Zaobilaznica Ostruznica - Autoput Dobanovci
Postavljeno 12 March 2006 - 05:01 PM
Put je stvarno u extra stanju. Nikad jaci, nema rupa neravnina,auta/kamiona koji ti prolaze na 5cm, stvarno ekstra. Da je krug malo duzi bilo bi bolje.
Toplo preporucujem drumasima koji bi da odrade duzi trening po ravnoj stazi (par krugova)...
Postavljeno 25 October 2009 - 06:15 PM

JEL VOZITE PO AUTOPUTU ?
Mene bas zanima kako to vozis ?
Jeste da je post star i to sve ali ako i dalje vozis tuda zanima me ...
Ja kad idem do Avale tu prodjem ali me nesto strah da vozim tuda bez obzira na to koliko je dobro.
Ipak je to autoput zanima me uopste kakva su iskustva ljudi bas sam mislio da postavim nesto o tome zasebno ali nema veze ...
Da li vozis inace po autoputu i kakav je to krug ? Jel ti okreces u Dobanovcima pa ponovo okreces u Ostruznici jel na to mislis ? ( pretpostavljam da je to )
Ima murije dole kod Zeleznika ponekad. Ne znam ja sam skeptican kad je u pitanju autoput ( ali je mnogo dobro da se vozi istim )
Postavljeno 25 October 2009 - 07:17 PM

preselio sam se pa već duže ne vozim gore.
Sad vidim da sam se loše izrazio.. Dobanovačka petlja je još iza.. Tada smo vozili krugove, petlja na Obrenovačkom - petlja Autoput. ~24km po krugu..
Ne znam kakva je trunutna situacija i koliko je sigurno voziti gore..
Što se tiče autoputa, mišljenja sam da je sigurnije voziti autoputem nego prometnim regionalnim ali policija ti može napraviti problem.
Postavljeno 25 October 2009 - 07:43 PM
Ciklo said
Pa to i ja mislim. Bas me zanima da li ovo praktikuju profesionalci koji voze "drumas" ipak je mnogo bolje(ne uporedivo bolje).Voziti po nekim selima, regionalnim putevima nije bas najsrecnije barem ne u ovoj zemlji.Ja sam vozio na autoputu-deonica kod aerodroma- tu je zaustavna traka uzas vise nikad nisam tamo prolazio posle tog dana.Što se tiče autoputa, mišljenja sam da je sigurnije voziti autoputem nego prometnim regionalnim ali policija ti može napraviti problem.
Pomislite:
Lep asfalt, talas vazduha koji vas pogura kad prodje neki Turski sleper

Sigurno krsenje zakona to znam ali je..s zakon

Postavljeno 25 October 2009 - 10:28 PM
licmi said
Fora je u tome sto ti ne krsis nikakav zakon.Po zakonu autoput ne moze ici kroz naseljeno mesto, pa to parce koje ide kroz grad je Bulevar Arsenija Carnojevica koji se nastavlja na Stefana Prvovencanog.Tj i da ti pandur napise kaznu to padne na sudu jer ti ni jedan zakon ne brani voznju bicikla po ulici izuzev slucaja gde imas odgovarajucu signalizaciju koja ti to brani ili biciklisticku stazu pored puta.Sigurno krsenje zakona to znam ali je..s zakon

Postavljeno 25 October 2009 - 11:35 PM

Postavljeno 26 October 2009 - 12:05 AM
pri3rak said
Fora je u tome sto ti ne krsis nikakav zakon.Po zakonu autoput ne moze ici kroz naseljeno mesto, pa to parce koje ide kroz grad je Bulevar Arsenija Carnojevica koji se nastavlja na Stefana Prvovencanog.Tj i da ti pandur napise kaznu to padne na sudu jer ti ni jedan zakon ne brani voznju bicikla po ulici izuzev slucaja gde imas odgovarajucu signalizaciju koja ti to brani ili biciklisticku stazu pored puta.
Hmm, pa ne bih se ja oslonio bas na tu pricu. Osecam da bi na sudu bi bili u fazonu, jel ima postavljen znak za obelezavanje auto-puta? Ima. Prema tome, sto vas briga da li taj put ide preko njiva, ili izmedju 2 zgrade.

Postavljeno 26 October 2009 - 12:31 AM
stolegrom said
Gde ima tog znaka izmedju zgrada i zbog cega je tu ogranicenje manje od 120kmph?pri3rak said
Fora je u tome sto ti ne krsis nikakav zakon.Po zakonu autoput ne moze ici kroz naseljeno mesto, pa to parce koje ide kroz grad je Bulevar Arsenija Carnojevica koji se nastavlja na Stefana Prvovencanog.Tj i da ti pandur napise kaznu to padne na sudu jer ti ni jedan zakon ne brani voznju bicikla po ulici izuzev slucaja gde imas odgovarajucu signalizaciju koja ti to brani ili biciklisticku stazu pored puta.
Hmm, pa ne bih se ja oslonio bas na tu pricu. Osecam da bi na sudu bi bili u fazonu, jel ima postavljen znak za obelezavanje auto-puta? Ima. Prema tome, sto vas briga da li taj put ide preko njiva, ili izmedju 2 zgrade.

Postavljeno 26 October 2009 - 01:42 AM
zeggerr said
Pitanje, da ne postavljam novu temu. Kako tretiraju novi put ka Novom Sadu?? Mislim na predtsavnike zakona
Dok sam ziveo u Zemunu, i kada nisam imao dovoljno vremena za voznju, izasao bih na put ka N.Sadu i odveazo do naplatne rampe i vartio se, to bi bilo nekih 50-ak kilometara i max. sat ipo voznje. Da li sada moze da se vozi tuda ili je dobio drugaciji status s obzirom da je prosiren i da ima odovoje smerove bankinom i travnatom povrsinom izmedju istih? Hvala unapred, pozdrav.
Kad treba da platis putarinu tretiraju kao auto-put

Postavljeno 26 October 2009 - 07:39 AM
Hari said
zeggerr said
Pitanje, da ne postavljam novu temu. Kako tretiraju novi put ka Novom Sadu?? Mislim na predtsavnike zakona
Dok sam ziveo u Zemunu, i kada nisam imao dovoljno vremena za voznju, izasao bih na put ka N.Sadu i odveazo do naplatne rampe i vartio se, to bi bilo nekih 50-ak kilometara i max. sat ipo voznje. Da li sada moze da se vozi tuda ili je dobio drugaciji status s obzirom da je prosiren i da ima odovoje smerove bankinom i travnatom povrsinom izmedju istih? Hvala unapred, pozdrav.
Kad treba da platis putarinu tretiraju kao auto-puta inace se tretira kao put rezervisan za saobracaj motornh vozila, gde je zabranjeno kretanje biciklista, pesaka, stoke, kao i motornih vozila koja po svojim konstukcionim svosjtvima ne mogu da se krecu brzinom od najmanje 40kmh.
Najlepse hvala Hari!!! Nego sad nesto citam tvoj post i razmisljam da bi mi po vise kategorija naplatili kaznu.... tretirali bi me kao stoku na biciklu

0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika