više se vodi rasprava da li je Kinez ili ne, što je žalosno!
Kina je jeftina radna snaga, jel da? A evo priče mog drugara koji je radio na bazenima u usa. Otišli su u neki mol, njihovi ogromni tržni centri, da pokupe neke majice. Sve čuvene marke "USA" su bile made in China. Pa je počeo da prepada radnice, dal je to moguće on je jbte u Ameriki. Na šta mu lepo žena kaže. Sve se radi u kini, a kvalitet zavisi od resorsa koje im mi šaljemo i dobavljamo. Ta maica je odličnog kvaliteta, i ne bi bilo razlike u istoj da je rađena ovde...sem što bi firma amera morala da plati 1600 dolara za razliku od kineza kojeg plaća 15-150 dolara mesečno!
Inače se razmišljam oko ovih naočara, dobavlja ih lik iz beograda po jako fer i korektnoj ceni. Inače u military šopovima su pa više nego duplo skuplje...A isto su made in china, a švabska firma. Ali je kvalitet ekstremno dobar, na nivou top firmi za čije cene ne smeš da pitaš, a jer je ovo profesionalni vojni program!
  • 0

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika