Naocare ??
Posted 29 March 2013 - 02:46 PM
Imas u planetu za te pare uvexovih raznih sa.Sta mislite o ovom modelu :
http://shop.jankovic...das_naocari/155
Vrede li ovoliko i da li postoji mogucnost da su kopija?
Posted 29 March 2013 - 03:18 PM
Imas u planetu za te pare uvexovih raznih sa.Sta mislite o ovom modelu :
http://shop.jankovic...das_naocari/155
Vrede li ovoliko i da li postoji mogucnost da su kopija?
Koliko znam Jankovic.doo je zvanicni zastupnik za ADIDAS naocare
a verujem da bas UVEX za njih radi taj program
Posted 29 March 2013 - 04:05 PM
Coveku koji je radio sajt Planet bike-a treba dati orden za naprednu back opciju i uopste za izradu sajta
Jurim samo modele sa polarizovanim staklima ali je na osnovu podataka izbor slab, uvex i shimano prakticno nemaju takve modele u ponudi planet bike-a.. ili nisu stavili sve podatke.
Ovako nesto bi mi odgovaralo, sto se tice dizajna, mozda malo manje ''besne'' ali ove boje + polarizovana stakla.
Posted 29 March 2013 - 07:43 PM
Stvarno nemam pojma koji sve modeli imaju polarizovana stakla, kapiram da oni uvex/shimano nemaju.. mada deluju ok ovako.
Ako moze neka preporuka do 7,5k din..
Posted 29 March 2013 - 07:45 PM
Coveku koji je radio sajt Planet bike-a treba dati orden za naprednu back opciju i uopste za izradu sajta
Svaki put, ali ama baš svaki put kad odem na njihov jebeni sajt pa se zeznem i kliknem back, što me automatski šutne u dupe i istera sa sajta. Ljudi moji, da li igde postoji firma koja iole drži do sebe a da ima tako kretenski dizajniran sajt. U svakoj osnovnoj školi naćiće nekoliko klinaca koji bi im bolje i logičnije napravili sajt od ovoga što sad imaju.
Posted 29 March 2013 - 07:50 PM
Stakla koja menjaju stepen zatamnjenosti su foto stakla.
Polarizovana su nesto drugo. Smanjuju odbljesak od jake svetlosti sto obicna stakla za sunce ne mogu tako da se dobija cistija slika, bolji kontrast...
Znam, ali se ovde ti pojmovi često brkaju. Zato sam i napisao ako pod ....."
Posted 05 April 2013 - 06:17 PM
Posted 05 April 2013 - 07:17 PM
Posted 05 April 2013 - 07:45 PM
Posted 05 April 2013 - 08:20 PM
Cek, cek, jel ovo postao predmet ismevanja ili sta..ja sam pitao koji je MODEL naocara, a ne GDE ili KAKO su naocare proizvedene, ne verujem da je iko bio samnom kad sam dosao do njih (ne kupio) pa da zna njihovo poreklo ili cenu..
Ja se izvinjavam ako sam te necim uvredio, ali morao sam da se nadovezem na prethodni post, bilo je jace od mene...
Nisam ja uopste komentarisao tvoje naocare, samo sam hvalio kineze... Ne znam da li postoji stvar koju oni nisu kopirali.
Posted 05 April 2013 - 08:29 PM
Cek, cek, jel ovo postao predmet ismevanja ili sta..ja sam pitao koji je MODEL naocara, a ne GDE ili KAKO su naocare proizvedene, ne verujem da je iko bio samnom kad sam dosao do njih (ne kupio) pa da zna njihovo poreklo ili cenu..
Ja se izvinjavam ako sam te necim uvredio, ali morao sam da se nadovezem na prethodni post, bilo je jace od mene...
Nisam ja uopste komentarisao tvoje naocare, samo sam hvalio kineze... Ne znam da li postoji stvar koju oni nisu kopirali.
Ma taman posla, nema potrebe za izvinjenjem..ja sam malo preterao sa reakcijom, znao sam da naocare nisu autenticne, nego kad su ti kinezi u pitanju svima je vise preko glave..
Posted 09 May 2013 - 10:26 AM
http://www.ciklonaut...rangeFrange.htm (oglas 653) ?
Posted 09 May 2013 - 10:38 PM
Posted 09 June 2013 - 03:23 PM
http://dx.com/p/crea... ... ame-164416
A čitam temu i više se vodi rasprava da li je Kinez ili ne, što je žalosno!
Kina je jeftina radna snaga, jel da? A evo priče mog drugara koji je radio na bazenima u usa. Otišli su u neki mol, njihovi ogromni tržni centri, da pokupe neke majice. Sve čuvene marke "USA" su bile made in China. Pa je počeo da prepada radnice, dal je to moguće on je jbte u Ameriki. Na šta mu lepo žena kaže. Sve se radi u kini, a kvalitet zavisi od resorsa koje im mi šaljemo i dobavljamo. Ta maica je odličnog kvaliteta, i ne bi bilo razlike u istoj da je rađena ovde...sem što bi firma amera morala da plati 1600 dolara za razliku od kineza kojeg plaća 15-150 dolara mesečno!
Inače se razmišljam oko ovih naočara, dobavlja ih lik iz beograda po jako fer i korektnoj ceni. Inače u military šopovima su pa više nego duplo skuplje...A isto su made in china, a švabska firma. Ali je kvalitet ekstremno dobar, na nivou top firmi za čije cene ne smeš da pitaš, a jer je ovo profesionalni vojni program!
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users