open finale erdevik
Started By
slobodan
, Oct 15 2009 11:38 AM
29 odgovora na ovu temu
Postavljeno 26 October 2009 - 07:22 AM
heh, učestvovati, učestvovati i samo učestvovati...5-160 GORDAN GRDIC RISCYCLING
Zahvaljujem se organizatorima trka koje su se vozile za ovogodišnji MTB Open Cup: Slobodanu, B@nished-u i Dejanu iz Šapca, koji su svojim entuzijazmom učinili da ova MTB sezona bude zanimljiva. =D>
Nadam se da ih entuzijazam neće napustiti ni sledeće godine
--
Postavljeno 26 October 2009 - 06:18 PM
ja sam spreman da radim a imam obecanja nekih ljudi da i oni zele da naprave trku pa cemo videti sid,ruma,sabac,novi sad, valjevo,backa palanka,erdevik,sremska mitrovica,rajac... =D> moze tu lep kalendar da se napravi sa desetak trka a planet bajk hoce da nas sponzorise i sledece godine a nadam se da cemo naci jos kojeg sponzora i za open dosta ,ne treba ni preterivati
nadam se da cemo se videti ponovo vec u martu u n.sadu ili na lipovaci pa da nastavimo pricu
pozzz
nadam se da cemo se videti ponovo vec u martu u n.sadu ili na lipovaci pa da nastavimo pricu
pozzz
Postavljeno 27 October 2009 - 09:08 AM
Off - jel ono neki nov FARAON ili Gamzzes veliki
Postavljeno 31 October 2009 - 02:55 PM
Bravo Slobo još jednom. Vidimo se ponovo na neolistaloj, hladnoj, blatnjavoj Lipovači u martu. Jedva čekam! A čisto da dodam da je samo pet dana nakon finalne trke u Erdeviku došao mali biciklista na svet, a ponosni tata je bio tu da ga dočeka kao JOŠ lepši trofej u svojoj novonačetoj kolekciji Trening počinje, čuvajte se sledeće sezone!
P.S. Slike neću kačiti, možda ima neko gadljiv
P.S. Slike neću kačiti, možda ima neko gadljiv
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika