open finale erdevik
Started By
slobodan
, Oct 15 2009 11:38 AM
29 replies to this topic
Posted 15 October 2009 - 11:38 AM
evo stigosmo do kraja ovogodisnjeg open kupa, kakav je takav je nas je =D>
u nedelju 25.10.2009g u erdeviku odrzace se mtb open finale u erdeviku pa evo i propozicija
MTB OPEN FINALE ERDEVIK 2009
25.10.2009 u 11.00h erdevicka banja
prijave od 9.30h da 10.45h - obavezno poneti svoje brojeve
start velike trke u 11.00h - 5.krugova
start male trke u 11.01h - 3.kruga
duzina kruga iznosi 6.300m i celom duzinom je zemljana podloga
obavezna zastitna kaciga
startnina - 200din
obezbedjen sanitet i redarska sluzba
13.00h proglasenje pobedika finalne trke
proglasenje pobednika u generalnom plasmanu open kupa
klopa i osvezenje
kontakt - 0648633512 ili [email protected]
vidimo se
u nedelju 25.10.2009g u erdeviku odrzace se mtb open finale u erdeviku pa evo i propozicija
MTB OPEN FINALE ERDEVIK 2009
25.10.2009 u 11.00h erdevicka banja
prijave od 9.30h da 10.45h - obavezno poneti svoje brojeve
start velike trke u 11.00h - 5.krugova
start male trke u 11.01h - 3.kruga
duzina kruga iznosi 6.300m i celom duzinom je zemljana podloga
obavezna zastitna kaciga
startnina - 200din
obezbedjen sanitet i redarska sluzba
13.00h proglasenje pobedika finalne trke
proglasenje pobednika u generalnom plasmanu open kupa
klopa i osvezenje
kontakt - 0648633512 ili [email protected]
vidimo se
Posted 16 October 2009 - 07:03 PM
staza je u dobrom stanju i moze da se vozi bez problema, ima samo par grana na stazi ali to cemo ovih dana skloniti. od srede prognoza toplije oko 15c pa se nadam da ce nas i vreme posluziti, ma samo da bude suvo jos jedno pitanje dali ste za tezu stazu ili za laksu ipak je kraj sezone
Posted 19 October 2009 - 08:48 AM
evo sve sam zavrsio, bio u policiji prijavio skup, resio sanitet, m.z.erdevik ce platiti rostilj a pricao sam i sa subom iz b.s.vojvodine i obecao je medalje a mozda i sudije =D>
nije lose samo ih treba kontaktirati,traziti pa ce nesto i biti...
bilo bi dobro da dodju svi zainteresovani da sledece godine organizuju trku pa da odmah napravimo i kalendar za 2010g, mozda ne sa tacnim datumom ali bar mesec da se zna kad ko hoce da pravi trku a pominje se i nekakva zimska liga ciklo-kros mtb... ja bih mogao da napravim jednu,dve
nije lose samo ih treba kontaktirati,traziti pa ce nesto i biti...
bilo bi dobro da dodju svi zainteresovani da sledece godine organizuju trku pa da odmah napravimo i kalendar za 2010g, mozda ne sa tacnim datumom ali bar mesec da se zna kad ko hoce da pravi trku a pominje se i nekakva zimska liga ciklo-kros mtb... ja bih mogao da napravim jednu,dve
Posted 19 October 2009 - 09:10 AM
Ćobe ... neka bude teža leba ti ... pa finale je ...
Posted 19 October 2009 - 05:22 PM
Slažem se, da ne budu baš vratolomije po blatu, ali izgleda, kuc kuc, da će se malo popraviti vreme, možda na vreme da se koliko-toliko osuši.
Novosađani će doći ako budu iole podnošljivi vremenski uslovi! Jedino prevoz opet može da bude problem, ali smislićemo nešto...
Novosađani će doći ako budu iole podnošljivi vremenski uslovi! Jedino prevoz opet može da bude problem, ali smislićemo nešto...
Posted 20 October 2009 - 07:23 PM
da vreme ce definitivno uticati na dosta toga mada po dosadasnjem iskustvu neverujem da ce doci puno ljudi ali pogledajte npr. trke za ligu su se vozile 80 posto u srbiji i to daleko od nas!jedna na fruskoj gori i jedna u kuli?kako ja da dodjem do tamo tacnije uopste mi se neisplati kao i mnogima a hocemo da se oprobamo na trkama!za to nam je posluzio open kup koji se odrzavao blizu novom sadu,beogradu,mitovici,sabcu da nespominjem manja mesta iz okoline i koliko se ljudi odazvalo? ocajno malo pa mi smo makar bajsevima mogli dolaziti sto su neki i radili na trke a ne ovako da se na startu pojavljuje nas 5 pa koji je smiso voziti onda?iskreno mislim da bi trebali vise ovo da podrzimo i da se bolje organizujemo za iducu sezonu jer ovako postaje dosadno!
e a gde je generalni plasman!
e a gde je generalni plasman!
MTB!je*eno dobar sport!
Posted 21 October 2009 - 09:17 AM
ne brini bane bice to sve u redu, evo pored BSV javio mi se i Vuk iz planetbajka i dace neke nagradice za generalni plasman sto znaci da ovo nije sve bilo uzalud. morali smo pokrenuti pricu da bi mogli nesto i traziti od sponzora,saveza itd a nadam se da ce se ukljuciti jos veci broj ljudi u sve ovo ti moras poraditi u S.M. da omasovis ovaj sport bar na jedan pun auto pa ce biti bolje.
a na trku dodjite sa idejama i predlozima za sledecu sezonu pa da se dogovorimo oko svega
nema predaje =D>
a na trku dodjite sa idejama i predlozima za sledecu sezonu pa da se dogovorimo oko svega
nema predaje =D>
Posted 22 October 2009 - 08:04 AM
obratiti pažnju na (http://www.blic.rs/d...o.php?id=116683):
"Letnje računanje vremena završava se u nedelju, 25. oktobra, u tri ujutru pomeranjem časovnika za jedan sat unazad, saopšteno je iz Direkcije za mere i dragocene metale Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja.
Na osnovu Zakona o računanju vremena, kazaljke na časovnicima u nedelju u tri ujutro treba vratiti na dva sata, navedeno je u saopštenju.[...]"
nego, zaista, di je taj generalni plasman?
"Letnje računanje vremena završava se u nedelju, 25. oktobra, u tri ujutru pomeranjem časovnika za jedan sat unazad, saopšteno je iz Direkcije za mere i dragocene metale Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja.
Na osnovu Zakona o računanju vremena, kazaljke na časovnicima u nedelju u tri ujutro treba vratiti na dva sata, navedeno je u saopštenju.[...]"
nego, zaista, di je taj generalni plasman?
--
Posted 24 October 2009 - 03:35 PM
evo sad didjoh sa staze i moram da priznam da je staza u mnogo boljem stanju nego sto sam mislio, nigde nema blata, sve moze da se vozi bez problema i jos ako ne bude kise celu noc bice ok. ocistio sam granje i postavio trake a sutra samo oko starta i to je to. staza je ok od starta ravniji deo pa malo sljunka a ostalo gore dole kao i do sada, mislim da ce vam se svideti
vidimo se sutra, pozzzz
vidimo se sutra, pozzzz
Posted 24 October 2009 - 05:13 PM
Bravo Slobo, Gordan i ja dolazimo, pa kud puklo! Što se mene tiče može bez gurke uz ona dva brda, ali možda samo izvoljevam..!
P.S. Ajmo neki onako „muški” broj krugova, pa svi da popadamo ako treba - mislim, zadnja trka, ovo-ono, pa da je osetimo! U Šapcu je trajala oko sat vremena čini mi se, pa još jedno pol ure i super!
P.S. Ajmo neki onako „muški” broj krugova, pa svi da popadamo ako treba - mislim, zadnja trka, ovo-ono, pa da je osetimo! U Šapcu je trajala oko sat vremena čini mi se, pa još jedno pol ure i super!
Posted 24 October 2009 - 07:41 PM
krug je dosta dug preko 6km, po propozicijama mi vozimo 5 krugova ali ako hocete uz dogovor lako cemo povecati, pogotovo ako bude lepo vreme. dan je prosao bez kise a nadam se da ce i noc a za sutra najavljuju razvedravanje
ma bice sve ok necemo se istopiti =D>
vidimo se sutra narode, pozzz
ma bice sve ok necemo se istopiti =D>
vidimo se sutra narode, pozzz
Posted 25 October 2009 - 01:50 PM
KISE NIJE BILO =D>
NA ZALOST ZAVRSENA JE OVA SEZON A SAMIM TIM I OPEN KUP, MADA SE PO TRENUTNOJ FORMI TAKMICARA TO NEBI MOGLO RECI, DANAS SU VOZILI IZUZETNO DOBRO PO SASVIM DOBROJ STAZI SA RAVNIM DELOM I DOSTA DUGIM USPONOM...VREME JE BILO OK, BEZ PADAVINA A STAZA SKORO SUVA I MOGLO SE VOZITI BEZ PROBLEMA =D>
A EVO I REZULTATA DANASNJIH TRKA-
MALA TRKA-
1-15 ZIVKOVIC DEJAN SABAC
2-23CMAHNJEC IGOR B.PALANKA
3-69 JOTIC NEMANJA VALJEVO
4-25 CUMURA ZELJKO B.PALANKA
5-97 BABIC JOVAN N.SAD
6-28 NEBOJSA SIMIC BEOGRAD
7-72 DESPOTOVIC MARKO SABAC
8-17 VRCEK PETAR FANATIC =D>
9-145 ERVIN FARKAS FANATIC
10-149 ALIMPIC VLADIMIR SABAC
11-146 BRANISLAV VRANCIC FANATIC
VELIKA TRKA
1-141 GRUJICIC MILOVAN VOJVODINA
2-142 TESEVIC BOJAN FANATIC
3-143 OLIVER STRBAC FANATIC
4-182 JOJKIC DEJAN OPEN SID
5-148 MIJATOVIC MILAN POLICAJAC
6-179 MARK DANIELS N.SAD
7-144 DAVOSIR IVAN FANATIC =D>
8-200 RADOVANOVIC SLOBODAN OPEN
9-160 GORDAN GRDIC RISCYCLING
10-184 KLISURIC STEVA - ODUSTAO
ODMAH ZATIM PROGLASILI SMO I NAJBOLJE U GENERALNOM PLASMANU
U MALOJ TRCI NAGRADE SU DOBILI PRVA TRI A U VELIKOJ PRVIH PET TAKMICARA
NAGRADE JE OBEZBEDIO PLANET BAJK I OVOM PRILIKOM IM SE ZAHVALJUJEMO NA SPONZORSTVU =D>
MALA TRKA-
1-15 ZIVKOVIC DEJAN SABAC =D>
2-22 BARNA MILOS OPEN SID
3-23 MAHNJEC IGOR B.PALANKA
VELIKA TRKA
1-182 JOJKIC DEJAN OPEN SID =D>
2-200 RADOVANOVIC SLOBODAN OPEN SID
3-179 MARK DANIELS NOVI SAD
4-141 GRUJICIC MOLOVAN VOJVODINA
5-160 GORDAN GRDIC RISCYCLING
JOS JEDNOM SE ZAHVALJUJEMO SVIM UCESNICIMA OVOGODISNJEG OPEN KUPA I NADAMO SE DA CE SLEDECE GODINE BITI JOS BOLJE =D>
NA ZALOST ZAVRSENA JE OVA SEZON A SAMIM TIM I OPEN KUP, MADA SE PO TRENUTNOJ FORMI TAKMICARA TO NEBI MOGLO RECI, DANAS SU VOZILI IZUZETNO DOBRO PO SASVIM DOBROJ STAZI SA RAVNIM DELOM I DOSTA DUGIM USPONOM...VREME JE BILO OK, BEZ PADAVINA A STAZA SKORO SUVA I MOGLO SE VOZITI BEZ PROBLEMA =D>
A EVO I REZULTATA DANASNJIH TRKA-
MALA TRKA-
1-15 ZIVKOVIC DEJAN SABAC
2-23CMAHNJEC IGOR B.PALANKA
3-69 JOTIC NEMANJA VALJEVO
4-25 CUMURA ZELJKO B.PALANKA
5-97 BABIC JOVAN N.SAD
6-28 NEBOJSA SIMIC BEOGRAD
7-72 DESPOTOVIC MARKO SABAC
8-17 VRCEK PETAR FANATIC =D>
9-145 ERVIN FARKAS FANATIC
10-149 ALIMPIC VLADIMIR SABAC
11-146 BRANISLAV VRANCIC FANATIC
VELIKA TRKA
1-141 GRUJICIC MILOVAN VOJVODINA
2-142 TESEVIC BOJAN FANATIC
3-143 OLIVER STRBAC FANATIC
4-182 JOJKIC DEJAN OPEN SID
5-148 MIJATOVIC MILAN POLICAJAC
6-179 MARK DANIELS N.SAD
7-144 DAVOSIR IVAN FANATIC =D>
8-200 RADOVANOVIC SLOBODAN OPEN
9-160 GORDAN GRDIC RISCYCLING
10-184 KLISURIC STEVA - ODUSTAO
ODMAH ZATIM PROGLASILI SMO I NAJBOLJE U GENERALNOM PLASMANU
U MALOJ TRCI NAGRADE SU DOBILI PRVA TRI A U VELIKOJ PRVIH PET TAKMICARA
NAGRADE JE OBEZBEDIO PLANET BAJK I OVOM PRILIKOM IM SE ZAHVALJUJEMO NA SPONZORSTVU =D>
MALA TRKA-
1-15 ZIVKOVIC DEJAN SABAC =D>
2-22 BARNA MILOS OPEN SID
3-23 MAHNJEC IGOR B.PALANKA
VELIKA TRKA
1-182 JOJKIC DEJAN OPEN SID =D>
2-200 RADOVANOVIC SLOBODAN OPEN SID
3-179 MARK DANIELS NOVI SAD
4-141 GRUJICIC MOLOVAN VOJVODINA
5-160 GORDAN GRDIC RISCYCLING
JOS JEDNOM SE ZAHVALJUJEMO SVIM UCESNICIMA OVOGODISNJEG OPEN KUPA I NADAMO SE DA CE SLEDECE GODINE BITI JOS BOLJE =D>
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users